Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi vuruşta ayıyı deviririm oradan nasıl gözüküyorum ben sana bilemem ama öğrenin bunu!Adam karşına çıksa İsviçreden bir çaksa sana prens selmanın dizinin dibine uçarsın yabo kfjjfjf
O senin 2 katın. Yavaşşş yerler yaş kdjjdjdBi vuruşta ayıyı deviririm oradan nasıl gözüküyorum ben sana bilemem ama öğrenin bunu!
1,86 98 kg gerisini sen düşünBi vuruşta ayıyı deviririm oradan nasıl gözüküyorum ben sana bilemem ama öğrenin bunu!
Lefty hanım futbol kadınlar için değil!bunu bir kez daha anladık..Gidin fön çekin,kaş yapın manikür,pedikür yapın futbolla uğraşmayın sizlere göre değil.!Fenerbahçe'nin oyuncu kalitesini görüp de maçları hakkı ile kazanmadığını iddia etmek için futboldan hiç anlamıyor olmak gerekiyor.
Yıllardır özel ilgi alanım ve asla da vazgeçmeyeceğim.Lefty hanım futbol kadınlar için değil!bunu bir kez daha anladık..Gidin fön çekin,kaş yapın manikür,pedikür yapın futbolla uğraşmayın sizlere göre değil.!