Hastalık Yalanıyla İlgi Arayan Kız

Konu sahibi son olarak 1150 gün önce görüldü
gercekten hasta oldugumda soylemeye cekınır oldum dlkhgjhhj
kafadan hastayım benle ılgılenın :lutfen:

Ben hasta olunca kimseye söylemiyorum birine nazlansam mi bende jgkckkd

Fake birini başımdan def ettiğimde başıma gelmişti. 3 kere ameliyat olmuş, 5 kere bilmem ne olmuş v.s. Aynı anda da benim eski sevgilim kendisini ona erkek olarak tanıtmış ve bu da o fake erkeğe vurulmuşmuş! Okudum logları da benden gıcık kapıyormuşmuş. :D Engelleyene kadar 75 cevapsız arama bıraktı. Daha sonraları özelden tehdit etmeye başladı. Sonra olaylar karıştı v.s Yapıştılar mı gitmiyorlar yahu!!!

Hastayım şuan bende boğazlarım şişmiş,konuşamıyorum belki bir ilgi ile konuşabilirim. :p

Valla biri omuzlarıma masaj yapsa hiç fena olmaz. dklsjfs

Böyle yalanlara baş vurmama gerek yok ben zaten bolca ilgi görmekteyim.

Yalan olup olmadığını anlarım ama yaklaşımım acaba bu doğruyu söylüyor mu diye değil yardım şeklindedir.

Duygu sömürüleri bazen tahammül sınırlarımı zorluyor. Bir de sürekli gidiyor bunlar ama gidemediler bi.

hastalik yalaniyla evlenen komsu kizimiz vardi onu hatirladim simdi :T:
cocuk kiz hastadir diye terketmege kiyamadi evlendi :T:

Bunların % 85i kanser ama hep netteler tuhaf

bir kaç kere denk geldim
yine de hissettirmedim.
konuları geçiştirmek için de kullanılıyor bu.

Kuyruk sokumu kemigimi kirdim, bi ilgilerr, bi ilgileeer :D En sevdigim yav.

Tapatalktan girdigimden dolayi profil mesajlarini goremiyorum.

Çirkin kız bahtını bilirdim de böylelerinin şansının açık olacağına dair hiçbi fısıltı dahi duyulmamıştı ..

Karda kışta dizlerime kadar bata çıka işime gidip akşam eve gelip yemeğimi yapan ben kime naz yapayım erkekler olmuş kadın gibi.

Laf sokakların %80 i zamanında bunu yapanları pohpohladılar neyin tribi bu? Samimiyetsiz bir konu daha.

Ömrü hayatımda ev halkı da dahil bi kere hasta olduğumda kimseye nazlandigimi hatırlamıyorum :/
Vah bana.
Sevgi eksikliğini gidermeye çalışıyor ilgi çekmeye çalışıyor gibi alternatifler aklıma gelir.

Geri