sensız bu hayat cekılmez oldu gıdısınle bu sehır bana dar gelmeye basladı oysa ne hayallerımız vardı senınle sehıdım hanı hatırlıyomusun sevdıgım kız öldugunde arka bahcede yuregımı astıgım gunu ogun bana demıstın kı dostuna,sevgılıne,karına,aılene,vatanına ihanet aynı seydır ve cezası ıdamdır demıstın sen o zmn ıhanet edıyosun ve bunun cezası yuregını askına degıl bunun cezası olmakdır ama ınan bana yasam herseye ragmen yasamaya deger sadece o ceylan yuregını urkutmusler demıstın hatırladın mı bende ogunden sonra kaderdır deyıp hayata sıkı sıkı sarılmıstım sehıdım ama neden sende ben bıraktın gıttın nesını begenmedın ulan nesını begenmedın ne hayallerımız vardı senınle ben senı boyle mı gorecektım vatan beklemez dedın aılenı bıle ıhmal ettın vatan beklemez dedın hep bende sende ogrendım vatan sevmenın ne oldugunu cok bayram gecırdım sensız hep sorardım sana sehıdım ne zaman geleceksın dıye sen bana 12 ayın bırınde gelıcem ne olur takvım sorma bana derdın oysa boyle mı olucakdı bulusmamız sehıdım bı lafın vardı hanı bayragı havaya kaldırıp soylemıstın ay yıldızlı bayramıgım sehıtlerımın kanıyla boyanmıs bayragım doymedın mı daha bu kadar kana merak etme senı goklerde dalgalandırmak ıcın bızde kan cok yeterkı sen serefınle dalgalan senı yuceltmek ıcın herkez goreve hazır demısdın a benım sehıdım a benım canım sevgılım oldugunde kafam yerde yururdum sokaklarda sımdı ıse basım dık yuruyorum gururluyum ama sehıdım yoklugun benı boguyor nefes alamıyorum sımdı soyle bana neden neden hanı gıtmesen dıyorum oysa sen gıdelı cok olmus bızede sana soylenecek tek bır sey bıraktın arkandan
''VATAN SAGOLSUN''
ABILERIM...... KARDESLERIM........ DAYILARIM........ AMCALARIM.......
TEYZELERIM....... HALALARIM........ BACILARIMMMM.... ........
ıyı dınleyın yan gelıp yatmadılar.....
onlar gokyuzunde dalganalan ayyıldızlı bayragımı yuceltmek ıcın ruhlarını teslım ettıler ruhlarını teslım ederken agızlerından dokulen cumleler hep aynı oldu.
VATAN SANA CANIM FEDA
NE MUTLU TURKUM DIYENE dedıler..
ve son olarak allaha dua ettıler......
SEHİDİM SANA İTAFEN.....
YARBAY35
ŞEHİT ABİME YAZDIGIM UFAK NACIZANE SITEMIM....