ÜSözlük Havayıdişleyenadam

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
biraz.

editleme gereği duyuyorum;
bazen sağını solunu kestiremesem de hatta dozunu kaçırsam da şaka kaldırır halin, en azından kendinle eğlenen halin hoşuma gidiyor.
umarım bir gün yine oturur çayını içerim.
hayat sana güzel şeyler getirsin umarım.

Son düzenleme:
Omuzları geniş güzel bir proporsiyona sahip fakat ben ondan korkuyorum selam desek sövecek aniden değişik bişey diyecek de mal gibi bırakıcak bir hissiyat veriyor yaptığı bazı söylemlerin şaka mı gerçek mi diye düşünürken üzerinden 3 gün geçiyor. Onun dışında tatlı bir adam.

Öbür sözlüğünü sildirdin mi gııı. Tertemiz bir sayfa mı yaniii, ne güzel :d
Benim için yazdığı bir yoruma denk geldim geçenlerde, ilk okuduğumda da samimiyeti çok geçmişti, yenilerde okuduğumda da aynı samimiyeti hissettim. Şöyle yazmış: “Çok severim ama belli etmem” Basit bir cümle ama samimi işte.
İyi olmasını isterim hep. Eğlencesine zeval gelmesin.

biraz.

editleme gereği duyuyorum;
bazen sağını solunu kestiremesem de hatta dozunu kaçırsam da şaka kaldırır halin, en azından kendinle eğlenen halin hoşuma gidiyor.
umarım bir gün yine oturur çayını içerim.
hayat sana güzel şeyler getirsin umarım.

Beleş çayı buldun, ikide bir çay içelim diyon tabi.

Omuzları geniş güzel bir proporsiyona sahip fakat ben ondan korkuyorum selam desek sövecek aniden değişik bişey diyecek de mal gibi bırakıcak bir hissiyat veriyor yaptığı bazı söylemlerin şaka mı gerçek mi diye düşünürken üzerinden 3 gün geçiyor. Onun dışında tatlı bir adam.

Aslında çok şikobella bir birey olduğum soyleniyor, dışarıdan bakınca mal gibi görünüyor olmam beni bı tık üzdü diyelim.
Müsait bı zamanda karşılıklı fisne suyu içip bu konuyu uzun uzadiya konuşalım o vakit.
Teşekkürler <3

Öbür sözlüğünü sildirdin mi gııı. Tertemiz bir sayfa mı yaniii, ne güzel :d
Benim için yazdığı bir yoruma denk geldim geçenlerde, ilk okuduğumda da samimiyeti çok geçmişti, yenilerde okuduğumda da aynı samimiyeti hissettim. Şöyle yazmış: “Çok severim ama belli etmem” Basit bir cümle ama samimi işte.
İyi olmasını isterim hep. Eğlencesine zeval gelmesin.

Arada kaynamış, silinmiş gitmiş zeynepcim.
Ben o samimiyeti, niyetine güvendiğim insanlara göstermeye çalışıyorum genel olarak elimden geldiği kadar; ki hissettiğin gibi tertemiz ve iyimser duygularla yazılmış bir şey idi.
Günün güzel geçsin ve güzellikler seni bulsun inşallah.
Şarkıyı müsait bir zamanda dinleyip, geri dönüş yapacağım, çok teşekkürler.

İyi niyetli buluyorum.
Arkadaslarini sahiplenis tarzı da güzel.
Alingan sadece, lefebvre ile ankasabilmelerine hiç şaşmamalı .p
Tmm tmm lefebvre sen alingan değilsin...
Ben de alinganim mesela...ne var bunda?

aziz'i tanımaya başlarken yine aynı derece komik buluyor ama garipsiyordum. aşırı derecede gerçekten sahiplenici, manyak mi ayol bu? diye düşünüyordum. 273673 kere tartışıp barismisizdir. onunla ilgili hem iyi hem de tuhaf düşünceler yer alırken zaman icerisinde bunun gerçekten sevdiklerine karşı olduğunu anladım.
azizo, bu forumda beni en çok güldüren kişi. zeki olup da cidden bu kadar mala yatani görmedim, bak salak demiyorum. yeteneğin muazzam, en çok sen egleniyorsun.
dilerim hayatın boyunca o güzel gönlünden geçen ne varsa olur. seviliyorsun.

Kimseye kendini beğendirmeye çalışmayan, aşırı nature, tatlı bi’ adam.

Tekrardan hoşgeldin ve teşekkür ederim :)
Seni buralarda tekrar aktif görmek ne hoş.

İyi niyetli buluyorum.
Arkadaslarini sahiplenis tarzı da güzel.
Alingan sadece, lefebvre ile ankasabilmelerine hiç şaşmamalı .p
Tmm tmm lefebvre sen alingan değilsin...
Ben de alinganim mesela...ne var bunda?

Teşekkür ederim.

aziz'i tanımaya başlarken yine aynı derece komik buluyor ama garipsiyordum. aşırı derecede gerçekten sahiplenici, manyak mi ayol bu? diye düşünüyordum. 273673 kere tartışıp barismisizdir. onunla ilgili hem iyi hem de tuhaf düşünceler yer alırken zaman icerisinde bunun gerçekten sevdiklerine karşı olduğunu anladım.
azizo, bu forumda beni en çok güldüren kişi. zeki olup da cidden bu kadar mala yatani görmedim, bak salak demiyorum. yeteneğin muazzam, en çok sen egleniyorsun.
dilerim hayatın boyunca o güzel gönlünden geçen ne varsa olur. seviliyorsun.

Salak olmadığımı " bak salak demiyorum " gibi oldukça etkili ve ikna edici bir argüman ile deklare eden kıymetli şahsına teşekkür ederim dkkdkd.
Müsait bir zamanda kafandaki " benimle ilgili " devam eden garip ve tuhaf düşünceleri duymak/konuşmak isterim.
Belliki aradan komikligi cikarinca sadece tuhaf ve anormal şeyler kalıyor.

Bende sizleri severim.

Gelene kadar hergün bir çiçek bırakayım bari anlığa tek koparıp attığı çiçeklere çok gülüyordum deli ADAM sjsjsj

1713385950650.png

Geçen seneki postumu anca beğendi heralde övülmek istiyor sjsjs

Omuzları epey geniş açık sözlü iyi bir beyefendi )

psikolojisi bozuk biraz bence @Havayıdişleyenadam ın ama özünde iyi biridir tuhaflığıda var ama bana karşı hep esprili yaklaşmıştır.
seviyorum slk seni.
jdjsjxjslsls

Pisikolojisi bozuk, özünde iyidir ama birazda tuhaf; benmiyim bunlar ?
E hani tatliligim ve yakisikliligimdan bahsedilmemis, olmamış bu post.

Nerdesin pozkıfte ?

Arayı niye bu kadar açıyorsun yaa sıkılıyoruz sensiz buralarda

Gunaydin ser pivaz.

Uğruyorum öyle ara sıra, yetişemiyorum artık buralara yaşlandım zâar.
Neredeyse 25 yıl oluyor, bir ömür neredeyse.

Pisikolojisi bozuk, özünde iyidir ama birazda tuhaf; benmiyim bunlar ?
E hani tatliligim ve yakisikliligimdan bahsedilmemis, olmamış bu post.

Gunaydin ser pivaz.

Uğruyorum öyle ara sıra, yetişemiyorum artık buralara yaşlandım zâar.
Neredeyse 25 yıl oluyor, bir ömür neredeyse.
Sen yaslandiysan biz ölüyoruz demektir

Sen yaslandiysan biz ölüyoruz demektir

Oruçlu ve hastayım onunlada alakalı olabilir, menepozda gibi hissettiriyor bugün.
Siz olmeyin tabi canım, daha yasayacak güzel günler cart curt var.
Hem nevroz yaklaşıyor, ateşin üstünden akrobatik bir takla atarak kutlamak icap eder.

Geri