Hayali Günlük.

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü

Esirgeyen ve Bağışlayan Allahın Adıyla; Başlıyorum Sana

Nimet ve Su Gibi Aziz Kılın diye Hayatıma

Besmeleyle Başlanan Herşey Çoğalırmış

ve Allah Bir Daha Nasip Edermiş

Sende, Bana Her Geçen An Nasip Ol;

Nasibim ol

Hep ol

Var ol​

##Kalp Kalbe Sığındı mı, Göz Gözü Kusurlu Görmez##

^^
Yarin Miraç Kandili Daha Doğrusu Bugün.. Gündüzü Oruçlu Geçireceğim,Mübarek Günlerde Niyetlenmeyi İhmal Etmemeye Çalışıyyorum. Lakin Midem Çok Ağrıyor Kullandıgım Haplar Yüzünden Ve ağzım Çok Kuruyor İnşaAllah Yarın Çok zorlanmam..

Namazın Bize Farz Kılındığı Bu Mübarek Gün Kutlu Olsun..
Dua ile İnşaAllah:asilkiz:

Melabaa Günlük Naber ?:hi: Niye Susuyorsun Yoksa Bana Küsmüsün ?:lutfen:
Seni Adam Yerine koyup Konuşuyoruz Şurda Adımız Deliye Çıkıcak . !
Neyse Cevap Verme Sen Tabi..
Zaten Benim için Gelip Geçiçi Hevessin Kızım sen. Kullanıp Kullanıp Atıcam Seni:heyoo:

Benım huyum Bu işte Kimseyle uzun Sure bag kuramıyorum. Yanı aramayanı aramam sormam Banane İşim olmaz:hi:

Neyse Şimdi Çekılıyorum. Belki Canım isterse sıkılırsam Gelirim Yine.
Beklemede Kal Baby.:gtr:

Lan Günlük Keşke Çok Zengin ve Özgür olsaydım. Yani Canım istediği Gibi Gezsem ondan Sonracıma Tatillere Çıksam Yurtdışlarına Gitsem Deli Gibi Para harcasam alısverıs yapsam Felan Yani :D

Tamam durumumuz iyi Fakat Özgür Değilim. Anacıım Biyere Salmıyor .:D Zaten Bende Tek Gezmesini Sevmem. Öyle eve tıkıldım Kaldım :T: Bayramda Memlekete Gidecem Çorak Topraklarda Tatil yapacam. Napalım Şimdilik Memleketlerle idare Edecez :kiki:

Şimdi buuuz Gibi Bir havuzda Olmak Vardı Bee. :dyg:

Neyse Ben gidem Tek eglencem olan havlu kenarımı işliyem. ee Malum Dügün Yakın Sonra bunebiçimm gız yeaa Hiç oyası yok dimesinler :kiki:

Belki uyurumda Bilmiyorum.Tebllik aslında Tatıldende harıka .asdjghgfklh

Melaba Poni.Aksam Kardesimin Mezuniyeti Var Oraya Gidilicek Fakat Cok istekli degilim.. Hazirlanmak Hele Bir dert Bana. kalabalik ve gùrùltulu yerleri sevmiyor Rahatsiz oluyorum.. Benim Hic Mezuniyet Gecem Olmadi poni. ehuehu

Dünki Mezuniyet Seysine Valideyle Katilamadik Poni. Cok Yagis vardi Sel Olmus Okul Bahcesi. Kardesim Rezillik Cekmeyelim Diye Gelmemizi istemedi. Neyse Kendi Eglencesinide Yapip Geldi. Eksiyon Dolu Ekşınlı Makşınlı Gecmiyor ki Gunlerimiz Anlatayim.:kiki:

Naber Poni.
Herzamanki Gibi Ekşın Dolu Bir Gun Geciriyorum.(Dermişim):icon_wink: Dut Topladik Aysoyla. ciktim agaca Ama Dallar Ince Agac Kūccuk Dedim En Iyisi Silkelemek. indim Agactan ALLAH ne gūc Verdiyse Salladik Agaci:karaoke:
Aksam Onlara Gidip Yicez. Bizde Topladik onlarda Yicez Gari:cici: Hayat Cokmu Sıkıcı Yoksa Benmi tembelim:sleep: Yarin Beraat Kandili Poni Oruclu Olucam Yarin. Artik Aksama Kadar Uyurum Kebap:sleep:

Gecen Hayirli Olsun Poni:heyoo:
Cok Asi Biri Olup Ciktim Son Gùnlerde. Pek Bi hassas ve alingan Ùstelik:hih: Normalde Vurdumduymazimdir Poni Bilmiyorsun Beni!:icon_yillarcaezildi:
Yarin Bacikomun Sinavi var. InsaAllah Guzel Gecer vee Gùzel Bir Bolumde Okumak Nasip Olur:cici:
Biz okudukta Noldu Adnan Menderes Universitesi Zengin Oldu. Tembeldim Lan Poni. Uyuyordum Hep:sleep: ilk Derslere Girmezdim o yuzden. Napayim Kafam Basmiyordu Matamatiksel seylere:hih:

Disticaret Okuduk Kasiyeer Olduk. Hayat:karaoke:
Neyse Poni Ben Kacar. Uyumaya Degil Tv bakmaya Devam :dyg: zamanimi Bes Para etmez gerilim filmlerini izleyerek harciyor sabahta uyanmak bilmiyorum. :uykucu:
Ayrica Poni Cok tatli Biriyim Yeaa:dyg:

Poniiii:hi:
Aksam Kina Gecesi Var. Oraya Teşrif Edicez. Siyak Kalem Etegimle turkuaz Gòmlegimi Giyecegim:dyg:. Davetlerde sık Olmasini Seviyorum:cici: Hos Ben Her Halimle Şık Bir Bayanim !:hih:
aslinda Dūgūn ve kinalari sevmem Daha dogrusu Kalabalik ve Gùrùltulu yerleri sevmem Ama Mecbur Gidecem. Cūnkū Nekadar Gidersem Onlarda Benimkine Gelir:kiki: Kalabalik Olsun cok cok:hih:
Yazacakta Bisi yok aslinda,Gidemde Kiraz Yiyeem:lutfen:

Ne Bileyim Poni.
Yazacak Cok Sey Varda yazacak istegim Yok.:karaoke:

Poni.
Cok Canim Sıkkın !
- üf Bende Bilmiyorum Ki Neden.!
Oh Kendi Kendime Atarlanmayada Basladim.:srl:

Bir An Ònce Bayram Gelsinde Sevdiceke Kavusayim:hih:
nisanlandik Ama Henūz Yan Yana Gelemedik Nasil işse:hih:

Poni
Zaman Gecmiyormu Hic? Biran Ònce evimi Yerlestirmek istiyorum ama Henuz bi adim Atamadik. Hayali Bile Cok Guzel Kendi evim Olucak.. Birde icimi annelik Duygusu sardi ki sorma^^
Rabbim Nasip et..

Ponii Gunaydin :cici:
Askimii Cok Òzlediim.18 Gùn Sonra Kavusucaz insaAllah:dyg:
Sonra Beraber Ailecek istanbula Gecicez Bizim Arabayla. 2 Gùnlugune Geliyor Valla Yunusum 3.gun Yola cikicaz cunku:p
Erken Kalktim Bugun,Namazi Kilamda Tekrar Yatarim:sleep:

Selam conem!
Kilo Almam lazim Dugune Kadar. Cok ince Bileklerim Felan. Tam Vitamin ilaci kullanmaya baslamistim ki Ramazan Girdi:%
Bugun Basima Gunes gecti Sanirim tutamiyorim^^
Bu sìcaklarda disarda fink Atanlara hayranim.:/

Selam conem!
Kilo Almam lazim Dugune Kadar. Cok ince Bileklerim Felan. Tam Vitamin ilaci kullanmaya baslamistim ki Ramazan Girdi:%
Bugun Basima Gunes gecti Sanirim tutamiyorim^^
Bu sìcaklarda disarda fink Atanlara hayranim.:/

Merhaba bağyan.. Size kilolarımı tamamen bedava bağışlaya bilirim asdsadsa :D

Ah Poni Senide Unuttum iyimi: )
Hersey Yolunda ve Kararinda. Tadindan Yenmeyecek Kadar Olmasada Bunada Sùkùr.
Evde Yatmaktan sıkıldim acikcasi. Ekimde Kahraman Marasa Gidicez, Geldikten Sonrada istanbula Giderim Sanirim.
Ev Telasina Dusmemiz Lazim Artik. Oyle iste.
Suan kedim Poncik kucagimda Bebek Gibi uyuyor. Anne Gibi Hissediyorum Kendimi Bu Kedi sayesinde Yahu :p

Geri