Mesela zeka kupu olsun hayatimin erkegi. Izafiyet terorisini yalayip yutmus olsun. Teklemeden fibonacci sayisi diyebilsin.
Ben gozlerimi kirpistirarak "bu quantum fizigi de ne sweetheart?" diye sorayim, o da anlayisla gulumsesin
ve "quantum fizigini anlayamazsin yavrum, ona sadece alisabilirsin" desin.
Sonra cok cekici olsun. Bebek yuz olmasin ama hatta yuzunde yara izi filan olsun. Herkesler ondan elektrik alsin.
Cift kisilik omuzlari olsun. Gozlerini kisarak baksin miyop olsun.
Gulerken disleri isildasin, dis ipi kullansin. Bos vakitlerinde dagdaki evinde odun kestigi icin kol kasi yapmis olsun.
tek kasini kaldirabilirsin. Hic dinlenmeden 2 kilometre yuzsun bi de geri donsun.
Sonra sonra cok basarili bir is hayatina yeni nokta koymus olsun benim askim.
Hedefledigi 850 milyar dolari sekiz sirketinden gecen sene itibari ile yapmis olsun, sirketleri satsin ciftlik alsin.
Simdi sabahlari ata biniyor, ogleden sonralari ikinci kitabi yaziyor olsun.
(26 baski yapan ilk kitabini gecen sene yazmis olsun. Gelirinide ac cocuklara bagislamis olsun)
Sonra sonra kadin ruhundan anlasin benim askim. Sevgililer gununde karin uzerine gullerle "seni seviyorum " yazsin.
Birinci "s" deki gulun yapraklari pirlantadan ikinci "s" deki zumrutten olsun.
Geceleri uyumasin beni seyretsin.
Sonra kazagini boyundan tutup cikarsin alttan tutup cikarmasin benim biricik sevgilim
Manyagim cunku ben...
Cene dusuklugu atagi geciriyor olabilirim issiz gucsuz canimin ici bir pazartesinde