Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ha tabi o murat denen bebenin yanında pırlanta gibi çocuk. Yani o kadar da değil. "Saçma sapan yorum yapıyor" diye banlamis beni geçen bu oğlan. Sanki kendisi atom parçalıyor alüminyum. İki kelimeyi yan yana getiremeyen cahil bebe bir de tehdit ediyor cesaretin var mı diye. La yavrum. Sen karşımda gözlerime iki saniye bakamazsin kimi cesaretle siniyorsun.
Climax reis yargı dağıtıyor yine. :torpu:
Hazımsızlıktan banlayacaklar yine kıymetlimissss
Utanacağını bilsen gaviscon yazarsın ama ondan da anlamaz ki....
climaxı banlaya banlaya delirttiniz. eskiden kuru domates ve haşhaşlı doritos alaturka gibi bi adamdı şimdi doritos risk 3.0 olmuş ateş saçıyo........... :malumat:
Siz Hateme kurban olun len bebeler. Ağızınızdaki lağım kalıntılarını temizleyin ondan sonra foruma yazın.
Bazı yöneticiler diyorki küfredenlere, cevap verme, raporla , yoksa seni de banlarım. Adamlara cevap vermedikçe ve siz onları banladıkça hadsizleşiyorlar.
Efendi takılıyormuşum prim kaşıyormuşum. 10 mesajımın 5 i bel altı zaten. Amma kimsenin anasına bacısına karısına sövmedim burda. CHP li lerle aynı ortamda bulunmam, koyunlar, ak itler vs cümleler de kurmadım. Sizin olmadığınız o 3 günlük süreç kimse kimseye partisinden dolayı hakaret etmedi. Geldiniz başladınız yine lağım ağızlılar. Adam hala kendi ideolojisi vs diyor. Bu kadar da konuşulan laftan anlıyor işte. Defalarca konunun parti meselesi değil bir kesimin aşağılanması olduğunu söyledim.
Hadi ağızlarınızı gidin de tuvalet kağıtlarına sürün temizlensin biraz
hatem ben arfa'nın fenerbahçeli olamaması gibi bir durum olabilir mi bu? umarım olur özel üye ne diyelim, özel üyeliğe ihtiyacımız olan şu günlerde gereken yapılır.
darısı jujucuğumun başına.