Hastanedeyiz( prensesim uf odu)

Konu sahibi son olarak 1888 gün önce görüldü
slm güzel. Arkadaşlarım nasılsınız bebişim çok hasta boğaz ve. Kulakları. İltihaplanması aşırı. Ateşi. 40 düşmüyor. Şimdi hastaneye. Yatış. Yaptılar. Çok üzgünüm oy kıyamam başıma feryat kopardı serum verildiğinde yüreğim. Ağladı off annemm koya:kiss:mam sana prensesim dualarım seninle seni seviyorum. Eylülüm rabbim seni bize bağışlasın inşallah ..
amin

Çok geçmiş olsun Eylül, Allah acil şifalar versin ve güzel prensesinizi sizlere bağışlasın.

Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah kisa zamanda düzelir.

Allah. Razı olsun. Arkadaşlar beni. Yanlız bırakmadınız. İçin. Çok. Teşekkürler

iyki varsınız guzel yürekler..

Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah kisa zamanda düzelir.

EyLüL :( çok geçmiş olsun canım. Allahım şifa versin kuzuya..

teşekkürler asi allh razı. Olsun hepinizden

Arwen teşekkürler kuzum

Geçmiş olsun,Allah tez zamanda sağlık versin küçük prensese.

Bebegine gecmis olsun
Ama bazen senin saka gibi biri oldugunu dusunuyorum.
Ya da cevresindekikerden Bunalmis.
Ya da ansilmayi bekleyen oyle iste.

Ayyy canım benim, çok geçmiş olsun EyLüL :(

Allah yar ve yardımcısı olsun küçük meleğin...

Bebeğinize geçmiş olsun da. Bebeğiniz hastanede bu durumdayken siz neden buradasınız ben bunu anlamıyorum.

Bebeğin için üzüldüm umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

hepinize. Çok teşekkürler dana gelince arda hastanedeyim telden yazıyorum. Bi mahsurumu var can sıkıntısından yazıyorum bilmeden yorumlama istersen. Bende sizi anlamıyorum

ay bu durımda beni sinir etmeseniz telden ara ara yazıyorum sizden şzinmi almslıydım.. Yazmak zorundada değilsiniz beni sinir edeceğinize hiç yazmayın ve bebeğimide benden fazlada kimse düşnmez içide yanmaz ii gnler

ukalam meleğim teşekkürler iyki varsın

Maria kafa mı güzel. Ne saçmalıyorsun ne şakası ya yorum yazma yada saçma fikirlerini. Kendine sakla. Sinirlediren yorum yazcağınıza hiç yazmayın tek insan gibi geçmiş olsun demek onuda dşyemştordanız hiç yazma kimseden izin alcak değilim konu açarken yeter. Ama ayrıca hastanede. Bebeğimin yanındayım merak edenlere. Seslendim saçma sapan. Yorum yapanlara. Değil. İi günler

ay bu durımda beni sinir etmeseniz telden ara ara yazıyorum sizden şzinmi almslıydım.. Yazmak zorundada değilsiniz beni sinir edeceğinize hiç yazmayın ve bebeğimide benden fazlada kimse düşnmez içide yanmaz ii gnler

Siz buraya yazarsaniz benim de sizin anneliginizi sorgulama hakkim olur.
Sahsen ben cocugum hastane olsa k.bakmayin da canim ciksa dahi telefon gozum gormez.
Sizin sinir omaniz da hic umurumda degil.
Sanal hayata cok anlam yuklemek bi hastaliktir nihayetinde.samimi gelmiyorsa k.bakmayin soylerim.
Ben de telefondan keyfim yerindeyse arada yaziyorum.
Konunun amacini anlamadim sadece..
Hele baslik uff olmus.

Geri