+Seni Sabaha Kadar Ezerim Burda.Yapcaksın Bu İşi Başka Kaçarın Yok Koçum.
-Ben o Şirketin İşlerine Karışmam Onlar da Bana Karışmaz.
+Yapcak Bişey Yok.Bu Kez İstisna Yapcaksın.
-Olmaz. ( Sert Bi Yumruk Karına )
( İstedikleri Şey Öldürme Olayı...Bitane Yeraltı Şirketiyle Başımı Belaya Sokmamı İstiyolar.Eski Başkanları Uslu Durmamış Anlaşılan Tekerlerine Çomak Sokmuş.Bana da Onu Öldürme Görevi Veriyolar.Kabul Etmiyorum ama Dedikleri Gibi Sabaha Kadar Ezerler.Az Önceki Yumruk da Bunun Bi Kanıtıydı.İri Yarı Bi Arkadaş Vardı Oda da. O da Üstündeki Ceketi Çıkartmaya Başladı.Kırar Bütün Kemiklerimi.Ben Nasıl Düştüm Bu Hale ? )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 Hafta Önce...
+Seni Her Sabah Uyanırken Gördüğümde Daha Çok Seviyorum.
-Bak Ben Böyle Sözlere Alışkın Değilim Ard Arda Bi Kadından Bu Kadar İltifat Almamıştım Şimdiye Kadar...
+Seven İnsan Sevdiğini Söyleyemez mi?
-Söyler de... Ne Bileyim Ben.Bu Kadar İyi Gitmemişti Benim Hayatımda Hiçbişey.Bu Kadar Güzel Olması Herşeyin Sanki Ters Gibi.
+Nesi Ters ? Böyle Düşünme.Hadi Kalkıp Bişeyler Yiyelim.
17.14 Akşam...
( Yatağa Bağlıyım.Kelepçelenmişim... Ve Altımda Sadece Boxerım Var. )
-Çözermisin Beni ? Böyle Şeyleri Sevmem Ben.
+Kes !
( Beklemediğim Bi Tepkiydi.)
+Seni Teslim Ettiğimde Bu İş Bitcek. Seni Sevdiğimi Sandın Değil mi? Geri... Hahaha.. Sen Duygusuz Kuduz Bi İtin Tekisin. Otoparkta Benim İçin Öldürdüğün Tinerci Beni Senden Korumak İçin Gelmişti.
-Yani Sen Beni Kandırdın

( Hıhahaahahha )
+Hoşuna mı Gitti? Az Sonra Seni Öldürmeye Gelecekler Senin Yerinde Olsam Bu Kadar Neşeli Olmazdım.Hem Kurtulmayı Bile Denemiyorsun.Sadece Oturduğun Yerde Gülerek Beni Sinir Ediyosun.
-Hayır.Kurtulmasına Kurtulurum da Bu Kelepçelerden.Kurtulursam Seni Öldürürüm ve Beni Bu Tuzağa Düşürmeye Çalışanları Ne İstediklerini Hiçbişeyi Öğrenemem.Ne Sandın Sana Güvendiğimi mi? Benim de Planım Var. ( İçimden ''Hıhaaaha'' )
+Daha Halan mı Yalan?
-Gördüğüm En Güzel Kadın Olduğunu Söylemiştim Ya Hani Heh İşte O Doğruydu.Ama Geri Döndüğümde Burada Olma.Çünkü Öldürmeye İlk Senden Başlıyacam.
+Tabi Tabi.Seni Öldürecekler Senin Yerinde Olsam Korkardım.
-Aramızdaki Fark Bu Zaten. Ben Korkmam. Kaçkere Öldüm Bugüne Kadar Artık Alıştım. He Buarada Beni Teslim Ettikten Sonra Sana İhtiyaçları Kalmıyacak.Teklif Ettikleri Şey Paraysa Vermeden Öldürebilirler.Buna Önlem Almışsındır En Azından.
+İşe Başlamadan Almıştım Ben Paramı Zaten.
-Gene de Öldürmesinler de.
+Benim İçin Endişlenmene Gerek Yok.Kendin İçin Endişelenmeye Başlasan İyi Edersin.
( Telefonunu Açtı. '' Paket Hazır Gelin Alın.'' Nee? Paket mi? Hakarete Gerek Yok.;))
+Hadi Ben Çıkıyorum.Ölmezsen Görüşürüz.
-Görüşücez Mutlaka Görüşücez.Hahahahahahahaahhhaha.
+Şeref... ( Tokat Attı Bana. )
___________________________________________________________________________________________________________
DEVAM...
-Bikaç Soru Sormak İstiyorum.Aklıma Takılan Sorular Var Sonuçta Yapacağım İşi Bilmem Gerek.
+Tamam Sor.
-O Kadın Kimdi? Hani Bana Gönderdiğiniz ?
+Vaaay ! Ne Oldu Aşık mı Oldun ? Sen Aşık Olamazsın.Sen Katilsin Benim Gibi. Kuyucak'taki Aileyi Nasıl Katlettin Hatırlıyomusun? Kaçkişi Öldürmüştün Tekseferde 27 Miydi 29 Muydu ? Neyse Kim Sayar ki Zaten? Gelelim O Kıza... 250bin Dolara Seni Bana Sattı.Valla Bence İyi Para.Tamam mı? Başka Sorun Varmı ?
-Niye Ben ? Bisürü Kişi Var Bu İşi Yapabilecek.Benim Extra Bi Özelliğim Yok ki.
+Öyle de.Abi Bana Sordu.Bu İşi Kim Yapar Diye.Ben de Seni Söyledim.İstemediğini Söyledi Seni. İhaleyi İsmaile Kaydırdık.Hani Jilet Varya İşte Ona Verdik İşi.Öldüremedi Bide Son Anda Kaçmayı Başarmış. Anlayacağın Eline Yüzüne Bulaştırdı.Sana Vermeyi İstedik Kabul Etmemiştin Ya.Bizde Seni İşin İçine Sokabilmek İçin Kızı Kullandık.Yani Olay Artık Sende.
-Bu Ne Meselesi Böyle? Nasıl Bi Anlaşmazlık Yaşıyosunuz Bu Şirketle ? Masada Anlaşsanız Olmaz mı?
+Aslında Olayı Bende Bilmiyorum.
( Baskı Altında Olan Benim Yalan Varsa O Yalanı da Söyleyecek Benim.Yani Bu Adam Şimdiye Kadar Hep Doğruyu Söyledi.Tamam Bu Kadar Yeter.Ağzımla Islık Çaldım.Ben Islığı Çaldıktan 30sn Sonra Bu Arkadaşların Üzerinde Kırmızı Işık Belirdi.Bide Susturucudan Çıkan Piuv Sesi Duyuldu.Pat İkisi de Yerde..Anlamadığım Niye Ateş Etmek İçin O Kadar Beklediler ? Adamlar Niye Islık Çaldığımı Anlayamadıklarından Birkaçkere Yumruk Attılar.Temiz bi Fırça Atıcam Hakettiler Bizimkilere. Ama Bidakka Bunlar Benim Adamlarım Değiller ki. ???? )
+Kimsin Sen İhtiyar ?
( Yanındaki Adamlardan Teki Birden Öne Çıktı. Elinin Tersiyle Ağzıma Vurdu. ''Terbiyeli Ol'' Dedi. Yani Beni Kızdırdı.)
+Kimsin Sen Moruk ?
( Bidaha Vuracakken Adam , İhtiyar Tuttu Kolundan Çekti. )
-Adamımın Kusuruna Bakma Lütfen.Bu Adamlar Birini Öldürmeni İstediler Senden Değil mi?.İşte O Benim.
+EEee Sen Benden Ne İstiyosun?
-Sana İşi Vermek İsteyen Bu Ölü Arkadaşların Patronlarını Benim İçin Öldür.Hesabına Arkadaşlar 400bin Dolar Yatırmışlar.Bu İşleri Bilirsin Ya Sana Verilen İşi Yapacaksın Yada Sana İşi Vereni Öldürceksin.
(Para İyi Ama...)
+Olmaz.500bin İsterim. ( Niyetlerini Anlamam Lazım. )
-Hahaha.Tamam.Sevdim Bu Çocuğu.Çözün.
+Eyvallah İhtiyar.Adın Ne Senin.
(Orada Tanışmıştık.)
( İşi Aldım Ama Aklımda Olan Şey İlk Olarak Hainlerden Başlamaktı.Kendini Avulat Olarak Tanıtan Avukat Rolü Oynayan Kadından Başlıcam. Şimdi Oyun Başlasın. )
Sagopa Kajmer - Bir Kulaç Atsam Karadayım
Sagopa Kajmer - Muamma