Düş Bozumu
Üye
ben geldim yine günlüğüm canım cok sıkkın neden ben böyleyim anlayamıyorum onu kırmak istemedigim halde kırdım hep üzdüm onu içimdeki korku çok canımı yakıyor ya olursa diye ya bırakıp giderse beni onsuz yapamam diyemem onsuz yaparım ama canım yanar onsuz gecen her salisede kaldırabilecek mi bu sefer bu bünye bu can dayanabilecek mi bu sefer bilmiyorum hiç bir şey keşke konuşabilsen bana bir fikir verebilsen dün ilk defa ağzından ayrılık kelimesi çıktı ve korkularım yüz bin kat daha arttı bunu ona belli etmek istemesem de bu oldu günlüğüm zor geliyor bu bana tam kendimize gelmişken tam biz olduk demişken bu ağır gelecek bana omuzlarım bu yükü kaldırabilecek mi onuda gecelim bu kalbim dayanabilecek mi yoruldum artık günlüğüm benim yüzüm ne zaman gülecek artık ben ne zaman yazacam sana biz çok mutluyuz diye ...
Neyse sanal günlüğüm ben gidiyorum şimdi gelirim yine ben bu aralar sayfaların pek boş kalmaz gibi geliyor bana neden dersen kalem yine canlandı sadece küçük kıvılcımları bekliyor yazmak için .... 30/01/2013 11:34
Neyse sanal günlüğüm ben gidiyorum şimdi gelirim yine ben bu aralar sayfaların pek boş kalmaz gibi geliyor bana neden dersen kalem yine canlandı sadece küçük kıvılcımları bekliyor yazmak için .... 30/01/2013 11:34