Hatırladınız mı ? Huzur işte budur (:

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
c05f752bc0943b0f1bcd21c30ec537bf.jpg

2ea8539a3314a2e0d47141c16b688cef.jpg

4adece89dd9a264631c3a7a90670f9ab.jpg
495c58828f440f36c1bbc37503c4177b.jpg
d90273afc401947a95fcfcb989ed50dc.jpg
2b8ea9f9e58b4335b3d03c0a1c8244a0.jpg
b91567ed09dc10089851a53ba8c54124.jpg
1a4a5ff3dda945fe0b1b3b519d6127d3.jpg
90e19c5ed2263e69ba5fd20db570f1fc.jpg

Aslında açmayı düşünmüyordum bu konuyu . Sevgili Waterlelie'nin yol göstermesiyle çocuklarımız burada tekrar.Ve son söz bu karelerde .(başka söze hacet yok )
Desteği olan herkese minnettarım .
Özellikle Exodus ve EkoL :hi:(Teşekkürler Beyler)​

yakalıklarınızı seveyim hemi. sagol vera yegenim. bu askerleri sen mi egitiyorsun?

yakalıklarınızı seveyim hemi. sagol vera yegenim. bu askerleri sen mi egitiyorsun?

Keşkee öyle olsa ama değill .
Onlar çok çok uzak bir yerde eğitim görüyorlar ( doğuda bir köy ilkokulu )

Bizimkisi ufak bir destek hepsi bu.

Super olmuss onlarin minnacik ayaklari bu kıs islanmicak usumeyecek :) bu ornek olsun herkese tesvik olsun :) ellerine yureginize saglik.

Bu görüntüleri görmek içimi ısıtmıştı zor şartlar altında eğitim görmeye çalışan yavrucakları destek olabildiysek ne mutlu bize vesile olan VERA'ya da çok teşekkür ederim gerçekten çok özverili çalıştı bu çocuklar için

Özet geçeyim ben dayı

Zamanın birinde bu çocuklara yardım için konu açılmıştı burada.
Malum burada herşeyi çok iyi bilen üye arkadaşlar bu konu altında binbir hile arayıp durdu.
Bu konu, vakıflar olmadan da yardım yapılabileceğini göstermek için bir cevap oldu.

o ne demekmis ya oyle. en iyisini bilirim ben o vakiflarin. insan bireysel olarak da bir seyler yapabilir. anlıyorum ki bunu gostermissiniz.

ben kendi semtimde butun kardeslerimi tanidik tanimadik en sakli sokaklardaki esnaflara kadar yollayip yardim toplatirdim. cuval cuval esya, kitap, kumanya gonderirdik. simdi sudan sebeplerle uzak kaldik bu islerden ama yapmak istenince yapiliyor.

vakıf iyidir dersin, tecavuzcu derler. kendim yardim yapiyorum dersin, hani niye vakif yok derler. topluma uyarsin, birey olabilmenin sirrindan konu acarlar, bireysel hareket edersin narsist derler.

yegenim, herkes isine baksin. yardim eden ediyor. edenlerin gonlune saglik. bu hayatta her sey muhalefet degil. muhalefetle omur gecmez. bos konusmak yerine elimizi tasin altina koymaliyiz yegenim.

biz burda konusurken insanlar aclik cekiyor, sefalet cekiyor. umut dedigin, maasi ulke ortalamasinin ustunde olan ailelerin yeni dogan bebeklerine verdikleri isimden ibaret degil.

umut olun umut.

Öncelikle emeğe gecenlere teşekkür ederim . Bu Konuda özellikle benım haberım ve bilgim söz konusu olmadi.

Eğer bundan sonraki çalişmalarınızda banada haber eder veya bilgi verırsenız benimde elimden gelen desteği vereceğimden emin olabilirsinız.

Herkesin emeğine ve yüreğine sağlik..

o ne demekmis ya oyle. en iyisini bilirim ben o vakiflarin. insan bireysel olarak da bir seyler yapabilir. anlıyorum ki bunu gostermissiniz.

ben kendi semtimde butun kardeslerimi tanidik tanimadik en sakli sokaklardaki esnaflara kadar yollayip yardim toplatirdim. cuval cuval esya, kitap, kumanya gonderirdik. simdi sudan sebeplerle uzak kaldik bu islerden ama yapmak istenince yapiliyor.

vakıf iyidir dersin, tecavuzcu derler. kendim yardim yapiyorum dersin, hani niye vakif yok derler. topluma uyarsin, birey olabilmenin sirrindan konu acarlar, bireysel hareket edersin narsist derler.

yegenim, herkes isine baksin. yardim eden ediyor. edenlerin gonlune saglik. bu hayatta her sey muhalefet degil. muhalefetle omur gecmez. bos konusmak yerine elimizi tasin altina koymaliyiz yegenim.

biz burda konusurken insanlar aclik cekiyor, sefalet cekiyor. umut dedigin, maasi ulke ortalamasinin ustunde olan ailelerin yeni dogan bebeklerine verdikleri isimden ibaret degil.

umut olun umut.

Eyvaalahhh gönlü güzel ihtiyar (:
Siz neredeydiniz o vakitte :/
Dayı demezsem gücenmezsiniz umarım zira forum içi akrabalık bağına inanmam :P

Eyvaalahhh gönlü güzel ihtiyar (:
Siz neredeydiniz o vakitte :/
Dayı demezsem gücenmezsiniz umarım zira forum içi akrabalık bağına inanmam :P

kim bilir hangi girdaptaydik.
bizim cinsimize degil, gönlümüze dayı derler.
biyolojik degil, psikolojik dayılıktir.
dayı diyeceksin.

saka bir yana, tekrar gonlunuze saglik. kalabalik yapmayalim, iyi calismalar.

Ne kadar mutlu ve içten bir tablo olmuş, yardım eden herkesin gönlüne sağlık:)

Öncelikle emeğe gecenlere teşekkür ederim . Bu Konuda özellikle benım haberım ve bilgim söz konusu olmadi.

Eğer bundan sonraki çalişmalarınızda banada haber eder veya bilgi verırsenız benimde elimden gelen desteği vereceğimden emin olabilirsinız.

Herkesin emeğine ve yüreğine sağlik..

Gönlünüze sağlık .Elbette bu sözlerinizden sonra geniş kapsamlı olan durumlarda tereddüttüz çalarım kapınızı .(:

kim bilir hangi girdaptaydik.
bizim cinsimize degil, gönlümüze dayı derler.
biyolojik degil, psikolojik dayılıktir.
dayı diyeceksin.

saka bir yana, tekrar gonlunuze saglik. kalabalik yapmayalim, iyi calismalar.

Estağfurullah kalabalık ne demek bilakis sözlerinizle yer açtınız gönüllerde .Ben dayı demesemde sevdim sizi , beni de böyle kabul edin olmaz mı ? :/

VERA asıl Biz teşekkür ederiz vesile olduğun için.

Yüreğin yeter (:

Devamini bekliyoruz arkadaslar :)

Seni ben pek çok pek çok severim :P

Ne kadar mutlu ve içten bir tablo olmuş, yardım eden herkesin gönlüne sağlık:)

Senin de gönlüne sağlık biber hatun (:

Bunlar kimler? Ne tatli çocuklar hepsi:)Guluslerine kurban:)

yardım konusu nerde

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar kimler? Ne tatli çocuklar hepsi:)Guluslerine kurban:)

Çokkk ama çokk uzak diyarlarda yaşayan cüceler :P

yardım konusu nerde

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yardım konusunu daha evvel açmıştım ama saçma sapan yerlere , küfürleşmelere gittiği iin kaldırılmasını istedim efendim .:/

Sen de öylesin :P

Bu okulun ismi neydi VERA?

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri