Havayıdişleyenadam beyle iddaa şeysi.

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Yok James . Resmi den oynuyorum.
Eskiden hititbetten oynardım. Bi kere Paraná el koydular küfür ettim banladılar. :)
Başka öyle güvenilir bi site var mı bilmiyorum.
Siz nerde oynuyorsunuz?

Imajbet yavsklik yapiyor bazrn ama parana yetmiyorlar haci

Turkiye maci 145 sayi ust
Ispanya 89.5 atar tahminlerim:)

İddia ne ki ben bi lades biliyöm. Tavuğu yicen tutçan kemiki iki uçtan çektirip kırcan heh gel ondan oynayak.

3 liraya 27 bin almışlığım var eğer ileri de bi gün paraya tekrar ihtiyacım olursa kupon yapar atarım buraya ahah

Helal yoldan kazanın lan!

Amaç para kazanmak değil hobi bizimkisi zaten kazanimiyoruz ki :D bu arada kupon geldi beyler haftalık raki parasi :D

Hayy'dan gelen hu'ya gider dedikleri bu olsa gerek

İrlanda - Sırbistan Her iki takım da gol atar: Evet 2.08
Türkiye - Hırvatistan Handikap ( 1 : 0 ): 2 4.20
Kosovo - Finlandiya Maç sonucu + Gol Sayısı: Deplasman Galibiyeti + 1.5 Üstü 2.30

Toplam oran:20.09
Geç yazmışsın hacı. Pijamamı giymiş oturuyom maçlar başlayacak. Bu saatte gidemem çarşıya bayiye.
Tutarsa çok üzülürüm :)

Geç yazmışsın hacı. Pijamamı giymiş oturuyom maçlar başlayacak. Bu saatte gidemem çarşıya bayiye.
Tutarsa çok üzülürüm :)

Bilyonere atsana 3 5 bişeyler hiç uğraşma gidip gelmekle.
Güzel maçlar aslında gelebilirde , salladım bende üç beş bişey.

Nesine de hesabım var bakiye bitti. Bugün unuttum para atayım daha geldim eve. :)

Galatasaray kazanir 2.00 kadar yükselmiş alir mi dersiniz benim banko bu hafta Trabzon abi Gencler ligin en kotu takimi yanina Letonya ms1 alcam Galatasarayi yenilmez alirim 3 mac temiz

evi arabayı satıp iddaa oynayıp ilk maçtan yatmak ve sonra kendimi kesmek istiyorum var mı şöyle cinnetlik kûpon. :liv:

Giresunspor-Eskişehir 1
Ümraniye-istanbul İY 0
Trabzon-Gençler 1
Bursaspor-Akhisar 1

evi arabayı satıp iddaa oynayıp ilk maçtan yatmak ve sonra kendimi kesmek istiyorum var mı şöyle cinnetlik kûpon. :liv:
Yaz turkiye +30 sayi farkla kazanir.
10 liraya guzel para alirsin tutarsa tabi

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray kazanir 2.00 kadar yükselmiş alir mi dersiniz benim banko bu hafta Trabzon abi Gencler ligin en kotu takimi yanina Letonya ms1 alcam Galatasarayi yenilmez alirim 3 mac temiz
Küponuna bakabilirmiyiz jeyms

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri