Hatalarınızı telafi etmek için neler yaparsınız ?

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Hatalarınızı telafi etmek için neler yaparsınız ?

Genelde ben haksız taraf olurum, aniden parlayıp sönmelerim olduğundan. o an ki kızgınlıkla hatamı da kabul etmem ama bi süre sonra fark edip gider konuşurum özür de dilerim öperim de sarılırım da tatlılıklar yaparım falan. zaten çevremdekiler beni tanıdıkları için affettirmek pekte zor olmuyor.

Ben hakliyken haksiz olanlardanim ne yapar ederim kendimi bu durumlara sokarim

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hicbir sey yapmam.Buyukluk onda kalsin o yapsin.Yapmazsa kendisi bilir ben buyum degismem.

hatalarımla içselleşirim.

Yazdım yazdım sildim .) işte öyle ...

Milkshake ısmarlayabilirdim .

Hata benim hayat felsefem

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hata yapmama neden olan şeylerden uzaklaşarak.

Daha büyük hatalar yaparak öncekini unuttururum

kayıt yoksa hatada yoktur

kayıt önemli

Bügünün menüsü telafi. Tabi öncesinde el yordamı ile hazırlanmış bir gıdım hata. -gerçi burda hazırlanmışı var- Malzemeler biraz özveri (kimine göre erkek ise kalbi ılıklık. Bayan ise "beri dur kızım") fıtı fıtı fıtı.

Yaptığım hataya bağlı.Eğer küçük bir şey ise özür dilerim tekrarlamamaya çalışırım lakin büyük ise ben o hatayı affetmeyeceksem başkasının da affetmeyeceğini düşünürüm o yüzden o kişiden uzaklaşır gözden kaybolurum maalesef kaçarım yani.

Yaptığı hataların hayatına, geleceğine malolduğunu bilmeyen salakça yaşayan insanlar var. Şans eseri ya da karşıdakinin vicdanıyla rezilliği ortaya çıkmıyor. Ama bir gün mutlaka hatasından ders almaz ve aynı rezilliği devam ettirse çekirge misali fazla sıçrayamaz.

İş ki insan kendini bilsin :)

Hicbir sey.
Oldugum gibi kabullenilmek mesele.

Geri