Hata bende mi ?

Konu sahibi son olarak 4363 gün önce görüldü
Gerçekten bir kızı seversin . Helalin olarak görürsün ve mesafelere rağmen ona sımsıkı bağlanırsın.

Evet ilk başlarda o bu duygularına aynı oranda karşılık verir ama daha sonra farklı bir insna olamaya başlar. Sen onun canına can olmak isterken o sana yürek yarasından başka birşey olmaz.

Bu soruyu özellikle bayanlara sormak istiyorum. Size helalim deyip namusu gibi davranana siz olsanız ne yapardınız ?

496anigif2.gif

ante frequens quo sit disce puella locom meam cesaer

Tabii ki hayır.
Aa pardon, içeriği görmeden otomatiğe bağladım.

Evet!
Kadir Inanir degilseniz “helalim” demeyin etkileyici olmuyor
Herkes kendi namusunu kendi kafatasinda tasisin
Ayrica kadinlara bayan demeyin
Bi de “ betasin sen beta kal” sarkisini mirildanin

kalpli fincan koymuş
vay arkadaş

Onu tek seçenek olduğuna inandirirsan, sana bir süre sonra şu cevabı verecektir.
"Peki ama bana muhtaç insanı ben ne yapayım"

Sev kimse sevme demiyor. Ama iş çok sevmekle bitmiyor.

Elinde sonun da ona verdiğin tüm yetkiyi ve gücü kullanıacaktır. Çünkü bu insan da yönetme isteği uyandırır.Hizmet edilmesi tatli gelir. Ve genel de bu kadınların unutamadığı nobran ve fiske bile yemiş eski sevgilileri vardır çoğu zaman.

"Sen benim helalimsin" dostum bu lafı bir kadına sana baglanması için kullanamassın. Ilk baslar da sana ayni oranda karsilik verir. Ama bir sure sonra sen sıkıcı olursun. Cunku karsi tarafin istediklerini yapmis olursun sadece sevgili olarak. Ama ihtiyaci olani vermis olmassin.

Bazı şeyleri de tüketmeden ögrenemessin ne yazık ki.
Hata sen de evet, o yanlızca senin sınavın konumuna geçmiş.

Sen de benim hatalarımdann birisinnn, sen en büyük günahların bedelisinn
Senin için harcanan zamana yazıkk

Ne laf sokmuş ama. Seviyorum bu şarkıyı.

Efenim "Mesafe" deyince aklıma sanal ilişki gelir. Böyle bir ilişki modeliyse aklınızı başınıza devşirin derim. Değilse lakin, ne güzel işte, bir pul etmeyecek insan daha tanıdınız.

Geri