Hayallerinde Yaşamakta Güzel

Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
ben geldim yine günlüğüm canım cok sıkkın neden ben böyleyim anlayamıyorum onu kırmak istemedigim halde kırdım hep üzdüm onu içimdeki korku çok canımı yakıyor ya olursa diye ya bırakıp giderse beni onsuz yapamam diyemem onsuz yaparım ama canım yanar onsuz gecen her salisede kaldırabilecek mi bu sefer bu bünye bu can dayanabilecek mi bu sefer bilmiyorum hiç bir şey keşke konuşabilsen bana bir fikir verebilsen dün ilk defa ağzından ayrılık kelimesi çıktı ve korkularım yüz bin kat daha arttı bunu ona belli etmek istemesem de bu oldu günlüğüm zor geliyor bu bana tam kendimize gelmişken tam biz olduk demişken bu ağır gelecek bana omuzlarım bu yükü kaldırabilecek mi onuda gecelim bu kalbim dayanabilecek mi yoruldum artık günlüğüm benim yüzüm ne zaman gülecek artık ben ne zaman yazacam sana biz çok mutluyuz diye ...
Neyse sanal günlüğüm ben gidiyorum şimdi gelirim yine ben bu aralar sayfaların pek boş kalmaz gibi geliyor bana neden dersen kalem yine canlandı sadece küçük kıvılcımları bekliyor yazmak için .... 30/01/2013 11:34

Yine Sönecek Işıklar Yine Karanlıklar Geliyor Ağır Ağır Yine Bu Kelimeler Yalnız Kalacak ('Seni Özledim Diyorsam ; Bil Diye Değil Gel Diye)

Belki Bir Gün Anlarsın Beni Yokluğumda Ama Sen Anladığında Belki Ben Bu Hayatta Olmayacam Be Sevgili .....

Bunlar Son Yazılar Sevgili artık Bana Yazdığın En Son Şiirini Ellerin Titreyerek Yazmışsın Yazından Anladım Belli Senin İçin Zor Olmuş Bu Şiir Yazarken Ağlamışsında Kağıt Biraz Da Olsa Nemliydi.

Özür Dilemeyecem Senden Bunu İyi Bil Beni Boş Yere Ağlattığın Yaşların Hesabı Hani Demiştin Beni Senden Başkası Sevmez Ben Salaksa İnanmıştım Buna .

Ne Güzel de Gülüp Eğleniyormuşsun Haberi Geliyor Ama Şuna Çok İnanıyorum Beni Bir Gram Dahi Sevmemişsin
İşte Şimdi Buldum Beni Gerçekten Seveni Beni Benden Daha Çok Seveni ..

İyiki Girdin Hayatıma Canözüm Canım Seni Seviyorum Demiyecem çünkü Demode Oldu Bu Söz Önüne Gelen Söylüyor Artık Sana Aşığım Ben .....

Bu gece Öyle Bir içeceğim ki Ne Ben Kalacağım Ne de Hayallerim .....

Bu Gece Bitecek Herşey Bende HAYALLERİMDE...

Günaydın Sanal Günlüğüm bu gün yine onsuz uyandık gece desen uyku tutmadı 5 e kadar uyuyamadım yaptıgım ne mi sadece onun resmine bakmak ve sıkıca yorganıma sarılmak oldu sanki o sarılıyor bana yorganıma sıkıca sarıldıgımda ..

neyse bakalım ilk 14 şubatımızı kutlayacaz bakalım gelebilirse tabi ...

Alacak dogru düzgün bir hediye bulamadım .... bakalım ne yapacaz keşke konuşabilsen be günlüğüm keşke birşeyler söyleyebilsen bana olmuyor ama neyse ben gidiyorum artık sanal günlüğüm dikkat et kendine ve yazılarımı iyi koru ..... 11/02/2013 10:14

Herşeyimde Sen Varsın Sensizlik O Kadar Zor Ki Dayanacak Gücüm Kalmıyor Artık Ağır Ağır Çöküyor Bedenim Kayboluyor Benliğim Yokluğunda Zor Be Sevgili Sensizliğe Direnmek Zor ...

İçim Hasretinle Doldu Taşacak Artık Özledim Be Sevgili Gel Artık Çık Gel Sensiz Nefes Almak Zor Çekilmez Bu Hayat Sen Yokken ...

Senle Bir Kez Güldüysem Yokluğunda On Kez Ağlattı Şu Fani Dünya ....

Benim Sensizliğe Dayanacak Halim Kalmadı Be Sevgili

Çık Gel Artık Perde Arkalarında Yollarını Beklemeye Dayanamıyor Artık ... 20/02/2013 21:00

Adamın biri resim sergisinde gezerken gözüne bir resim takılır resim şöyledir kolu ve kilidi olmayan bir kapı ama onu açmaya çalısan bir adam... hemen ressama sorar bu resim neyi anlatıyor ? Ressam söyle cevap verir resim insan kalbini anlatıyor... Adam sorar nasıl yani ? Ressam söyle açıklar kalp de bir kapı değilmidir dışarıdan ne kadar zorlasan zorla içeriden açılmadıkça asla GİREMEZSİN.... 22/02/2013 23:15

Sevdim. Çünkü ; Bir Tek Ona Sarılınca Yuva Gibi Kokuyordu İçim...

baya uzun zaman oldu birazdaha bensiz olacaksın ama gelicem yine tekrardan eskisi gibi ....

Ben Geldim Yine Nasılsın Bakalım Biliyorum Kızgınsın Bana Ugramıyorum Diye Küçük Operasyonlar Geçirdim Hiç Birşeyden Korkmadım Da Bir Ara Parmaklarımı Dahi Kıpırdatamıyordum Çok Korktum Yazamayacam Artık Diye Ama Oda Bir Süre Oluyormuş Geçti Şimdi Yazabilicem Eskisi Kadar Olmasada Yazacam Yinede Şimdilik Yeter Bu Kadar Tek Elle Yazmak Zormuş Ama Bunu Çok İyi Anladım ....

25 marttan sonra ilk kez baya olmuş burayı boş bırakalı neyse bundan sonra yazmaya devam ederiz .... GELDİK NASILSA :)

EEE sanal günlük özledin mi beni eminim sende özledin temiz sayfalarının karalanmasını geldim işte mutlu huzurlu hayata gülebilen bir vaziyette bazen çekilmez olsamda idare et artık o kadarını söyle biraz baktım 2 3 kişi haricinde gerisi çoktan unutmuş bizi neyse problem degil bu gidenler gider kalanlar bizimdir her zaman felsefesi iyidir :D neyse bakalım bu günlük yeter sana :D

Bir film'de görmüştüm;
İnsanlar birbirini gerçekten
seviyordu...
-

Farkındayım kalemim yazamaz oldu artık sen olmayınca senli hayaller tükenmeye başlayınca ümitsizlik kaplayıverdi bir anda senle dolan her yanımı yoruldu düşünceler kırıldı kalemin ucu artık sensizlik kapladı her yanımı ümitsizlik eşliğinde yazamıyorum artık sayfalarım temiz sayfalarına farkındayım sende isyan ediyorsun artık bana ....

Geri