hatem'in hala ve hala özel üye olamaması

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Öyle bişi kalmadı zaten hep boşuna kampanya yaptık zamanında ahsbs
Bi tek hatemde başarılı olamamıştım zaten. Yüz karası bi başlık. Naylet.

Lari’nin olay bende dediği kişilerin banlanması tarzında yorumum vardı. Nayletli Lari, banlanmadığıma şükrediyorum.

şu cümle bana söylenseydi keşke imzama koyardım..... hatem o kadar şanslısın ki.......

Coolumsu kardeşimden aforizmalar. Haklısın, imza yapılacak bir söz

enerjimi görüyorsunuz, adam editör oldu.

Ben de olmadım, kimsenin umrunda değiliz.

senin için de kampanya başlatıcam, fekat en uygun zamanı bekliyorum
zamanlama önemli.

ashkfa Allah korusun ama güldüm keşke gülmeseydim ama komikti klfjsldk Simeranya
genelde sanatçılarda oluyor o bizimki ölünce de anlaşılmaz dlkjas
öf şaka yapıyorum a wonderful life diye bir film vardı biliyor musun onu

edit it's a wonderful life

Yazarken ben de güldüm ama sen haklısın kıymetimiz ölünce de anlaşılmaz...

Sanatçı tribi benimkisi :) zaten avatarımda da Van Gogh'dan esinlenmişim @W söylemese haberim olmayacaktı sanatçı ruhumdan.

Sen önerdiysen güzel filmdir, izleyeyim teşekkürler Larien sanat filmi mi? Djdhs

Yazarken ben de güldüm ama sen haklısın kıymetimiz ölünce de anlaşılmaz...

Sanatçı tribi benimkisi :) zaten avatarımda da Van Gogh'dan esinlenmişim @W söylemese haberim olmayacaktı sanatçı ruhumdan.

Sen önerdiysen güzel filmdir, izleyeyim teşekkürler Larien sanat filmi mi? Djdhs

asjkaj sanat filmi deme bana onu deme :d
klasik filmlerden, mutlu ediyor. konuştuğumuz konu hatırlattı. vaktin olursa tavsiye ederim.
bazı yorumlar kapitazlizm güzellemesi olduğunu söylüyor ama ne bileyim çok irdelemeden ve anlam yüklemeden izlemiştim izlediğim dönemde.

Larican neden belirli periyotlar ile bu konuyu portlatıp beni üzüyorsun )):

Başlığı, ''Hatem'in hala olamaması'' diye okudum, dedim bu adamı erkek diye biliyorum. Meğer sonra anlaşıldı başlığın gerçeği. Bence de Özel Üye olmalı. Yakışır.

Prens üye tagı gelse keşke ilk fikri ortaya ben attım sonra majik photosop yaparak fikri benden caldı D:
@Alper Prens üye olmazmı üstad.

Geri