Hastaneye GİTMEYEN nasıl kurtuldu?

Konu sahibi son olarak 793 gün önce görüldü
Hastaneye GİTMEYEN nasıl kurtuldu?

Elon MUSK,
"cavit teşhisi ile solunum cihazlarına bağlananların %80'i öldü. Çünkü yanlış bir yöntemdi.

İnsanların ciğerlerini iflas ettiren hastalık değil Entübeydi.

ÖLDÜLER, çünkü tedavi yöntemi hastalıktan çok daha kötüydü" demiş.

O zamanlar "HASTALIKTAN değil TEDAVİ yöntemlerinden ölüyorlar" diyenlere ahmak, Komplo teorisyeni, dengesiz falan diyorlardı.

Zeyl: Sizce insanlığa bunu yapanlara hala GÜVENENLERE söylenebilecek bir söz var mı?
Varsa işe yarar mı?

Ben bilmiyorum

1698927410861.jpg

Cavit teşhisi?

Ahh hastabakıcı cavit abi ben sana dedim hortumu yanlış yere takıyoruz ille kıbleye denk gelecek dedin öldürdün insanları.

Yorumlardan sonra ciddi ne yazılır ki?:)

Her söylenene inanmayın çünkü o tedaviyi uygulayan doktorların hepsini zan altında bırakmış oluyorsunuz.

Muhittin Böcek örneği var ve aylarca yoğun bakımda kalıp iyileşti.

bugün de ölmedim deyin
haydi bakalım

Elon Musk:
"Covid teşhisi konulup solunum cihazına bağlanan hastaların %80'i öldü. Çünkü yanlış bir tedavi yöntemiydi. Öldüler çünkü tedavi yöntemi hastalıktan daha kötüydü."

Biz bu sözde pandeminin koskoca bir plandemi olduğunu defalarca yazdık paylaştık, o zamanlar doktorlardan daha mı iyi biliyorsunuz diyorlardı, doktorların çoğunluğunun farmakoloji ezbercisi olduklarına inanmak istemiyorlardı..

Binlerce cana yazık oldu..

Sonuç olarak ölen öldüğüyle kaldı lâkin kimse ne hesap verdi ne de hesap soran oldu..

Her b*ku da biliyor bu Elon Musk efendi.

Geri