Hayal kur belki olur.

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Tarım konusu çözümler.....

Hemen önümden akan dereye bakarak düşündüm ülkemizde birçok Akarsu var bu akarsuların döküldüğü denizler var deltalar var uçuk bir fikir ama şöyle olsa mesela; tam bu nehirlerin artık denize dökülecekleri yerde öyle bir aktarım sistemi ya da depolama sistemi olmalı ki bunlar kurak geçen mevsimler için gerektiği zamanlarda kullanılabilir hale getirilmeli. Hayal işte en azından boş durmuyor bu kafa bir de şöyle bir şey yapılmalı Bence: Devlet, Ülke ekonomisi ve tarım için damlama su sisteminin kullanılmasına çok önem vermeli ve proje malzeme desteği sağlamalı. Damlama su sistemi ile sulama yapıldığında hem topraktan alınan Verim artıyor Ayrıca alınan mahsulün kalitesi de aynı nispette değer kazanıyor. Malum tüm dünya Biz kuraklık devresinin yaşanacağınıdan bahsediyor. Bu ihtimali hiçbir şekilde göz ardı edemeyiz. Devletimizin takdir ettiğim bir yönü ağaçlandırma çalışmalarına çok önem veriyor ve milyonlarca fidanı toprak ile buluşturuyor çok güzel. Aynı hassasiyeti benim ortaokul yıllarında Türkiye bir tarım Ülkesi ibaresini tekrar kazandırmak için tarımda damlama su sisteminin Etkin kullanımını desteklemek ile göstermesini canı yürekten istiyorum. Sanırım hiçbir Çiftçi böyle bir destek karşısında duyarsız kalmaz ve en etkin şekilde faydalanmak için tüm çabayı gösterir. Bu damlama sulama sisteminin kullanımı ülkemiz Tarımı ve ekonomisi açısından çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum Saygılarımla....

Kuru kuru boğazından geçmez kamil abi. Hani dayanağı, hani temeli?

Hazırbulunuşluk diye bir kavram var. Kusura bakmayacaksın.

Antrenmanını yapmadığın bir maçı kazanamazsın.

Hayat, belkilere iltimas gösteremeyeceğimiz kadar kısa. Hangi hayallerini gerçekleştirdin?

Insanlar İlk çağlarda çıplak ayaklarla yürürlerken ayaklarının acımasından dolayı ayaklarına önce yaprak daha sonra Biraz daha kalın ağaç kabuğu gibi nesneler sararak başladıkları yolculukta bugün hava tabanlı ayakkabılara kadar bir süreç oluşturmuş. Ya da ilkel çağlarda avladıkları hayvanları sürükleyerek götürürlerken ağaç kütükleri üzerinden yuvarlanması ile daha rahat hareket ettiğinin farkına vararak önce silindiri daha sonra tekerleği bulmuşlar daha sonra bu sistem geliştirerek tekerleği hareket imkanı sağlayacak mekanizmalar velhasılıkelam bugün çok hızlı giden araçlara kadar gelen bir sürecin adımını atmışlar. Dikkat ettin mi hiç ilk önce düşünce ortaya çıkmış bunu şekillendirmek zamanla insanlara kalmış. Bugün benim hayal ettiklerim sadece bir düşünce Yarın olmayacağını Kim söyleyebilir. Düşünce + başlangıç Bu psikolojide psikojenez olarak adlandırılır mantıken düşündüğümüzde de Doğru olan budur zaten düşünmez isek hayal kurmazsak hiçbir şeyi başarma şansımız yok olduğumuz yerde çakılır kalırız Saygılarımla......

Insanlar İlk çağlarda çıplak ayaklarla yürürlerken ayaklarının acımasından dolayı ayaklarına önce yaprak daha sonra Biraz daha kalın ağaç kabuğu gibi nesneler sararak başladıkları yolculukta bugün hava tabanlı ayakkabılara kadar bir süreç oluşturmuş. Ya da ilkel çağlarda avladıkları hayvanları sürükleyerek götürürlerken ağaç kütükleri üzerinden yuvarlanması ile daha rahat hareket ettiğinin farkına vararak önce silindiri daha sonra tekerleği bulmuşlar daha sonra bu sistem geliştirerek tekerleği hareket imkanı sağlayacak mekanizmalar velhasılıkelam bugün çok hızlı giden araçlara kadar gelen bir sürecin adımını atmışlar. Dikkat ettin mi hiç ilk önce düşünce ortaya çıkmış bunu şekillendirmek zamanla insanlara kalmış. Bugün benim hayal ettiklerim sadece bir düşünce Yarın olmayacağını Kim söyleyebilir. Düşünce + başlangıç Bu psikolojide psikojenez olarak adlandırılır mantıken düşündüğümüzde de Doğru olan budur zaten düşünmez isek hayal kurmazsak hiçbir şeyi başarma şansımız yok olduğumuz yerde çakılır kalırız Saygılarımla......

Ne anlatıyorsun kamil abi?

Kuru kuru boğazından geçmez kamil abi. Hani dayanağı, hani temeli?

Hazırbulunuşluk diye bir kavram var. Kusura bakmayacaksın.

Antrenmanını yapmadığın bir maçı kazanamazsın.

Hayat, belkilere iltimas gösteremeyeceğimiz kadar kısa. Hangi hayallerini gerçekleştirdin?
Sana gerçekleştirdiğim hayallerden bahsedeyim 99'da Benim için öldü dediler Mezarımı kazdılar, yaşadım. Tekrar yürüyemez dediler, yürüdüm. Tekrar konuşamaz dediler, konuştum. O günlerde bana acıyarak bakan insanlara ben Bodrum gibi bir yerde satış danışmanı olarak çalışarak en güzel cevabı verdim. Halı sahalarda maçlar yaparak en güzel cevabı verdim. Bir daha kendini toparlayamaz dedikleri o olaydan sonra ben Askerliğimi yaptım. Ehliyetimi aldım. Silahlı özel güvenlik belgemi aldım. Daha sayma mı ister misin Bence gerek yok....

Sana gerçekleştirdiğim hayallerden bahsedeyim 99'da Benim için öldü dediler Mezarımı kazdılar, yaşadım. Tekrar yürüyemez dediler, yürüdüm. Tekrar konuşamaz dediler, konuştum. O günlerde bana acıyarak bakan insanlara ben Bodrum gibi bir yerde satış danışmanı olarak çalışarak en güzel cevabı verdim. Halı sahalarda maçlar yaparak en güzel cevabı verdim. Bir daha kendini toparlayamaz dedikleri o olaydan sonra ben Askerliğimi yaptım. Ehliyetimi aldım. Silahlı özel güvenlik belgemi aldım. Daha sayma mı ister misin Bence gerek yok....

Kişisel değildi reis. Bu konuda bende bir sorun var galiba. Yazdıklarım kişisel bir saldırı olarak algılanıyor.

Kişisel değildi reis. Bu konuda bende bir sorun var galiba. Yazdıklarım kişisel bir saldırı olarak algılanıyor.
Kesinlikle değil kardeşim burada Hepinize çok saygı duyuyorum, çok güzel bir sohbet seviyeniz var. Bunu biliyorum, sadece düşünmek hayal kurmak hangi hayallerini başardın sorusu konusunda örnek istemişsin ya ona cevap olarak yazmıştım.

Kesinlikle değil kardeşim burada Hepinize çok saygı duyuyorum, çok güzel bir sohbet seviyeniz var. Bunu biliyorum, sadece düşünmek hayal kurmak hangi hayallerini başardın sorusu konusunda örnek istemişsin ya ona cevap olarak yazmıştım.

Eyvallah. Utandırdın.

Ulasabilecegin hayal kur programla ve ulas.

Ulasamayacagin hayali kurup da moralini bozma.

Geri