Hayalinizdeki Düğünden Bahseder Misiniz?

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Hayalinizdeki Düğünden Bahseder Misiniz?

Hayalinizdeki düğünden bahseder misiniz? Nasıl bir düğün hayal ediyorsunuz?

Düğün istemiyorum bi nikah sonra bide eğlence düzenlenecek bi mekanda.
Şişko ablaların memelerini hoplata hoplata oynamalarını görmek istemiyorum.

beni babamin evinden beyaz gelinligim ile cikarsin yeter :cici:

Güzel bir otelde yemekli, orkestralı bir düğün olmasini istemiştim, hatta nikahımda orada kıyılsın istemiştim. Düğünüm hayal ettiğim gibi oldu. Hiç pişmanda değilim iyi ki istediğim gibi olmuş.

Herşey imkanla alakali tabii ki borç yada kredi ile yapılacaksa sonradan sıkıntı yaşanılacaksa abarti olan herşeye karşıyım.

Çalsın davullar. Etmiz neki hiltonlarda parislerde düğün hayal edelim...

afyonlu kızlara talibim. :cici:

11951975_977721432321959_2690946024937798439_n.jpg

Kardesim baldiz makyajiyla isildasin, yengem havali topuzuyla pastayi elestirsin, enistem limonataya votka karistirip sapitsin, dayim pistte gobegini ziplatsin, gorumcem bakislariyla laf soksun gerisi hic muhim degil.

Kır düğünüymüş. :hi:

Havuzbaşısında bir düğün ve böyle bir davulcu.

[YOUTUBE]w_ciGxcW-2Y[/YOUTUBE]​

Valla hayal derken söyle;

Olymp daginda,ben ve sevgili es adayim oturmusuz Zeus ve Hera nin kürsüsüne.
Gerisi,filim gibi yani.

Gemici "dugumu" hep atmak istemisimdir.
Bi de "Hayalimdeki Resim" var. Alpay soyluyor.

Yaklaşık beşyüz çeyrek altınlı hanımımın iki bileğinden boynuna kadar 24 ayar altın bilezikli bir düğün ):

:gamer:
Ya benim hayalim düğün olmaması yönünde, fakat bazı aileler çok müdahil oluyorlar sürece. Ben "ele güne karşı" algısını da sevmiyorum. Ondan yapılıyor bazen geniş organizasyonlar. Yaparsın küçücük sıcacık bir şey. Samimi olur, aptalca para saçmamış olursun. O parayla gezip tozar, yeni yerler keşfedersin, af edersiniz ama ordövr tabağı, beyaz afili örtüler ya da avize içeren hiçbir organizasyona o kadar para vermek istemem.

Ya ben aslında şöyle düşlüyorum bundan sonra- bilemiyorum yaşla mı ilgili, aile ve yakın arkadaşların dahil olduğu sevimli bir nikah. Sonra sevgiliyle, baş başa yemyeşil,sarı,turuncu ve masmavi yerlerde olmak. Sonbaharmış, hafif serinmiş mesela, böyle açık havada yapraklar dökülüyormuş. Öyleymiş yani. Esiyormuş. Çay içiyormuşuz. Sonra öyleymiş işte. :malumat:

Olmayan düğün, elde olmayan sebeplerden dolayı yanında kimse olmadan konsoloslukta alelacele kıyılan bir nikahla yapılan düğün, elde olmayan sebeplerle yapılmayan düğün

Geri