ÜSözlük HayaL`MeyaL

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunlar bana çok geç konu açmışlardı^^ Hatta kendi sözlük konumun ilk postu bu mevzuyla alakalıydı kfjf Sana hemen açalım bir konu:d (inş açılmamıştır, bu ara aklım hep dağınık)

Forumu hareketlendiren, sorularıyla bizi düşünmeye zorlayan (:d), yaşının kaç olduğunu tahmin edemediğim (bazen çok genç gibi bazen ise forum ortalaması gibi) neşeli, yazmayı çizmeyi seven yeni gelmiş ve hoş gelmiş bir üye. Hayal meyali takip ediyorum bu ara yakaladıkça. Yorumlarını okumayı seviyorum, yirmili yaşlarımın başını hatırlatıyor bana. Çok güzel fotoğraflar çekiyor, yalın bir obje fotoğrafı bile bayağı başarılı onun ellerinden.
Ilımlı bir kadın. Dahil olarak hariç kalanlardan olma dileklerimle^ Tanıdıkça yazarız daha. Hoş geldin tekrardan.

Ellerinin gamzesi var. ^33
Aktifligi, yorumlari, sorulari, oyunlara eslik edisi cok iyi.
Nicki gibi Sicak enerji veriyor. Ayni zamanda Yaz esintisi / Yaz aksami esintisi gibi 1havasi var.

Üslubu ve tarzı çok hoşuma gitti.
Hakkında çok fikir sahibi olmasam da açtığı konu ve yorumlar ile belli bir donanıma sahip olduğunu belli ediyor.
Sanırım sağlık sektöründe çalışıyor.
Sempatik bulduğumu ise zaten başka bir konuda yazmıştım.

Nickini her gördüğümde bana "Eski Dostlar" şarkısını hatırlattığını da belirtmek isterim.:)

Unutulmuş birer birer
Eski dostlar, eski dostlar

Ne bir selam ne bir haber

Hayal meyal düşler gibi
Uçup giden kuşlar gibi...

Aranıza yeni katılmış olmama rağmen sizlerin samimiyetinizle kendimi kısa sürede yabancılık çekmeden, sanki uzun zamandır buradaymışım gibi hissettim. Umarım ilerleyen zamanlarda daha çok paylaşımlarda bulunup birbirimizi daha yakından tanıma ve güzel sohbetlerde buluşma fırsatı yakalarız. Konumu açman beni inanılmaz duygulandırdı sevgilerle :bahar:
@Larien iyi ki varsın :kalp:

Evet, yeni tanıyoruz. Ancak sıcaklığı ve samimiyetiyle kendini hemen aramıza entegre etti. Bir yandan mesafeli bir tavrı olsa da ben içten buluyorum varlığını.
@No Pasaran getirdiyse kötü biri çıkma ihtimali yok.
Açtığı konularla forumda aktiflik de yaratıyor.
ben sevdim kendisini. Umarım hep olur ve daha da tanırız kendisini. :kalp:

Ellerinin gamzesi var. ^33
Aktifligi, yorumlari, sorulari, oyunlara eslik edisi cok iyi.
Nicki gibi Sicak enerji veriyor. Ayni zamanda Yaz esintisi / Yaz aksami esintisi gibi 1havasi var.

Üslubu ve tarzı çok hoşuma gitti.
Hakkında çok fikir sahibi olmasam da açtığı konu ve yorumlar ile belli bir donanıma sahip olduğunu belli ediyor.
Sanırım sağlık sektöründe çalışıyor.
Sempatik bulduğumu ise zaten başka bir konuda yazmıştım.

Nickini her gördüğümde bana "Eski Dostlar" şarkısını hatırlattığını da belirtmek isterim.:)

Unutulmuş birer birer

Ne bir selam ne bir haber

Hayal meyal düşler gibi
Uçup giden kuşlar gibi...

Evet, yeni tanıyoruz. Ancak sıcaklığı ve samimiyetiyle kendini hemen aramıza entegre etti. Bir yandan mesafeli bir tavrı olsa da ben içten buluyorum varlığını.
@No Pasaran getirdiyse kötü biri çıkma ihtimali yok.
Açtığı konularla forumda aktiflik de yaratıyor.
ben sevdim kendisini. Umarım hep olur ve daha da tanırız kendisini. :kalp:

Ah ne tatlı yorumlar, günümü güzelleştiren bu güzel sözleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. @NoPasaran beni buraya getirmişse, kaliteli bir ortam olduğundan zaten en başından beri şüphem yoktu. Şimdi ise bunu deneyimleyip, sizlerle bir arada olmaktan gerçekten keyif alıyorum. Umarım birlikte daha birçok güzel anı ve paylaşımlar biriktirebiliriz. :kalp:

Çok sakin bir karakteri var. Kolay kolay sinirlenmeyen biri gibi bir his veriyor. İyi niyetinden şüphem yok ve bu foruma renk kattı. Bu tip üyelerden az bulunuyor kıymetini bilmek gerek ahah.

Çok sakin bir karakteri var. Kolay kolay sinirlenmeyen biri gibi bir his veriyor. İyi niyetinden şüphem yok ve bu foruma renk kattı. Bu tip üyelerden az bulunuyor kıymetini bilmek gerek ahah.
Doğru, sakin bir yapım var ve öfkem nadiren yüzeye çıkar. Bunu fark etmeniz güzel. Nazik yorumunuz için teşekkür ederim. Forumda katkıda bulunabilmekten memnuniyet duyuyorum. Sizin gibi değerli üyelerle birlikte olmak benim için büyük keyif. :emoji_relieved:

Yeni olmasına rağmen çok sıcak, samimi geldi bana da. Açtığı konular ayrıca renk kattı foruma, kendisi gibi.. Olgun ve yapıcı biri olarak gözlemledim. pek tanımadığım için çok bir şey yazamıyorum tanıdıkça güncellenir burası..

Ay bi çoğunun düşüncesine katılıyorum. Samimi biri, hiç tanışmadan da sıcaklığını hissedebiliyor insan. Kendini bize yansıtışı, enerjisi, üslubu çok güzel. Bende bu aralar pek takılmıyorum buralarda ama denk geldikçe takip ettiğim insanlardan biri oldu. Umarım her zaman aramızda olur <3

pasaran referansıyla gelmiş, gelmesiyle de ortama hemen uyum sağlamış yeni, ışıl ışıl üyemiz. referanssız gelseydi de bence yine aynı uyumu yakalardı; bizde de aynı güzel hisleri uyandırırdı. çünkü yaydığı enerji sakin, sıcak ve samimi. yorumları bazen ciddi, bazen eğlenceli; tam bir forum insanı. iyi ki gelmiş<3

Yeni olmasına rağmen çok sıcak, samimi geldi bana da. Açtığı konular ayrıca renk kattı foruma, kendisi gibi.. Olgun ve yapıcı biri olarak gözlemledim. pek tanımadığım için çok bir şey yazamıyorum tanıdıkça güncellenir burası..

Ay bi çoğunun düşüncesine katılıyorum. Samimi biri, hiç tanışmadan da sıcaklığını hissedebiliyor insan. Kendini bize yansıtışı, enerjisi, üslubu çok güzel. Bende bu aralar pek takılmıyorum buralarda ama denk geldikçe takip ettiğim insanlardan biri oldu. Umarım her zaman aramızda olur <3
Çok güzel ve içten yorumlar, teşekkür ederim. Sizin gibi güzel enerji yayan insanların bunu hissetmesi, gözlemleyip değer verip bunun dile getirilmesi gerçekten çok kıymetli. Umarım zamanla daha çok paylaşımda bulunup birbirimizi tanıdıkça daha keyifli olacaktır. Sevgiyle... :kalp:

pasaran referansıyla gelmiş, gelmesiyle de ortama hemen uyum sağlamış yeni, ışıl ışıl üyemiz. referanssız gelseydi de bence yine aynı uyumu yakalardı; bizde de aynı güzel hisleri uyandırırdı. çünkü yaydığı enerji sakin, sıcak ve samimi. yorumları bazen ciddi, bazen eğlenceli; tam bir forum insanı. iyi ki gelmiş<3
Çok teşekkür ederim, yorumun beni gerçekten çok mutlu etti :emoji_relieved: Buraya katıldığım günden beri kendimi sıcak ve samimi bir ortamda hissettim. Umarım ben de varlığım ve paylaşımlarımla buraya güzel bir katkı sağlayabiliyorumdur. İyi ki sizlerle tanışmışım ve iyi ki buradayım :kalp:

Hoşgelmişsin kiii..
Bizlere yansıttığın pencere ışıl ışıll. :emoji_smirk:
Katıldığın yorumlar, tozlu raflara kalmadan tazelediğin sorular, hepsi birbirinden hoş ve yerinde..
Gün geçtikçe yenilenirrr buralar..

:emoji_maple_leaf::emoji_maple_leaf::emoji_maple_leaf:

Yüz göz olmadan mesafeli ve üsluplu tarzın ile forma Hoş geldin arkadaşım. Sana ufak bir tavsiye alt başlıklardaki formlara bir göz at. Derinlemesine okumayı seviyorsan Güzel konular var tavsiye ederim.

Geri