Hayat 112 acil uygulaması süper olmuş.

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Hemen Play Store'dan indirdim ve inceledim gayet güzel kullanımı gayet basit. Ayrıca asılsız ihbar olayı da artık olmayacak sanırım veya parayı basan, 15bin tl, yapabilir Tabii ki 🤣

Hayat 112 Uygulamasının Öne Çıkan Özellikleri

Tek Dokunuşla Acil Yardım

Uygulama, kullanıcıların uzun telefon görüşmeleri yapmadan saniyeler içinde yardım çağrısı oluşturabilmesine imkan tanıyor.

Anlık Konum Paylaşımı
GPS destekli yapı sayesinde ekipler olay yerine daha hızlı ulaşabiliyor. Bu özellik özellikle kırsal alanlarda büyük önem taşıyor.

Sessiz Acil Yardım Desteği
Bazı durumlarda kullanıcılar konuşamayabilir veya telefon görüşmesi yapmak riskli olabilir. Uygulama sessiz yardım çağrısı oluşturulmasına da imkan verebiliyor.

Afet ve Deprem Süreçlerinde Destek
Deprem, sel ve yangın gibi afet durumlarında koordinasyonun hızlandırılması açısından önemli bir dijital çözüm sunuyor.

Kullanıcı Bilgilerinin Sisteme Kayıtlı Olması
Kan grubu, kronik hastalık bilgisi ve yakın iletişim kişileri gibi veriler önceden sisteme eklenebiliyor.

Kaynak: Hayat 112 Acil Mobil Uygulaması Nedir? Özellikleri, Kullanımı ve Sağladığı Avantajlar

Hayat-112-Acil-Mobil-Uygulamasi-Nedir.png

Mukemmel egrr dogru calisiyorsa, biz 112 arayinca bin tane secenekten geciyoruz cevap verene kadar olacak olan oluyor zaten. Bide trafikte sikayet app'i cikarsin olay aninin kisa videosunu atabilecegimiz mukkk olur.

iyice temas bağımlısı ettiler bizi : ) dokun dokun..
incelerim bı ara, güzel olmus

İnsan o panikle uygulamadan bunları yapacağını sanmıyorum..

112 bi kere aradım onda bile ev adresimi unuttum insan o an için soğuk kanlı olamıyor..

Konum bilgisi vermesi iyimiş ama 10 dk mesafeyi 30 dk gelen ambulanslar için nokta atışı olur umarım..

İnsan o panikle uygulamadan bunları yapacağını sanmıyorum..

112 bi kere aradım onda bile ev adresimi unuttum insan o an için soğuk kanlı olamıyor..

Konum bilgisi vermesi iyimiş ama 10 dk mesafeyi 30 dk gelen ambulanslar için nokta atışı olur umarım..
Acil butonuna basınca bulunduğun yere geliyorlar. Yaşlı ve bakıma muhtaç kişiler için büyük bir avantaj.

Geri