Hatasız kul olmaz prensibi. Bomba!

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Belki de gelişimin anahtarıdır. Bu prensibi ilk önce kendisinde uygulaması lazım insanın. Doğruladığı şeyi tekrar doğrulayacak tekrar ve tekrar. Ama %1 ihtimali Asla boş bırakmayacak yine de hata olabilir diyecek. Şimdi bilmiyorum belki Edison idi galiba yüzlerce deneme yapmış ama en sonunda istediği sonucu almış.

İşte bu neyi gösteriyor, insanın hatayı araması gerektiği. Hatayı aradığı sürece mükemmelliğe ulaşır insan ama hiçbir zaman, o noktada olmadığını bilir. Hep bir boşluk vardır içinde, hata yapma olasılığı, eksiği nerede acaba. Daha iyisi vardır elbet, onu da bulacaktır. Ama bu sonuna geldiğini değil, daha iyilerinin altyapısını yaptığını gösterir.

Peki düşündün mü bugün, nerede hata yapıyorsun? Sabahtan kalktığında işlerini bir sisteme koydun mu? Gün içinde mutlaka her şey istediğin gibi olmayacak, alternatif Yolları çizdin mi?

Hayır tüm istediklerim Tam istediğim gibi oluyor diyorsan, şunu düşün; sen dünyanın Merkezi değilsin!

Belki de birilerinin istediği planın güzel bir piyonusun sen. Ve file yem oluyorsun haberin yok. Alternatif planın var mı? atın doğru noktada mı? bir çapraz 2 düz yermi o fili? Sen vezire güveniyorsun da belki Hiç ummadığın bir Piyona mağlup olacaksın haberin yok.

Kale için önünde bomboş bir yol var bu nasıl bir boğaz? Bu nasıl bir oyundur böyle dostum? Kimin Kalesi, veziri, kiminin atı, kiminin piyonu nerede belli değil. Bir ara, bir adım geri durup soluklanıp tekrar yola devam etmek gerekiyor demiştim. Şimdi pozisyon almadan önce, bir dur. Derin bir nefes al ve düşün, acaba Nerede hata yapıyorum...

Gelir belli gider belli, ama tasarruf yap diyorlar. Tasarruf bollukta yapılır yoklukta tasarruf olmaz ki! Zaten o zaman onun adı tasarruf olmuyor.

Ee Ne diyorduk en son, kuraklık var mı diyorduk? Yoksa yine dünyanın üç beş yıllık döngüye girdiğini hep böyle gideceğinimi düşünüyoruz?

Bir ara çok güzel bir reklam vardı, reklam müziği de güzeldi, olmasa da olur diyordu. Peki düşündün mü senin olmasa da olur dediklerin hangileri?

Hain Domdom al sana bomba🤣

NATO genel sekreteri bizim savunma sanayimizi övmüş🤣 NATO'nun savunma sistemleri ile entegrasyonunu konusunu konuşmuş🤣🤣🤣 Good morning paşam. Cork olmuş tavuk gibi pozisyonamı geldiniz hahaha. Şimdi demezler mi sana kaldır o kıçını da dön bak arkana kaç yumurta kalmış.

Geri