havuza gideceğim ama nereye? karar veremiyorum yardım edin

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çıktın mı havuzdan
Koşum vardı bugün
Neyse
Hayat çok tuhaf tesadüflerle dolu
Geçtiğimiz pazar sahil yolunda bisiklet antrenmanı yapmıştım. Bu otelin önünden geçtiğimde o gün geldi aklıma. Vay be buranın havuzunda yüzmüştüm dedim. Bugün konusu hortladı :)
10 senedir sürekli geçiriyorumdur önünden ama ilk kez bu pazar o güne gitti kafam.

Koşum vardı bugün
Neyse
Hayat çok tuhaf tesadüflerle dolu
Geçtiğimiz pazar sahil yolunda bisiklet antrenmanı yapmıştım. Bu otelin önünden geçtiğimde o gün geldi aklıma. Vay be buranın havuzunda yüzmüştüm dedim. Bugün konusu hortladı :)
10 senedir sürekli geçiriyorumdur önünden ama ilk kez bu pazar o güne gitti kafam.
Benim su sezgilerim...

Ben de livmi nicedir Radyo yayini yapmiyor, ortalarda da pek gozukmuyor, dediydim... konu hortlatmam gerekiyormus... :d

Benim su sezgilerim...

Ben de livmi nicedir Radyo yayini yapmiyor, ortalarda da pek gozukmuyor, dediydim... konu hortlatmam gerekiyormus... :d
Buralardayım
Sessiz ve derinlerde
Bir timsah gibi ehehehe
Radyo yapacağız biraz kafam rahatlasın <3

dip not; telepatik gördüm seni :liv:

Buralardayım
Sessiz ve derinlerde
Bir timsah gibi ehehehe
Radyo yapacağız biraz kafam rahatlasın <3

dip not; telepatik gördüm seni :liv:
Adsf kendimi ovmeyi sevmem/ovulmeyi de sevmem ama oyleyimdir...😎asddf

Okudum, yasanmisliklari birakip gitmek zordur...
Ben de bazi zamanlar -hatta daha aksam olmazdan evvel- olaki buradan tasindim, 1yabanci gibi gecip gidersem bu sokaklardan, sokaklar da yabancilar mi beni, yasammisligi -evet , dogru yazdim; yasam'misligi - birakip gecip gittigim icin...

Neysemse Bu surecte cokca kolayliklar dilerim... Selametle tasinin, yeni yerinizde huzur mutluluk ve bolca guzel yasanmisliklar 1iktirmenizi dilerim.

Biz buradayiz, bekliyoruz yayini...

Geri