Hayalleri yıkılmış ama Umutlarından asla vazgeçmicek biriyim.

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle gecenin bir yarısı saat 04:20 yı gösterirken neden böyle birşey yazma gereği duymuş olduğumu inanın bilmiyorum.Oysa sadece uyku tutmamıştı işlerin buraya kadar varıcağını kestiremedim.Kendimi de anlatmayı pek becerebilen birisi değilimdir ama içimden bir ses bu gece satırlara içindekileri aktarmanın zamanı diyor.Umarım içimdeki ses beni mahcup etmez.

Genel itabarıyle sessiz , sakın belki biraz tembel ,yer yer üşengeç bı miktar sevimli çok nadir huysuz veya agrasif bir karaktere sahibim. Kalıplaşmış komşu teyzeler vardır ya "Şükran hanımın oğlu çok efendi ya" derler ya işte oğlan benim :asd: bu tarz bir insan olduğumu düşünuyorum ama tabi ki sizin düşünceleriniz daha önemli , beni tanıdıkça, beni bana siz anlatırsınız diye umuyorum.Belki de kendimi yanlış tanıyorumdur düşüncelerinizi duymak isterim.
Hakkımda biraz bilgi paylaşayım sizlerle ismim Mahir 93 yılında İstanbul Bakırköy devlet hastanesinde doğdum.(Bazı kişilerin aklından şuanda geçeni hissedebiliyorum :D O zamanlar sıradan bir devlet hastanesiydi şimdi durumu malum neyse ayrıntılara takılmayalım) Doğma büyüme İstanbulda yaşıyorum ama kütük Giresun'a bağlı :) Çocukluk yıllarımı geçiyorum sıradan bir çocuğun yaşamış olduğu şeyleri yaşadım bende öyle orta gelirli bir ailenin tek evladı olarak yavaş yavaş büyüyordum.Lüks bir çocukluğumuz olmadı doğal olarak anlatıcak birşeyde yok.Ancak şunu söyleyebilirim eve sokamazlardı beni futbol oynamaya bayılırdım.Hayalim de zaten meşhur bir futbolcu olmaktı hep eee tabi o zamanlar hayallerle besleniyoduk.Yeteneğim vardı ayaklarıma oldukça hakimdim ama ne yazik ki ailem bu hayalimin önünü tıkadı çünkü bana birşey olur korkuları hep onları korkutmuştur haliyle futbol hayatımda amatör bir spor olarak öylece kaldı.Bu beni içten içe hep üzmüştür ama kısmet değilmiş.Benim hayatımda dönüm noktası 2005 yılında gerçekleşti.2005 yılına kadar İstanbul/Tarabyada büyüdüğüm mahallemden kopmak zorunda kaldığım o ana kadar herşey güzel gidiyordu.2005 yılından sonra benim için herşey bir anda değişti.Yeni bir ilçe ,yeni bir ev,yeni bir okul,yeni arkadaşlar daha aklıma gelmeyen birçok şey...

Şimdilik bu kadar yeter sanırım saat sabahın 5 i olmuş pilim bitti artık.Devamı başka bir geceye inşallah yada bu kadar yeter mi acaba :) neyse fazla uzattım sanki umarım okurken sıkılmazsınız hayırlı sabahlar. :)

Seni az da olsa tanımak güzeldi Mahir..Neden her şey değişti devamı haftaya der gibi bıraktın :)

Sağol biraz heyecan katmak istedim :) şaka bir tarafı iyi bir anlatıcı değilim fazlada uzatarak sıkılmanızı istemedim.

Sanırım herkes çok uzun bulmuş okumamış :) daha göz yormayacak şekilde yazman lazım :)

Mahir memnun oldum hayatın daha başındasın, umarım istediklerin gerçekleşir

Tanımak için adını yaşın bir önemi yoktur. Sen güzel yürekli bir insansın umarım bir gün beraber bir şeyler içme fırsatımız olur.

Ben bunu yeni gördüm Mahir.
Memnun oldum çok, hep buralarda ol muhteşem duruşunla, seni tanımak çok güzel =)

Ben bunu yeni gördüm Mahir.
Memnun oldum çok, hep buralarda ol muhteşem duruşunla, seni tanımak çok güzel =)

Teşekkür ederim gönlü güzel insan :) Sizi tanımakta çok güzel başımıza bir hal gelmediği sürece buralardayız inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri