-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lig ve Konferans Ligi kupasına odaklandık artık.aziz yıldırımın oğlu volkan demirel darbe vurursa bu hafta şampiyonluk vodafone da kutlanabilir
Kendisine sovulmemesi icin,Volkan kardesimiz bir guzellik yapar.Malum Epik oyuncunuz Emre'nin takimi galip geldi diye,adamin yedi ceddine selam ettiniz. : )
Emre bir şey yapmadı, bizim oyuncular ne yazık ki kötü oynadı ve dikkatlerini maça vermediler hatta hiç maça çıkmasalar daha iyiydi.Volkan Demirel’den Emre Bölezoğlu performansı bekliyoruz ailecek ;d
Avuçlara bolca tuz koyup yalayabilirsiniz camiaca… nfjnfndnVolkan Demirel’den Emre Bölezoğlu performansı bekliyoruz ailecek ;d
Sana kıyamıyorum da yenildiğin de bişey de diyemiyorum ;dAvuçlara bolca tuz koyup yalayabilirsiniz camiaca… nfjnfndn
Döverim seni bak kkfnfnSana kıyamıyorum da yenildiğin de bişey de diyemiyorum ;d
Hiçbir bahanesi olamaz, çok utanç verici hareketti ama Ankara galip geldi diye sövülmedi. malum camia taraftarı bunu idrak edemiyor.
niçin sövüldü? sizin maçta mı bir şey oldu? takımı gol attı sevindi diye mi? fener maçında galip gelirken galatasaray maçında mağlubiyetin sebebi taktiksel değişiklik mi? bu nedenle mi? yoksa sebep ''şu bir gerçek ki galatasaray bu ligin üstünde bir takım, galatasaray tarihinin en iyi kadrosu olabilir'' sözleri mi rahatsız etti de sövülmenin nedeni oldu? ne gibi bir sebep var da sövdünüz hocama.Hiçbir bahanesi olamaz, çok utanç verici hareketti ama Ankara galip geldi diye sövülmedi. malum camia taraftarı bunu idrak edemiyor.
niçin sövüldü? sizin maçta mı bir şey oldu? takımı gol attı sevindi diye mi? fener maçında galip gelirken galatasaray maçında mağlubiyetin sebebi taktiksel değişiklik mi? bu nedenle mi? yoksa sebep ''şu bir gerçek ki galatasaray bu ligin üstünde bir takım, galatasaray tarihinin en iyi kadrosu olabilir'' sözleri mi rahatsız etti de sövülmenin nedeni oldu? ne gibi bir sebep var da sövdünüz hocama.
fenere gidişiyle aramız biraz bozulduysa ne var yani. buzları erittik hahah.Galatasaray maçında sonra yaptığı “imalı” açıklamalar sebebiyle sövüldü. Tekrar ediyorum, hiç etik bir hareket değildi. Ama sebebi, Ankara’nın Fenerbahçe’yi yenmesi değil. Bugün Hatay Fenerbahçe’yi yense, aynı hareketi yapar mı FB taraftarı? Emre’nin GS maçından sonraki açıklamaları ima içeriyordu.
Peki siz ne oldu da birden sahiplendiniz hocanızı?![]()