Hatırlaması Bile Yüzünüzü Kızartıcak Kadar Rezil Oldunuz Mu?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Hatırlaması Bile Yüzünüzü Kızartıcak Kadar Rezil Oldunuz Mu?

İsmi lazım değil biri yüzünden üniversitede bayılmıştım herkesin içinde merdivenlerden çimlere doğru yol almıştım. :d

Hem de nasıl.Yinede olsun, geçmişten yüzüme renkli bir tebessüm bıraktı.Anı anıdır.

Lisedeyken ben babetler yeni moda olmuştu ayağım o zaman 35,5 idi ve 36 numara giymiştim.
Okuldan çıkarken ayağımdan fırlamıştı rezil olmuştum servisteki oğlanların nasıl beni göstererek güldüklerini hatırlıyorum.
Hatta biri "Allah buna ayak vermemiş ki ondan çıkmış ayağından ayakkabı " da deyince tamamen yerin dibini buldum. :blush:

Telefonumdan tepetaklak kullanılarak gönderildi

Evet, spor salonunda vücut çalışırken bir tane aleti yanlış kullanmıştım.
Birde plateste ters takla attım dik durmaya çalışırken. Utanç verici. :hıı:

Yazıp sildim, yeniden rezil olmuş gibi hissettim.

Oldum olmam mi[emoji847] Şu an aklıma gelmedi[emoji848]

17-18 yaşlarında, ergen dönemlerinde marmarise tatile gitmiştik... havuzda yüzüp avlanıyorum neyse, rus olduğunu düşündüğüm bir hatunun yanına küçük küçük yanaştım, klasik su ne güzel, marmaris ne tatlı, ne şeker yüzüyorsun muhabbetlerinden sonra nerelisin muhabbetine geçtik. Nedendir bilinmez, artık ruslara karşı türküm demekten utandığımızdan mıdır nedir italya dedim alsdjkalsdj hatun hemen akabinde italyanca baya baya konuşmaya başladı... sonra ben işte o aptal sırıtmayla aynı hızla arkamı dönüp havuzun diğer tarafına doğru yüzüp çıktım .p

Ay bir tane bomba gibi var ama asla anlatamam, ilkokul 4.sınıftayken falan oldu.. :kiki: Yalnız bu gerçekten tamamen annemin suçuydu.. :u4:

Doktor elinde bir alet ile kulagima bakicakmis ben agizimi acmistim :T:

Lise 2'deyken hastaydım matematik sınavı var diye gelmiştim okula. Yerli malı haftası mıdır nedir bi yemek içecek falan veriyordu sınıfın kızları. İstemediğim halde zorla verdiler tamam dedim az yedim/içtim en yakın arkadaşıma dedim "uğur kusucam hocaya dersin" fırladım dışarı kapıyı açtım yapıştırdım koridora :D Arkadaş da gelip el hareketiyle hay senin der gibi yaptı :D Tuvalete falan gittik de tenefüse denk geldi kötü oldu. Bi arkadaşım temizledi sağ olsun teşekkür etsemde makaraya vurup dalga geçem vs dedi. Adam gibi adam :)

Geri