Hay o dilimi ...

• Kullanıcı EroL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 2384 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lise son yılları okula ilk 45 gün uğramadım onun hikayesi uzun büyük vurgun parası yiyorduk :D

Gerçi derse girmiyorduk ama okul etrafındaydık neyse...

46. gün okula gitim beni okul nöbetçisi yazmışlar

aman Allahım hayatta sevmediğim şey nefret ederim hatta !!

Birde yanımda kız var benle nöbetçi offluyorum puffluyorum deli olcam

işte son zil çaldı eve dersaneye nereyese çıkıyoruz okuldan kızla başbaşa kaldım

kız bana bu arada çıkma teklifi etti

Şu sıralar normal birşeyde benim lise zamanlarımda nadir yani böyle olaylar

bende oturduğum yerden kalktım kızı alkışladım

Cevabım hayır ama seni medeni cesaretinden dolayı alkışlıyorum bu tiple bana nasıl böyle bir teklif yaptın tebrik ederim dedim ve kızın elini sıktım...

ALLAH BENİM BELAMI VERSİN HAY O DİLİMİ EŞŞEK ARISIMI SOKAR NE DENİYORSA ARTIK

Aradan yıllar geçti bugün tam 7 saat önce spor salonundayım o kızı gördüm

Bütün spor salonu kızın ******* geziyor ve kız tam anlamıyla Jen Selter Türkiye şubesi

ve ben bu olayı spor salonundan arkadaşlara anlattım bana ceza vererek leg press makinasında 400 kilonun altına attılar :D Ezil köpek dediler :D

İtiraf ediyorum çok pişmanım
:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

Biraz sıkmışsin sanki ama. (:

İyi itiraf.

hiç sıkma yok ben öyle yalan söylemem tarzım değil attığım yalan çok belli olur :D

sevgilime anlattım o zaman kız benle 3 gün konuşmadı aga hiç bi kıza böyle davranılırmı diye

kendi sevgilim bana düşman olmuştu o zaman ruhumuzda var öküzlük

artık o gelince ben spor salonunu terkederim yapacak birşey yok :D:D

EroL Hangi okulmuş 45 gün devamsızlık? Bizim çocuklar bir gün gitmeyince hemen arıyorlar.

Bizde 2000 li yıllarda okuduk gitmeyince hemen aile haberdar ediliyordu.:)

Niye veliniz yok muydu?
Ayrıca biz Dr imzalı rapor veriyoruz ücretli değil.

Veli var olmaz mı ama kim nasıl ulaşcak ulaşacakları kayıt telefon vs. hiç birşey yok

Bende doktor imzalı rapor veriyordum okula parayıda doktora veriyodum :D hatta bi ara kaymakamlıkdan onaylatıyoduk oda arkadaşın abisi çıktı yani biraz organize işler :D

Veli var olmaz mı ama kim nasıl ulaşcak ulaşacakları kayıt telefon vs. hiç birşey yok

Bende doktor imzalı rapor veriyordum okula parayıda doktora veriyodum :D hatta bi ara kaymakamlıkdan onaylatıyoduk oda arkadaşın abisi çıktı yani biraz organize işler :D

Ahh şu Dr' lar isteyince sahte imza kullanıyorlar demek.

Şimdiki sınav çeteleri gibi desene.

Hacı şöyle düşün bir yerden hayırlı bir işe vesile olmuşsun. O gün yaptığın o eşşeklik kızı hırslandırmış azmetmiş çabalamış bu hale gelmiş ve seni hep takip etmiş. Sonra senin gittiğin spor salonuna kayıt yaptırmış ve aduket :D O gün beğenmediğin diz altı etekli sümüklü kıza dön birde bu gün bak istedim .p

Hacı şöyle düşün bir yerden hayırlı bir işe vesile olmuşsun. O gün yaptığın o eşşeklik kızı hırslandırmış azmetmiş çabalamış bu hale gelmiş ve seni hep takip etmiş. Sonra senin gittiğin spor salonuna kayıt yaptırmış ve aduket :D O gün beğenmediğin diz altı etekli sümüklü kıza dön birde bu gün bak istedim .p

Yani kızın bu seviyeye gelmesinde büyük bir katkın var pozitif düşün diyorsun olabilir mantıklı :D:D:D

hahaha oooy kiyamam ben hemsoma
cok mu kotu olmus o :D

Evet sizin sayenizde bu kızlar taş oluyor Tebrikler böyle devam:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri