Hayal Kirkligi..Sonrada Güvensizlik

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Slm Arkadaslar ben Yürddisinda Yasayan bir genc Kizim..
Bundan üc sene önce burdan birilyle cikmaya basladim cok iyi biriydi bana cok deger veriyordu. Benden 4 yas Büyükdü.Ne Sigarasi ne Alkolü vardi. Biz 1 sene 8 ay cikdik. Cikdigim cocugun aiylevi sorunlari vardi ve annesiyle babasi ayrildilar. Bunun annesiyle babasi ayrildikdan sonra bu Babasiyla Türkiyeye temeli dönüs yapma karari aldilar. Babasini yanliz birakmak istemedigi icin o da gitdi Babasiyla. Babasiyla cok iyi anlasiyolardi… Ben ise onu uzaklardan sevmeye pek razi degildim sonucda aramizda o kadar mesafe olacakdi ve senede sadece bi kac kez görüsecekdik. Biz onunla böylelikle ayrilma karari aldik ve ayrildik. Ilk zamanlarda onun yoklugunu cok hissetmistim..sonucda hergününmüzü beraber geciriyorduk. Ilk cikdigim kisiydi o benim.. Onun bana aldigi Hediyleri bile hala atamamistim..aradan zaman geciyodu ama ben onu hala unutamiyodum ondan ayrildikdan sonra iki sene kimseyle cikmadim konusmadim..
Gecen Yaz tatile Türkiyeye gidince orda biriyle tanisdik ayni yasdaydik cok yakisikliydi.. sonra Numarami aldi ve biz böyle konusmaya basladik..Ama bu cocugun telefonu hic elinden düsmiyodu carsida görsem düyünlerde görsem hep elinde Telefon vardi…Ilk aylarimiz cok güzel gidiyodu sonra biz yine tatilden geri döndük..ve ben hayal kirikligna ugradim.. faceden Msnden birsürü kisi yazmaya basladi bana bunun eski cikdilariymis..seni aldatiyo benimle konusuyo falan seyler yazmaya basladilar..haliyle bende süphelenmeye basladim ve bigün dayanamadim sordum ona o da bana yalan söylemeyerek dogru oldugnu söyledi ayrildim ondan ve ben yine eski halime dönmüstüm. Kimseye güvenmiyecekdim artik..
Yine yaz yaklasmak üzereydi haziran ayin sonuunda Yaz askim yine yazmaya baslamisti bana arada konusyoduk sonra izine nezaman gelecegmi sordu bana bende yarin dedim bi gün önce sormsutu cünkü..
Neyse bu yaz izine gitdim..ve o benim kardesimle cok geziyodu..bu arada biz yine konsmaya basladik. Bana cok pisman oldugnu ve herseye tekrar yeinden baslamak istedigni söyledi. Hatta agladi karsimda ölümüne sevdigni falan söyledi..ve simdi yine cikiyoruz ama ben napcami bilmyiorum tekrar ona güvenmekde zorluk cekiyorum Sizce napmaliyim?

Geri