Hayali Seçmen.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vlKtgP.jpeg

z4Xzm1.jpeg

Din kardeşlerimizin dikkatine göklerden gelen bir emir var..

Her yerden Aslı olmayan hayali seçmenler çıkıyor sadece Hakkari’de 8 bin 199 kişi tespit edildi Çatalca’da ağırlarda konteynerlerde çiftliklere terkedilmiş binalara kayıtlı 3 bin kişi tespit edildi yüce İsa sizleri kutsasın.

Ben hiç oy kullanmadım koyu akpli çıkmışım mka

nerde nasıl ?? sendemi hayalsin yabani yoksa bu sen değilmiydin bunca zamandır kandirdinmi bizi :)

Bende hayalim orasını biliyorum da yıllarca yerime oy kullanmışlar mümin kardeşlerimiz bari bir seçimde hdp yada CHP ye verseydiniz

gerçekten bir ispatın var mı bununla ilgili ??

biz bunları g*tümüzden uyduruyormuşuz. her seçim karı gibi ağlıyor muşuz. haniymiş? neredeymiş o hayali seçmen? biri çıksın göstersinmiş. hep pkk nın oyunuymuş. oysa ileri demokrasi varmış.

Asi bu dünyadan değil

al işte bi tane daha engellemek zorunda kaldım. keşke hayatın her alanında ispat diye yakaran kullar olsaydınız.

Asi beni boşver bir milyondan fazla hayali seçmen yaratmışlar o ne olacak adamlar ya ölü yada hiç alakaları yok o adresle neyini ispat edelim gündem dışı kalma

siyaset kirli bir iştir yabani bu yeni bir şey değil a partisi b partisi savunuculuğu da yapmam her partinin hükumetin artısı eksisi vardır her insanın olduğu gibi .
sen fikrini söylersin bende fikrimi söylerim ister kabul edersin ister etmezsin aynı şey benim için de geçerli

Yeni numara bu mu? Her seçim öncesi farklı bir eziklik, farklı bir plan. Kuş kadar beyinlerini yemeye az kaldı bu paranoyakların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri