Hayat ağır bi hastalıktır.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
gIAmpN.jpeg
[/IMG]

İstemsiz bir varoluş hali...

Varoluş bir kişisel tercih meselesi değildir,öylece ortaya çıkarsınız ve varolmaya mahkum edilirsiniz.

"Varolmayanın varolmaya yönelik bir istenci yoktur"

Türün devamı içgüdüsü ile ''''aile adı verilen organizanyonun kurucu üyelerinin ;çoğunlukla bilinçsiz olarak ;verdikleri bir kararla başarılı bir çiftleşmeden yaklaşık 9 ay sonra ''dünya adı verilen'' ve bildiğimiz kadarı ile şimdilik canlılığı barındıran tek yerleşim biriminde mecburi yaşam hizmetinize başlarsınız.

9 ay boyunca göbek kordonu ile bir asalak misali bağlı bulunduğunuz dişi organizma ile bağınız kesildiğinde herşey daha da zorlaşmaya başlar,içinde yaşayabilir hale geldiğiniz doğum kesesinden çıkarıldıktan sonra tek başınıza bir bireysinizdir.Yaşamak istiyorsanız nefes almak gibi bir zorunluluk doğmuştur artık ve daha önce hiç solumadığınız hava ciğerlerinizi öylesine yakar ki ağlarsınız

Bir ateist gözünden hayat anlamsız ve gereksiz görünüyormuş.

Okuyan çok anlayan yok herzman ki gibi

Biz seni, sen de bizi, anlayamıyoruz birbirimizi.

"Hayatın gerçek ve hakiki bir değeri yoktur, fakat ihtiyaçlar ve yanılsamalar aracılığıyla sadece devinim halinde tutulur."

"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar."

Ee o zaman sende bir hastalıksın. Seni de doğurmuş biri.
Ve sende üreyip birinin doğumuna sebep olacaksın.
Bir hastalık mı dünyaya getireceksin.
Mantıksız bir düşünce bu. Etrafında ki herkesi böyle görmen çok yazık.
Biraz fikirlerini otur bir düşün. Böyle hayat geçmez.
Umarım bu düşüncelerinle başkalarının aklınıda çelmiyorsundur :d

Ee o zaman sende bir hastalıksın. Seni de doğurmuş biri.
Ve sende üreyip birinin doğumuna sebep olacaksın.
Bir hastalık mı dünyaya getireceksin.
Mantıksız bir düşünce bu. Etrafında ki herkesi böyle görmen çok yazık.
Biraz fikirlerini otur bir düşün. Böyle hayat geçmez.
Umarım bu düşüncelerinle başkalarının aklınıda çelmiyorsundur :d

Yine mi sen ben beni doğuranın çilesini çekiyorum oda onu doğuranın. Öylece uzar gider bir de sakat doğduğunu düşün tamamen çile sen kendini nasıl görürsen gör engel olan Yok bunlar derin konular takma erir gidersin..

Yine mi sen ben beni doğuranın çilesini çekiyorum oda onu doğuranın. Öylece uzar gider bir de sakat doğduğunu düşün tamamen çile sen kendini nasıl görürsen gör engel olan Yok bunlar derin konular takma erir gidersin..

Derinse evet seni yutmuş bile :)
Gerçi bağnaz bir insana açıklama yapmak çok saçma olur devam et ne diyim

Ölüm ise, hastalıktan kurtulup sağlığa kavuşmak öyleyse.

hayaaaat beni neden yoruyosun
şaka şaka şezlongta uzanmisim orman meyveli meyve suyumu iciyorum ehehe

Geri