''Hasta Adam''

Konu sahibi son olarak 1082 gün önce görüldü
Selam...

2 Yıl Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde Psikoz Tedavisi Görmüş,Hayatta Bitek Yakını Abisi Olan Birisiyim.Buraya Sadece Kesitlerimi Eklemeye Geldim.Yaşadığım Hayattan Olabilir , O Anlık Yaşamış Olduğum Bir Kesit Olabilir. Eklerim Çıkarım Forumdan Çok Durmam Yani Forumda.Tüm Bunları Neden Söyledim? Sormak İstememeniz ve Sadece Okumanız Gerekecek Olan Bir Günlük Açacağımdandır.

İyi Forumlar.

-Ne Oldu Anlatmıyacakmısın?
+Hırsızdı O..Hırsız Olmayana Vurmam Ben.Hırsızdı O.Hırsız....
-Hadi Anlat Bana.Herşey Yolunda Bak Burada Bizimlesin Güvendesin.Hadi Anlat.Anlatırsan Hem Biraz Salona Geçersin Tv İzlersin.Olur mu Hadi.
+Onu Gördüm.Geldi Odama Bacağımı Bana Geri Ver Dedi.
-Hırsız Mı Sana Öyle Sordu? Peki Sana Niye Öyle Söyledi?
+Bacağını Kırdım.Diz Kapağını Parçaladım Ben.Sorguluyodum Sadece.
-Hadi Bana Tamamını Anlat...
+Vermem Ben Bacağımı Ben Yanlış Bişey Yapmadım.O Hırsızdı Yakalandı Bende Sorguladım.Vermem Ben Bacağımı Vermeeeeem !
-Hemşireyi Çağı.................. ( Sesler Bian Kayboldu )
( O Günü Hatırlıyorum Tabikide Hatırlamam Mı? İşyerimdeydim.İşyerimin Arka Tarafında Ağır Demirler Vardı.Karanlıktı Onların Olduğu O Bölüm.Şopar.Alır Demirleri Toplar Gider Hırsızlık Yapar.Ama Çalacağı Bakır Kablolardı.Pahalıydılar Haliyle.Güvenliğe Özellikle Tembih Ettim Oğlum Burada Kablolara Dikkat Edin İyice Etrafa Bakının Yukarda 1 Ay Önce Hırsızlık Oldu Biliyosunuz.Eğer Burada da Sakat Bi Durum Çıkarsa Beni Haberdar Edin Gözünüzü Dört Açın Dedim Tamam Müdürüm Dediler.İyi Tamam Bende Çıktım Şirketten.1Buçuk 2 Saat gibi Bisüre Sonra Haber Aldım Birini Yakalamışlar.Hemen Son Sürat Şirkete Yetiştim.Adamı Yakalamışlar.Hemen Sordum Tabi Polise Haber Verdiniz Mi Hayır Dediler.Tamam Dedim Öyleyse Vermeyin Bunu Sandalyeye Bağlayın Depoya Götürün Geliyorum.Ofise Girdim Uğurlu Diye Tabir Ettiğim Duvara Astığım Golf Sopasını Aldım.Gittim Yanına Adama Sordum Seni Buraya Kim Gönderdi.Sen Bunları Alıp Nereye Götürüyon Oğlum Konuş Elini Ayağını Kırdırma Bana Dedim.Yemin Etmeye Başladı.Abi Valla Ben Bunları Almayacaktım Elini Ayağını Öpiyim Abi Kimse Göndermedi Beni Tekim Ben , Zaten Bişey Almadım.Bu Demirleri Alıp Satacacağın Kişiyi Söyle.Nereye Satacaksın Lan Konuş Diye Bağırdım.Eğer Tekbirşey Söylese Onu Bırakırdım.Ama Tekrar Başladı Yalan Yere Yemin Etmeye.Benim Kan Beyne Sıçrayınca Sopayla İlk Önce Ayağına Vurdum.Sağ Ayaktan Hafif Bi Çatırtı Sesi Geldi.Adam Ağazı Çıktığı Kadar Bağırdı.Sol Ayağına Vurdum Ondan Ses Gelmedi Ama Adam Gene Şiddetli Bi Şekilde Bağırdı.Vurmayı Bırakıp Tekrar Sordum.Sen Bunları Alıp Nereye Götürüyon Nereye Sataksın? Küfür Etmeye Başladı.Bukez En Kötüsünü Yaptım Amacım Bu Kadar Zarar Verebilmek Değildi.Ama 2 Bacağının da Diz Kapağını Parçaladım.Adam Bağıra Bağıra Ağlamaya Başladı.Tabi Yüze de Çalıştığım İçin Adamın Burnu da Kırık Çene Çıkmış Halde Güvenlikçilere Dedim Bunu Caminin Oradaki Çöpe Bırakın.Arabasını da Yanına Koyun Gelin..He Buarada Eldiven Takın.2 Gün Uyuyamadım Vicdan Oldu.Adamı Araştırttım Hastaneye Kaldırmışlar.Hastaneyi Buldum.Doktorunu da Buldum.Yakını Olduğumu Söyledim Biraz da Israrla ve Küçük Bi Yalanla Detaylı Bilgi Aldım.Adam Ömrü Boyunca Bidaha Hiç Yürüyemeyecekmiş.Sağ Bacağının Diz Kapağı Parçalanmış Ayakla Bacağın Birleştiği Noktanın Birleştiği Kemik Kırılmış Sol Bacağının Diz Kapağı Parçlanmış Sağ Ayaktaki Kadar Ciddi Hasar Olmasa Sol Ayağındada Kırık Var.Çeneyi Ben Çıktı Biliyodum Çatlamış.Burun Kırılmış.Kendimi Ne Kadar Kandırsam da Adamın Odasına Güç Bela Girdim.Odada Kimse Yoktu.Etrafta Çiçek Çikolata Bisküvi Ne Ararsan Var.Demekki Ziyaretçiler Bitmiş.Neyse Odaya Girdiğim An Adam Ağlamaya Başladı Sakin Bi Ses Tonuyla Dedi ki Zararın Ne Kadar Olursa Olsun Karşılardım.Gerekirse Senin Kölen Olurdum.Ama Bana Bacaklarımı Geri Ver.Odadan Çıktım.....)

( Dışardan Gelen Sesler Beni Rahatsız Etti.Lan Bi Raporu Tutamadık Sayenizde.Yardımcım Selami Bağırıyo. )

+Nerde Lan Cihan Konuş Yoksa Müdürü Çağırcam. ( Avazı Çıktığı Kadar Bağırıyo. )
-Abi Bilmiyom Görmedim
+Oğlum Bak Müdürü Çağırttırma Alır Ağzından Lafı ! Konuş Lan İsmail. Cihan Nerde Oğlum Sizin Birbirinizden Haberiniz Yokmu Siz Nası Güvenlikçisiniz? Biliyom Lan Sen Cihanı Koruyon.Müdürü Çağırcam Lan Benden Günah Gitti.

( Benimle Niye Tehdit Ediyo ki? Ben O Kadar Kötü Birimiyim? Ben Bi İşi Yapamadıklarında Onlara Vurup Kızmadım ki Üzerine Düşeni Yapmadıklarında Ve Şirkete Maal Olacak Bi Durum da Kızarım Vurarım.Savsaklama ve Gevşeklik Eğer Bu İşte Çalışıyorsanız Yapacağınız En Son Şey Olmalı.)

( Selami Geldi.)

+Abi Cihan Ortada Yok.
-Duydum Duydum.Ne Bağırıyonuz Öyle Dışarda.
+Abi İsmail Yalan Söylüyo Cihanı Koruyo.Buralarda Biyerlerde Ama Deponun Arka Taraflarına Felan da Baktım Yok Bulamadım.
-Tamam Ben Bakarım.Sen Bu Raporu Bilgisayara Geç Gelcem Ben.

+İsmail Cihan Nerde Oğlum?
-Abi Söylemem Yemin Ettirdi.
( Elimin Tersini Yiyince İsmail Bi Yuvarlandı Yere.Ayağa Kalktı.Gözleri Doldu. )
+İsmail Bidaha Sormam Biliyon.
-Abi Tarlada.
+Ne Yapıyo La Orda O ?
- ( Tereddüt..) İçiyo Abi..
+Mesaisi Bitmedi Daha.Vay Şer..... Çıkar Jopunu.
-Abi Yapma Be Gözünü Seviyim Bi Sıkıntısı Var.Söylemedi de Bi Sıkıntısı Var İşte.
+Benimde Var Ben İçiyommu? Hemde Mesai Saatinde Ver Lan Jopu.
( Jopu Verdi.Ama Gözleri Abi Bişey Yapma Diyodu.Lan Benim de Dertlerim Var Bisürü Evi Mesela Daha Yeni Aldım.Borçları Var.Neyse Gittim Tarlaya Girişinden Girdim.Baktım Bu Oturmuş İçiyo.Deli Oldum.Geldiğimi Görmedi Ama Ben Yaklaşınca Baktı Benden Tarafa Şaşırmadı Bile Önüne Baktı İçmeye Devam Etti.Ulan Arsıza Bak.Kırmazsam Kemiklerini En Adi Şer.....im.)

+Napıyon Lan Sen Burda?

( Dövecektim Artık.Kırarım Kemiklerini.)

-Vur Abi Vur. ( Ağlamaya Başladı.Kocaman Adam Birden Ağlayıverdi.Valla Çok Şaşırdım.)
+Ne Oldu Lan Bişey Mi Oldu?
- ( Ağlayarak...) Annem Ölmüş.Gece Haberini Aldım.Mesaiyi de Terketmedim Sen Kızıyon Sonra.

( Elimden Jop Düştü.Yanına Çöktüm.Bi Bira da Ben Açtım.Sarhoş Etmez Beni.Hatta Su Gibi Gelir Ama Ağzım Kokar.Neyse Selamiden Sakız Alırız Sıkıntı Olmaz.)

+Nolmuş Başından Anlat Bakıyım.
-Abi Gece Kalp Krizi Gelmiş Atlatamamış.

( Ağladı.Kafasını Göğsüme Yasladı.İnsan Şaşırıyo Bu Kadar Büyük Bi Adamı Böyle Görünce.Ancak Annedir.Ana Gibi Yar Olmaz Derler.İşin İlginç Tarafı Mesaisi Var Diye Gidememiş.Vay Bee.Hakkaten İyi Adam Bulmuşum.Kaliteli Çocuktur Cihan.)

+Ağla Koçum Ağla Açılırsın.Mesaiyi Dert Etme Hallederiz.Sana İzin Yazdırcam Anneni Göm.Kafanı Topla Sonra Gelirsin.Bi Sıkıntın Olursa Herhangi Bi Konuda Ararsın Beni Tamam Mı? Hadi Oğlum Kalk Böyle Olmaz.Git Anneni Sonkez Gör.Son Vazifeni Yap.Hadi Hadi Kalk.Seni Ben Bırakıyım.
-Eyvallah Abi.

( Elini Yüzünü Yıkadım.Arabaya Bindirdim.Götürdüm Evine.Arabadan İner İnmez Bikaç Kadın Geldi Yanına.Ama Evi Tıklım Tıklım Dolmuş.Sarıldı Kadınların İkisine de Sonra İçeriye Girdi.Ben Girmedim.Taziyelere Gitmem Adetimdir.Nefret Ederim.Ancak Başın Sağolsun Demiştim Kendisine Bi Sıkıntısında Arayabileceğini de Söyledim.Benden Bu Kadar.Ateş Düştüğü Yeri Yakıyo En Çok.)

Yağmurdan Nefret Ederim.Her Yağdığında Söverim.Rahmet Diye Adlandırılır Buna Karşı Değilim Hatta Desteklerim Bile Bu Sözü.Ancak Hayatta Uğruna Yüzlerce Bile Şarkı Yazılabilecek Birşey Kimilerinin Derin Acıları Olabiliyor.O Günü Hiç Unutmam Nofterime Ali Gündüz Olayı Diye Kaydetmiştim.Haberler Bile Geçmemişti Bu Haberi.Sel Felaketinden Bahsediyorum.O Zamanlar Zengin Değildim Ailemle Gecekondu da Yaşıyorduk.Yağmur Haddinden Fazla Yağmaya Ve Rüzgar Esmeye Başlamıştı.Babam Bağırarak Adımı Söyledi Biçok Kez Beni Uyandırdı.Kalk Oğlum Gidiyoruz Dedi.Kalktım Uyku Sersemi Babamı,Annemi,Abilerimi Takip Etmeye Başladım.Evimizin Tepesine Çıktık Merdivenden.Orada Oturup Ağladığımı Hatırlıyorum.Babam Bakıyordu Etrafa Annemde Yanımda Oturuyordu.Abilerimde Babam Gibi Etrafa Bakıyordu Sanki Kapımızın Önündeki Deniz Büyüklüğdeki Sel'de Birilerini Arıyo Gibiydiler.Kimse Yoktu.Babam ve Abilerim Oturmuştu Aralarında Bişeyler Konuşuyolardı Duymuyodum.Duyduğum Tek Ses Rüzgarın Deli Gibi Çaldığı Islık ve Bardaktan Boşanırcasına Yağan Yağmurdu.O Sırada Dikkatimi Çeken Sel'e Baktım Ali Sel'de Gidiyordu.Sel'deki Akıntı O Kadar Kuvvetliydi ki Aliyi Çok Hızlı Bi Şekilde Aşağı Mahalleye Doğru Götürüyordu.Yüzme Biliyordum.( bilmem mi yüzme ben hiç.bizim barajda az mı yarış yaptık az mı ali'yi yendim.hahah.çömez beni yenemezdi.hantallıkta yok değildi Ali'de.biraz ondan kaybediyodu biraz da ben daha öncede antreman yapardım yüzerdimi barajda.hep yenerdim Ali'yi az mı kolasını içtim..hahaa.)Atladım Suya Ben Ali'yi Görünce.Ama Öyle Filmlerdeki Gibi Bitmedi Sonu.Yakalayıp Çıkartamadım Ali'yi.İkimizde Arabaya Tutunduk.Arabanın Arka Camıyla Ön Camı Sudan Patlamış Ben Arkadan Tutundum Arabadan da Kuvvet Alabiliyordum Ali Önde Kaldı.Sel Bi Anda Aldı Götürdü Ali'yi..Sesim Kısılana Kadar Bağırdım Arkasından.Onu En Son Görüşümde Bata Çıka Suyun Onu Aldığını Gördüm.Bişeyler Demeye Çalışıyordu.Ama Son Kelimesini Duydum.İsmimi Söyledi.O Ali'ydi.Babasına Ona Vurmaması İçin Diklendiğim Yüzme Yarışları Yaptığım Top Oynadığım Milelerimi Paylaştığım Her Konuda Ortak Olduğum Birlikte Kavgaya Girdiğim Daha Sayılabilecek Biçok Olayda Omuz Omuza Olduğum Kişiydi O Ali'ydi.Günlerce Ağladım.Haftalarca Onu Düşündüm Günlük Olarak Mezarını Ziyaret Ettim.Mezarında Birkaç Uyuyakaldım Hatta.Bikeresinde Babası İle Mezar Başında Karşılaştım.Birbirimize Sarıldık Ağladık.Babası Ali'yi Döverdi Ama Ali'de Hakederdi.Hatta Bigün Babası Gene Ali'ye Vuracakken Mustafa Amca Ali'ye Vurarsan Senin Sülaleni Diyerek Bi Küfür Ettim Adam Dondu Kaldı.Zaten Bende Kaçtım.Ali'de Bana Söyledi Babam Bişey Demeden Tv Açtı İzlerkende Uyuyakaldı Dedi.Bana O Gün Hiç Vurmadı Dedi.Günlerdir Bunu Güle Güle Birbirmize Söyledik.Çok Anımız Var Ali ile Çok.Söylemek İstediğim ;

Biz Hayatı Gerçekleriyle Yaşadık.Toz Pembe Yaşamadık ki Zaten Böyle Bi Lüksümüzde Yoktu.Ama Nasıl Bi Hayatsa Ben Neresinden Tuttuysam Elimde Kaldı ya da Benim Dediğimimle Elimden Kaydı.

Son Olarak Bi Şarkı İsmi Vermek İstiyorum.
Bize Ait BirKaç Hece Mırıldanmış Arkadaşımız ..Gençler Bu Sıralar İyi İş Çıkarıyolar.Bunları Dinliyorum Zaten Çoğu Zamanda Sözlerini Kaçırdığımdan Netten Bakıyorum...Ben Türkü Dinlerim Genelde Ama Bu Gençlerin de Yaptıkları Bu Sanatı Çöpe Atmamak Lazım.

No. 1 - Bu Benim Hayatım

-Konuşmak İstermisin? dedi ve Tekrarladı.Konuşmak İstermisin? İstediğini Anlatabilirsin.
+Bazen... Öldürmek Geçiyo İçimden.Mesela Masanızdaki Kalemliğe Bakın.Yeşil Kurşun Kalemi Saplamam Gerek Boğazınıza.Sapl......
-Lütfen Kapının Önünde Bekleyin.Abinize Söyleyin İçeri Gelsin.

( El İşaretiyle İçeriye Girmesini Abisine Söyler. Abi İçeri Girer.Kapalı Kapıdan Duyulanlar...)

-Malesef Kardeşiniz Psikotik Bozukluk Yaşıyor.Son Zamanlarda Ağır Bir Olay Geldi Mi Başına?
>Sevgilisi Vardı.Evleneceklerdi.Hastalandı.Ve Öldü.Sonra Bu Şekilde Olmaya Başladı.Duvara Bakıp Konuşmalar,Boş Yere Bakıp Gülmeler,Sizde Farkettiniz Mi? Cümlelerinin Sonunu Bitiremiyo.
-Bunlar Psikoz Hastalarımızın Yaşadığı Genel Semptomlar.Sevgilisinin Ölmesi Onu Derinden Sarsmış Bunun Nedeni de Kabullenememiş Olması.Bunu Aşarız.Ancak Hastanede Tedaviyi Tavsiye Ediyorum.Evde Bakmanız Zorlaşabilir Çünkü Psikoz Hastası Kişilerin Duyguları Karışıktır.Ani Bir Öfke Patlamasında Çevresine Zarar Verebilir.
>Evet.Geçen Mağazalarımın Aysonu Dökümlerini İncelemek İçin Yardımcım Necati İle Evde Hesaplamaları Yapıyorduk.Genel Bi Toplantıydı.Birden Kardeşim İçeriye Girdi.Necatiyi Yakaladı , Yere Serdi , Boğazını Sıkmaya Başladı.Bi An Onu Öldürecek Sandım.Kardeşimin Suratı Kıpkırmızıydı.Gözleri Sinirden Kan Çanağına Dönmüştü.Ayırmak İçin Çok Mücadele Ettim Ama Kardeşim Sandığınızdan da Güçlüdür Kolay Kolay Ayıramadım Yani.Başının Arkasına Vazoyla Vurdum Bayılttım.Hastaneye Kaldırdılar.Bişeyi Yoktu.Hafif Bi Sarsılmaymış.
-Psikoz Sandığımızdan da İlerlemiş Olabilir.Ne Kadar Süredir Böyle?
>2 Ay Kadar Oldu.
-Beyfendi 2 Ay Çok Uzun Bi Süre.Neden Daha Önceden Getirmediniz?
>Bu Kadar İleri Gideceğini Nerden Biliyim?
-Tamam Siz Buraya Bırakın Kendisini.Biz Kendisine Bakarız.
>Olmaz Bırakamam Kalmaz Burada. Yani Karşı Çıkar.
-Bakın Karar Verebilecek Kadar Bile Düşünemiyor Kendisi.Buraya Bırakmazsanız Hastalığı İlerleyecektir.Belki Engelleyemebiliriz Bile.Kesinlikle Buraya Bırakın.
>Bunu Ona Nasıl Söylicem Ben Şimdi?
-Siz Bişey Söylemeyin.Arkadaşlarımız Ona Oda Hazırlarlar.Ardından Tedaviye Başlarız.
>Beni Affetmiyecektir.Bunu Yapmayalım Bence.
-Bakın Burda Önemli Olan Kardeşinizin Akıl Sağlığı.Ona Gerçekten Değer Veriyorsanız Onu Burada Bırakmalısınız.

( 2 Yıl İçeride Bir Yatak. Günlük Hastabakıcılarıyla Gelen İlaçlar. Terapi Seansları.2 Yıl Sonunda İlk Çıkış. )

Sancak - Bu Kaçıncı Yağmur

''Günlerdir Yokum Ortalarda...Ev Soğuktu Geldiğimde.Açtım Heryeri.Şimdi Sıcak.Dün Gece Zor Geçti.Bu Adamı Tanıyorum.Bu O Petrolcunun Adamlarından Birisi.Beni Didik Didik Arayan , Hareketlerine Dikkat Etmesi İçin Uyardığım Kaç Ayı Vardı ki? Asıl Anlayamadığım Konu Bu Kadar İyi Nasıl Kullanıyordu O Bıçakları.Gösteriş İçin Ellerinde Oynatışını Seyrettiğimde Takip Bile Edemedim.Hani Şu Parmaklarınızda Parayı Çevirirsiniz Ya Parmaklarınızın Arasında Dolanıp Durur.Sürekli ve Hızlı Hızlı Yapılan Hareket İşte.Bu Adam Bıçağı O Şekilde Kullanıyordu.Hakimiyeti İyiydi.Ancak Bende Refleks Kuvvetlidir.Nereye Vuracağımı Bilirim.Komando Eğitiminde Cehennem Haftasının 3 Gününde Ölüyordum Az Kalsın.Eğitim Zaiyatı Oluyodum.Kurbağaları Az Kemirmedik.Az Yara Almadık.O Refleksi Öğrenirken Kaçkere Kırıldı Kolum Kaçkere Çıktı Bileğim.He Şimdi Kazancım Ne Oldu? Bu Hareketlerde O Kadar Uzmanlaştım ki Ellerim Kendi Kendine Hareket Ediyo Gibi.Sonu Kötü Bitti Bu Ayı İçin.Uzvundaki Yumurtaları Parçaladım.Ama Kolumu da Kesti.Bişey Yok.3 Dikiş Attım.Enfeksiyon Kapmaması İçin de Yarayı İyicene Temizliyorum.Pansuman Zaten Kolay İş.Kolumu Rahat Hareket Ettirebiliyorum.Bu Adamlar Bana Saldıracak Kadar İyilerse Kaliteli Bi Yürek Yemiş Olmaları Gerek..Ama Sıra Bende.''

Neşet Ertaş - Gönül Dağı

Birşeylerden Korkunuzun Olması Gerekli.Yok Ya Ne Alakası Var Ben Hiçbirşeyden Korkmam Değil Mesele.Ben İnsan Olmanızdan Bahsediyorum.Korkusu Olmayan Birisi Kaybedecek Hiçbirşeyi Olmayacak Birisidir.İnsan Olabilmek Korkuyu Gerektirir.Çünkü Hiçbir İnsan Korkusu Olmadan Yaşayamaz Mesela Yükseklik Korkusu...Birinin Yükseklik Korkusu Olsun.Bu Kişi Hiçbirşeyden Korkmayan Hatta Gözü Kara Birisi Ancak Yükseklikten Çok Korkuyor...Her Ne Kadar Bunu Sizin Bilmenizi İstemese de Bu Konudan Bahsetmek İstemese de Onun Bu Korkusu Aşikardır.Sadece Size Söylemediği İçin Siz Bilmiyosunuz.Korkusu Olmayan Birisi Bu Durumda Peki Ne Yapar? Kaybedicek Birşeyi Olmayan Birisi Bu Durumda Ne Yapar? Herşeyini Yitirmiş , Hayatı Hergün Ayrı Bir Cehennem , Ölü mü Yaşıyomu Belli Değil Peki Böyle Birisi Ne Yapar? Sizce Onu 10metre Yüksekliğe Çıkardığınızda O Korkar mı? 1000m Olsun...Eyfel Kulesi Olsun Hani Çıktığınızda Manzaranın Müthiş Olduğu Fakat İnsanların Karınca Gibi Göründüğü Yer...Sizce Korkar Mı? Kaybedicek Neyi Var ki? İnsan Olan Birisi Hiçbişeyden Korkmasa da Canını Kaybetmekten Korkar.Ama Burada Bahsettiğim Kendi Canı Bile Umurunda Olmayan Birisi...Burada Bahsettiğim Canım Diyebileceği Kişileri Kaybetmiş Birisi...

Sancak - Buralar Yanar

Geceleri Sokaklarda Yürürüm.İçimde Bişeyler Kaybettim.Mutluluk mu Sevgi mi Gülebilmeyi mi Yoksa? En Son Ne Zaman Güldüm? En Son Ne Zaman Neye Sevindim? 2 ay Önceydi Galiba.Parkta Oynayan Çocukları Gördüğümde Sakar Hareketlerine Gülmüştüm.Ama Ne Arıyorum Bu Sokaklarda?? Hava Aydınlanmaya Başladı.Sahile Gidicem Şimdi Bişeyler Yemek İstedim.Yolda Giderken 3 Kız Gördüm.En Sağda Olanı Çok Gülüyordu Ama Öyle Bi Gülüştü ki Bu Nasıl Anlatsam? Sanki Etraf Kış'ı Yaşarken Bitek Kendisi Yaz'ı Yaşıyo Gibi.Aldı Götürdü Beni O Anlık.Takip Etmeye Karar Verdim.Ancak Amacım Sadece ''NEDEN??? Neden Bu Kadar Mutlu? Ne Onu Bu Kadar Mutlu Etmiş?'' Bunu Anlayabilmekti.Belki Bende Aynı Şeyi Yaparsam Bende Gülebilirdim Eskisi Gibi.Gitti Arkadaşlarıyla Beraber Cafe'ye Oturdu.Simit,Poğaça Yerken Çay İçiyorlardı.Ama Sürekli Gülüyordu.Ötekileri Bişey Anlatıyodu O Sürekli Gülüyodu.O Anlatıyordu Ötekileri Gülümseyebilmişlerdi.Ancak Öteki Arkadaşları Anlattığında Bu Kız Bambaşka Mutlu Oluyodu.Neden Bu Kadar Mutlusun? Bende Olmayıpta Sende Ne Var Bu Kadar? Satın Alırım.Param Var Benim Ömrümce Yesem de Bitiremeyeceğim Kadar Param Var Benim.Alınabilecek Bişeyse Alırım.Ama Ne Oldu da Bukadar Seni Mutlu Etti? Bunu Bulmadan Gitmicem Buradan.Zorla Öğrenemem Kendisini Rahatsız Etmek İstemem.Çağırdım Cafenin Elemanını Şu En Sağdaki Gülen Bayan Arkadaşa Bir Çay Yolla Dedim.Yanlış Anlamasın Diye de Çıkmak İçin Cafeden Kalktım.Ama Ben Çıkarken Baktım Eleman Kıza Çayı Götürmüştü ve Beni Gösteriyordu.Kız Bana Baktı.Kapıdan Çıkarken Bende Ona Baktım.İşte Olduu !!!! Güldüm.Sonunda Gülümseyebildim.Ama Anlamadığım Şey O Niye Güldü?

-Neyse Ben İstediğimi Almıştım.Bi Başkasının Yardımını Alarak Oldu Ama Gene de Oldu.Şimdi Biraz Daha İnsan Gibi Hissediyorum Kendimi.

Sancak - Sen Yanımda Olunca

Hah ! Gene Ölemedik. O Değilde En Çok İnsana Yaralı Yatmak Koyuyor.Sıyrıklar var Çatlakları da Katarsak Kaburga ve El Parmak Kemiklerindeki Morluklardan Sonra Oluşan Yaralar Desek 1 Ay da Tamamen İyi Olurum Heralde.Ama O Kadar Uzun Süre Yatmam Diye Tahmin Ediyorum.Ayaklanmaya Başladım Bile.Ama Verdiğim Zarar Büyük Oldu.Bi Sebep Verdim Onlara Bidaha Düşünmeleri İçin Bi Sebep.Bari Şu Sıralar Sakinken Görüşmelerim Vardı.Onları Halledeyim Bi Saldırıda Bulunamayacaklarına Eminim...Verilen Hasar O Kadar Büyük ki Meşhur Oldum Gazetelerdeyim.Tabi İsim Yok.Yapan Kişi Belli Değil.Olmayacak Tabi.Şimdi Anlaşmayı Sağlayabiliriz.Anlamadığım Şey Neden İki Tarafta Birbirine Zarar Vermeden Masaya Oturamıyo ki? Tabi.Şimdi Düşünüyorum da İki Taraf Heralde Bu Şekilde Birbirlerini Tanıyorlar.Ben Karışmam.Gerisi Beyaz Gömleklilerde.Ben Üzerime Düşeni Yaptım.E Bu Şirket Bana Ne Kadar Para Saydıysa Kendi Çalışanlarına da Bi O Kadar Sayıyordur Diye Tahmin Ediyorum.Aklıma Takılan Tekşey Şu ; Bunca Ölüm Ne İçindi? Bu Ne Anlaşması...Bi Yakından Bakmak Lazım Olaya.Müdürleriyle Bi Konuşmak Lazım.

Duman - Elleri Ellerime

Temizlikçi...Ona Böyle Diyolar.Aslında Bu Yazıyı Dostumu Anlatmak İçin Yazıyorum.Kendisi Dilsizdir.Doğuştan Yanlış Anlamadıysam.Konuşmaz Çok Fazla.Hatta Nerdeyse Hiç Konuşmaz.Gelelim İşine...Normal TEMİZLİK Değil Bu Adamın İşi.Ceset Vardır Olay Yerinde.Yere Muşamba Serilir.Aletler Çıkar Ortaya Tek Tek Kesmeye Başlar.Bacak,El,Kafa,Genital Bölgeler vs.Tıbbi Bilgilerim Olmamasına Rağmen Yanında Master Yaptım Diyebilirim.Birçok İnsan Kesti.Parçaladı.Parçalar ise Poşetlere Konulur ve Açılan Geniş Bi Çukura Bunlar Atılır ve Çukur Kapatılır.Daha Sonra Çürümeye Terkedilir.Uzuvlar Kesik Olunca Açılan Çukurda Çürümeleri Daha Kolay Olur.Yanında Bi Süre Çalıştım.Neyi Nasıl Yapacağımı Biliyorum.Bigün Alet Çantasını Açtı Cesette Muşambanın Üstünde.Sonra Birden Ayağa Kalktı ve Bana Bakmaya Başladı.Yani İşi Sana Verdim Sen Yap Demek İstiyo.Anladım Eminmisin Diye Sordum.Kafa Salladı.Aynen Onun Yaptığı Gibi Yaptım.Ayak Bilek Kemikleri Sonra Diz Kapağı Kemiği Sonra Genital Bölge,El,Kol Yukarıya Doğru Çıktım.Kesemediğim Yerlerde Testere Kullandım.Ancak Bazı Yerlerdeki Kemikleri Biraz Fazla Zedeledim.Ne de Olsa İlkti.Her Zedelemede Omuzuma Eliyle Yavaşça Dokunurdu.Zedeleme ! Çok Oynama Demek İstiyor.Ancak Sonunda Poşetlere Koymayı Bitirdiğimde Eliyle Yanağıma Yavaşça Vurdu.Aferin Diyor Yani.Benden 5 Yaş Büyük Ama En Kadim Dostumdur.Çoğu Zaman Bende Yatardı.İşinin Ne Zaman Çıkacağı Belli Olmaz.Telefon Çalar Gece 3'de Çağırılır.Hemen Çantasını Hazırlar Tulumunu Çeker ve Giderdi.Eski Evimi Ona Bıraktım Ben Şuan Yalnız Yeni Aldığım Evde Yaşıyorum.Çok İyi Bi Dosttu.Hayatta Kalmayı Ondan Öğrendim.Durum Ne Kadar Zor Olursa Olsun Hayatta Kalırım.Çünkü Vücudunuzda Bazı Yerlere Kurşun veya Kesici Bi Alet Gelmemesi Gerekir.Bu Yerleri Canlı Eğitimle Ondan Öğrendim.Ondan Öğrendiğim Daha Nice Şey Var...

Sagopa Kajmer - İçin

Offf Tam Bi Saçmalık.Niye Bu Avukatı Korumak Zorundayım ki? Üstelik Bunu Niye Gizliden Yapmak Zorundayım ki? Bu Kadına Bi Sıkıntı Gelmez.Sadece Avukatları Olmuş O Kadar.İşe Doğrudan Müdahalesi Yok.İşin İyi Tarafı Güzel Olması.Genelde Erkekleri Korurum ve Gözetirim.Üstelik Bana İyi Olduğumdan Verdiler Bu İşi.İşinizde İyi Olabilirsiniz Ama Tamamen İyi Olup Bunu da İşi Size Verenlere Gösterirseniz Bütün İşi Size Yıkmaya Kalkarlar.Yaptığım Hata Buydu.Ama Bu Hata Değildi.O Anlık Belirlenmiş Bi Stratejinin Sonucu Olarak Bana Geldi.Neyse Çekicez Artık. ( Siyah Arabadan Birileri Çıktı.İçeriye Giriyolar.Kolum Daha Yeni İyileşti.Ama Bu Bana Engel Değil.İki Koruma Birde Beyaz Saçlı Bi Adam.Caddenin Ortasında Olması Bürosu Çok Kötü Oldu.Çok Uzağımızda da Değil Polis Karakolu.Nasıl Bi Cehennem Burası.Rahat Silah Bile Kullanamam.Yapacak Bişey Yok.Bıçak Kullancaz.)
(Kapının Önünde Korumalar Var 2 Kişiler.Kapının Önüne Gittim.)

+İçeri Girmek İstiyorum
-İçeriye Şuan Giremezsiniz Başka Zaman Gelin.
+Ama İşim Var Acil Avukat Hanımı Görmem Lazım.
-Hayır İçeri Giremezsiniz.
+Tamam Üstümü Arayın.Bişey Bulamazsanız İçeri Girerim Tamam Mı?
( Sabrımın Sonuna Geldim Artık. )
-Seni İçeri Almıcaz.Ama Üstünü Arayacaz.
( Hiç Bişey Söylemeden Kollarımı Kaldırdım. Tuzak. )
(İlk Koruma Ellerini Bana Yaklaştırdığında Sol Elini Tuttum.Sağ Elimi Hızlı Bişekilde Aşağı Doğru Sallayınca Bıçak Çıktı.Sol Bileğini Kestim.2.Hareket Sert Oldu.Şahdamarını Tek Hamlede Aldım.Birden Kan Fışkırmaya Başladı.Ölürken Bile Halen Daha Kan Akmaya Devam Ediyordu.Ötekinin Yumurtalıklarına Geçirdim.Dizlerinin Üstüne Yere Çöktü.Kafası Yere Bakar Haldeyken Aşağıdan Yukarıya Gelen Tekmeyle Kafasını Demire Çarpması Anlık Oldu.Refleksiniz Ne Kadar Gelişirse Bir Sonraki Harekete Vereceğiniz Karşılık O Kadar Hızlı Olur.Sol Elimle Yavaşça Kapıyı Açtım.Sağ Elimdeki Bıçağı Parmaklarımın Arasında Çevire Çevire İçeri Girdim.Yaşlı Adam Oturuyordu.Kadın da Masanın Altndaydı.)

-Kimsin Sen?
+Ağzımdan Aldın Lafı.Asıl Sen Kimsin ?
-Ben Babasıyım.
+Bende Koruması.Avukat Hanımı Koruyorum.İhalede, Çalıştığım Şirketin Avukatı Kendisi.
-Benim Babası Olduğunu Bilmiyormuydun?
+Ben Nerden Biliyim? Karşı Şirketin Adamlarından Birileri Geldi Sandım.Avukat Hanım Gerçekten Babanız Mı?
*Evet.( Sesinden Çok Korkmuş Olduğunu Anlamıştım Zaten )
+Kusura Bakmayın Avukat Hanım.Bu Arada Yaşlı Adam , Kapıdaki Korumalardan Biri Öldü.Ötekisi de Ağır Yaralı veya Ölmüştür.( Kafası Demire Çok Hızlı Çarptı.Kesin Ölmüştür. )
-Onlar Sadık Adamlardı.Yazık Ettin.Kimsin Sen?
+Parayı Kim Verirse Ona Çalışan Biri.
(Ayağa Kalktı.)
-Bu Benim Kartım.Benimde Bikaç İşte Yardıma İhtiyacım Var.Adres Kartta Yazılı.Gel veya Ara Sen Bilirsin.
+Korumalar...
-Kaldırtırım Onları Oradan.
+Tamam.

(Çıktım.Ve Tekrar Arabaya Bindim.Gözetlemeye Devam Ettim.2 Araba Adam Geldi.Ellerinde Torbayla Hızlıca Çıktılar Apartmandan.Beyaz Bi Mnibüs Geldi.Bu da Temizlikçi Oluyor Heralde.Neyse Ben Buralardayım.)

Duman - Yanıbaşımdan

Bürosundan Çıkmadı Daha Halan.İşin İlginç Tarafı Kaçgün Oldu Karşı Taraftan Bi Hamle Gelmedi.Bilmiyorum Ne Olacağını.Arabadan Çıktım Etrafta Gezinmeye Başladım.Birazda Arabasını Parkettiği Otoparkın Oralarda Gezinmem İyi Olur Diye Düşündüm.Bi Kişi Gördüm Hemen Saklandım Karanlığa.Avukatın Arabasının Yakınındaydı.Karanlıktan Çıktım ve Avukatın Arabasının Yanından Geçerken Gözucuyla Biraz Adama Baktım.Ancak Orada Küçük Bi Ayrıntı Dikkatimi Çekmişti.Adam..... Bidakika Bu Ne Kokusu??? Tinerci Bu...Üstü Başı Yırtıktı.Üstelik Elleri de Titriyordu.Gelelim Dikkatimi Çeken O Küçük Ayrıntıya. Avukatın Arabasının Tekerleklerinden Biri İnmişti.Arka Sol.Yanından Hızlıca Geçip Gittim.Tekrar Karanlığa Saklandım.1 1bucuk Saat Adamı Gözetledim.Avukat Sonunda Çıktı Bürosundan. Arabasına Gelirken Tinerci Yanaştı.Ama İşin En İlginç Tarafı Avukat Daha Arabaya Yanaşmadı ki O Arabanın Avukata Ait Olduğunu Nerden Biliyor? Ahh..Beklediğim Ayrıntı Buydu.Karşı Şirket Demekki Böyle Çalışıyordu.Açıktan Değil Gizliden.Adam Zaten Sokakta Yaşayan Birisi Avukatı Bıçaklasa Sonra Kaçmayı Başarsa Görevi Ona Veren Kişi Vaaddettiği Şeyi Tinerciye Vermeden Öldürürdü.Akıllıca.O An Bu Ayrıntıyı Kaçırsam Şuan Karşı Şirket İhalede Bizden Öne Geçme Şansını Yakalayabilirdi.Üstelik Bişey Daha Var. Yanından Geçerken Adam Bana Bakmadı Bile.Tiner Parası İstese Benden de İsterdi.Dedim Ya Temiz İş Yapıyor Bu Karşı Firma.Tinerci Avukata Yaklaşmadan Arkasından Tinerciye Yanaştım.Adam Avukata ''Abla.......'' Dedi.O Sözlerin Devamı Gelmeden Arkasından Ben ''Şiiit''....Tinerci Bana Baktı.Orta Parmağımla İşaret Parmağımın Arasında Tuttuğum Jilet ile Hızlıca Boğazını Kestim ( Fııışt ).Allah Kahretsin Gene Kan Üstüme Sıçradı.Bukez Bildiğin Yağmur Gibi Yağdı.Adamı Kafasından Tuttum Kenara Doğru İttim.Zaten Yerde Can Çekişiyordu.Avukat Adamdan Çıkan Kanı Görür Görmez ''Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa''....Kulağımda Bi Çınlama Hissettim.Ah Şu Kadınlar Çok Cırtlak Sesliler..Elimle Ağzını Kapadım.''Benim. Sakin Ol.Bağırmayacağına Söz Ver.Elimi Çekicem.''.Sesi Kesilmişti.Kafasıyla Onayladı.Sonra Benim Arabama Bindik.Yolda ;

-Niye Etrafta Dolaşıp Sürekli Birilerini Öldürüyosun?
+Bu Adam Karşı Şirketin Adamı.
(Ah Üstüm Başım Battı.Kan Banyosu Yaptım Resmen.)
-Nerden Biliyosun ki? ( Daha Halan Bağırıyor.)
+Ben Bi Tinercinin Sadece Bi Aracın Etrafında 1 1bucuk Saat Beklediğini İlk Defa Gördüm.
-Belki de Sadece Tinerciydi.( ve Bağırmaya Devam Ediyor.)
(Ne Çok Tinerci Kelimesi Geçti.Şuan Bu Cırtlak Sesli Psikopatı Dinlemek Yerine Bi Tiner İyi Giderdi.)
+Otoparkın O Bölümünde Senin Aracından Başka Araç Yoktu...

( Oh Be Sonunda Sustu.Bişeyler Düşünüyo Gibi.Üstü Başı Kan Olan Benim.Ben Bu Kadar Yaygarayı Ben Çıkarmadım. Buna Ne Oluyosa.)

Duman - Eski Köprünün Altında

+Beni İlgilendirmez.Ben Onun Bakıcısı Felan Değilim.Koca Kadın Evin Yolunu Bulur Heralde.
-Bak Koçum ! Geçenlerde Bu Deli Kadın Yine Bi Bar'dan Çıkarken Çok Sarhoşmuş.Arabayı Vurmuş Biyere Hastanelik Olmuş.İstersen Onu Eve Sen Götürme.Ama İhaleden Önce Ölürse Patronlara Sen Hesap Verirsin.Ben Uyardım Ama Dinlemedi Derim İşin İçinden Çıkarım.Şimdi Gidip Gitmemek Sana Kalmış.
( Köşeye Sıkıştım.Gitmezsem Ya Biyere Çarpıp Ölürse.Kadınlar.......Bela..Bela Bela Bela......Bara Gittim ve İçeri Girdim.Biraz Aradıktan Sonra Sonra Birinin Önünde Dans Ederken Buldum Kendisini.Önünde Dans Ettiği Elemanın Yerinde Olsam Ben Çoktan Götürürdüm Bu Avukatı.Sarışın 20li Yaşların Sonlarında Kaç Bekar Kadın Kaldı ki? Beni Gördü Adamı Bıraktı Yanıma Gelmeye Başladı.Çok Güzel Kadın Gerçekten.Makyaj da Yapmış Geceye Özel Olarak.. Müziğin Sesi Çok Fazla Kulak Zarımı Delecek.Yanıma Yaklaştığında Döner Sandalyede Yönümü Diğer Tarafa Çevirdim Tanışmıyomuş Gibi Yapmak İstediğimden.Sonuçta Bu Onun Özel Hayatı Beni Karıştırmasın da.Döndüğüm Tarafa Geldi.)

-Gelmezsin Sanıyodum.( Tabikide Bağıra Bağıra Konuşuyor.)
+Zorla Geldim.Sarhoşken Daha Önce Kaza Yapmışsın.( ve Bende Bağırıyorum.)
-Evet.( Barmen'e Bardağını Gösterdi.Bitane Daha İşaretini de Yaptı.)
+Ben Dışardayım.
-Gel Beraber Dans Edelim.
+Ne Yaparsan Yap Ama ( Dans Ettiği Adama Baktım.O da Bize Bakıyordu. ) Fazla Kaptırma.
( Offf Kulağım Mahfoldu.Niye Bu Kadar Ses Açarlar ki? 3 Saat Sonra Çıktı.Tek Başınaydı.Arabamın Arka Tarafına Zor Attı Kendini.Ne İçki Kokusu Ama.Cam Açtım ama Bu Koku Çok Ağır.Evine Vardık.Arka Tarafta Yarı Uyuyan Yarı Gözleri Açık Olan Sarışın Psikopatımızı Kucağıma Aldım.Eve Doğru Götürürken Elleriyle Sersem Sersem Göğsüme Vurarak '' Bırak '' Diyordu.Valla 2 dk Bıraksam Şu Çimlere Yatıp Uyur Kalırsın.Sonra da Göğsümü Yastık Gibi Kullanmaya Kalkıp Başını Göğsümde Hareket Ettiriyordu.Her Erkeğin Hayal Ettiği Şeyler Kadın Kucağında Bu Şekilde Olmak vs. Bende O Zamanlarda Böyle Hayaller Kurardım Ama Böyle Bi Psikopatla Değil.Yatağına Yatırdım Ayakkabılarını Çıkardım.Üstünü Örttüm.Arkamdan Mırıldandı Bi Ses.'' O Adamla Seni Kıskandırmak İçin Dans Ettim.Ama Sen Kıskanmadın.Seni Seviyorum.'' Zaten Sözler Böyle Uçuk Saçık Çıkıyodu Ağzından.Uykulu Uykulu.Ama Son Söylediği Söz Sinirlendirmeye Yetmişti Beni.Seni Seviyorum Demek He.Üstünü Hemen Açtım Tuttum Kucağıma Aldım Banyodaki Küvete Bıraktım Kendisini.Soğuk Suyu Açtım.Belli Süre Sonra Ayılmaya Başladı.Hiçbirşey Söylemeden Suyu Tuttum.Yarı Ayılınca Gerisini Ben Hallederim Dedi Bende Çıktım Banyodan Mutfağa Kahve Hazırlamaya Gittim.Şöyle En Acısından.Çok Geçmeden Kahveyi de Bardakları da Bulup Suyu Kaynattım.Giyindikten Sonra Aşağı İniyodur Diye Tahmin Etmeme Rağmen Giyinmeden Bornozuyla İnmiş.Kahveleri Döktüm.Cezveyi Yerine Koyarken Birden Elleriyle Arkamdan Kavradı.Beni Kendine Doladı.)

-Seni Seviyorum.
+Sen Daha Ayılamamışsın Anlaşılan.Al Kahve İç. ( 2 Fincanı da Aldım Onunla Benim Arama Getirerek Havada Onun Fincanını Ona Vermeye Çalıştım. )
( Kahveyi Aldı.Masaya Bıraktı. )
-Sen Beni Sevmiyomusun?
+Beni Sevemezsin veya Ben Seni Sevemem.Ben İnsanları Çabucak Öldüren Biriyim.Git Kendine Başka Birini Bul.En Azından Öldürmeden Önce Konuşan Birini.Ben Konuşmam Öldürürüm.İşim Bu Benim.Üstelik Öfkemi Kontrol Edebilmek İçin Haplara Bağlı Daha Doğrusu Bağımlı Biriyim.Hiçbişey Beni Öldürmese Böbrekler İflas Eder Gene Ölürüm.Sen Kendine Uzun Yaşayabilecek Sana Sahip Çıkabilecek Birini Bul En İyisi. ( Sakin Kalarak Bunları Nasıl Söyledim Bilmiyorum. )
-Ama Ben Seni Seviyorum.Arkadaşlarla Hep Seni Konuşuyoruz.Geçen Sende Alışverişe Benimle Gelmiştin Ya Orada Arkadaşlarım Seni Gördü Yakışıklı Olduğunu Söylediler.Birbirimize Yakışıyomuşuz Üstelik.
+Arkadaşların Seni Kandırmışlar.
-Ne Dedikleri Umrumda Değil.Ben Seni Seviyorum.
+Bende Kendimi Çok Seviyorum ama Senin Gibi Bunu Kendime Hiç Söylemeyi Düşünmedim.
( Tokat Atmaya Kalktı.Elini Yakaladım...Eveeet Asıl Olaylar Burada Başlıyor.Elimi Öpmeye Başladı Kolumu Öperken Gömleğimin Düğmelerini Açmaya Başladı. En Son Biriyle Ne Zaman Yattım ? En Son Birisiyle Ne Zaman Seviştim.? Çok Uzun Zaman Olmuştu. Kravatımı Çıkardığında İçimdeki Hayvanı da Çıkarmıştı. Ne ara Geldik Yatak Odasına Hatırlamıyorum. ***.Sabah Olmuştu.Kolumda Uyuyan Bir Güzel Vardı.İşler Bu Noktaya Nasıl Vardı.? Korumam Gereken Kadınla mı Yattım Ben? Tam bi Film Hikayesi Olduk.Herşey Tamam da Şimdi Ne Olacak? Şimdi Ne Yapacam Ben Bu Yanımda Yatan Kuzuyla ?)

***Terbiye Dışı Sahnelerimin Ayrıntılı Kısmı Anlatılmıştır Bu Yüzden O Bölümleri Yazmadım.

Dramelodi Project V Doğu Ekspresi - Müzik Kutusu

+Seni Sabaha Kadar Ezerim Burda.Yapcaksın Bu İşi Başka Kaçarın Yok Koçum.
-Ben o Şirketin İşlerine Karışmam Onlar da Bana Karışmaz.
+Yapcak Bişey Yok.Bu Kez İstisna Yapcaksın.
-Olmaz. ( Sert Bi Yumruk Karına )

( İstedikleri Şey Öldürme Olayı...Bitane Yeraltı Şirketiyle Başımı Belaya Sokmamı İstiyolar.Eski Başkanları Uslu Durmamış Anlaşılan Tekerlerine Çomak Sokmuş.Bana da Onu Öldürme Görevi Veriyolar.Kabul Etmiyorum ama Dedikleri Gibi Sabaha Kadar Ezerler.Az Önceki Yumruk da Bunun Bi Kanıtıydı.İri Yarı Bi Arkadaş Vardı Oda da. O da Üstündeki Ceketi Çıkartmaya Başladı.Kırar Bütün Kemiklerimi.Ben Nasıl Düştüm Bu Hale ? )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 Hafta Önce...

+Seni Her Sabah Uyanırken Gördüğümde Daha Çok Seviyorum.
-Bak Ben Böyle Sözlere Alışkın Değilim Ard Arda Bi Kadından Bu Kadar İltifat Almamıştım Şimdiye Kadar...
+Seven İnsan Sevdiğini Söyleyemez mi?
-Söyler de... Ne Bileyim Ben.Bu Kadar İyi Gitmemişti Benim Hayatımda Hiçbişey.Bu Kadar Güzel Olması Herşeyin Sanki Ters Gibi.
+Nesi Ters ? Böyle Düşünme.Hadi Kalkıp Bişeyler Yiyelim.

17.14 Akşam...

( Yatağa Bağlıyım.Kelepçelenmişim... Ve Altımda Sadece Boxerım Var. )

-Çözermisin Beni ? Böyle Şeyleri Sevmem Ben.
+Kes !
( Beklemediğim Bi Tepkiydi.)
+Seni Teslim Ettiğimde Bu İş Bitcek. Seni Sevdiğimi Sandın Değil mi? Geri... Hahaha.. Sen Duygusuz Kuduz Bi İtin Tekisin. Otoparkta Benim İçin Öldürdüğün Tinerci Beni Senden Korumak İçin Gelmişti.
-Yani Sen Beni Kandırdın :D ( Hıhahaahahha )
+Hoşuna mı Gitti? Az Sonra Seni Öldürmeye Gelecekler Senin Yerinde Olsam Bu Kadar Neşeli Olmazdım.Hem Kurtulmayı Bile Denemiyorsun.Sadece Oturduğun Yerde Gülerek Beni Sinir Ediyosun.
-Hayır.Kurtulmasına Kurtulurum da Bu Kelepçelerden.Kurtulursam Seni Öldürürüm ve Beni Bu Tuzağa Düşürmeye Çalışanları Ne İstediklerini Hiçbişeyi Öğrenemem.Ne Sandın Sana Güvendiğimi mi? Benim de Planım Var. ( İçimden ''Hıhaaaha'' )
+Daha Halan mı Yalan?
-Gördüğüm En Güzel Kadın Olduğunu Söylemiştim Ya Hani Heh İşte O Doğruydu.Ama Geri Döndüğümde Burada Olma.Çünkü Öldürmeye İlk Senden Başlıyacam.
+Tabi Tabi.Seni Öldürecekler Senin Yerinde Olsam Korkardım.
-Aramızdaki Fark Bu Zaten. Ben Korkmam. Kaçkere Öldüm Bugüne Kadar Artık Alıştım. He Buarada Beni Teslim Ettikten Sonra Sana İhtiyaçları Kalmıyacak.Teklif Ettikleri Şey Paraysa Vermeden Öldürebilirler.Buna Önlem Almışsındır En Azından.
+İşe Başlamadan Almıştım Ben Paramı Zaten.
-Gene de Öldürmesinler de.
+Benim İçin Endişlenmene Gerek Yok.Kendin İçin Endişelenmeye Başlasan İyi Edersin.

( Telefonunu Açtı. '' Paket Hazır Gelin Alın.'' Nee? Paket mi? Hakarete Gerek Yok.;))

+Hadi Ben Çıkıyorum.Ölmezsen Görüşürüz.
-Görüşücez Mutlaka Görüşücez.Hahahahahahahaahhhaha.
+Şeref... ( Tokat Attı Bana. )
___________________________________________________________________________________________________________
DEVAM...

-Bikaç Soru Sormak İstiyorum.Aklıma Takılan Sorular Var Sonuçta Yapacağım İşi Bilmem Gerek.
+Tamam Sor.
-O Kadın Kimdi? Hani Bana Gönderdiğiniz ?
+Vaaay ! Ne Oldu Aşık mı Oldun ? Sen Aşık Olamazsın.Sen Katilsin Benim Gibi. Kuyucak'taki Aileyi Nasıl Katlettin Hatırlıyomusun? Kaçkişi Öldürmüştün Tekseferde 27 Miydi 29 Muydu ? Neyse Kim Sayar ki Zaten? Gelelim O Kıza... 250bin Dolara Seni Bana Sattı.Valla Bence İyi Para.Tamam mı? Başka Sorun Varmı ?
-Niye Ben ? Bisürü Kişi Var Bu İşi Yapabilecek.Benim Extra Bi Özelliğim Yok ki.
+Öyle de.Abi Bana Sordu.Bu İşi Kim Yapar Diye.Ben de Seni Söyledim.İstemediğini Söyledi Seni. İhaleyi İsmaile Kaydırdık.Hani Jilet Varya İşte Ona Verdik İşi.Öldüremedi Bide Son Anda Kaçmayı Başarmış. Anlayacağın Eline Yüzüne Bulaştırdı.Sana Vermeyi İstedik Kabul Etmemiştin Ya.Bizde Seni İşin İçine Sokabilmek İçin Kızı Kullandık.Yani Olay Artık Sende.
-Bu Ne Meselesi Böyle? Nasıl Bi Anlaşmazlık Yaşıyosunuz Bu Şirketle ? Masada Anlaşsanız Olmaz mı?
+Aslında Olayı Bende Bilmiyorum.

( Baskı Altında Olan Benim Yalan Varsa O Yalanı da Söyleyecek Benim.Yani Bu Adam Şimdiye Kadar Hep Doğruyu Söyledi.Tamam Bu Kadar Yeter.Ağzımla Islık Çaldım.Ben Islığı Çaldıktan 30sn Sonra Bu Arkadaşların Üzerinde Kırmızı Işık Belirdi.Bide Susturucudan Çıkan Piuv Sesi Duyuldu.Pat İkisi de Yerde..Anlamadığım Niye Ateş Etmek İçin O Kadar Beklediler ? Adamlar Niye Islık Çaldığımı Anlayamadıklarından Birkaçkere Yumruk Attılar.Temiz bi Fırça Atıcam Hakettiler Bizimkilere. Ama Bidakka Bunlar Benim Adamlarım Değiller ki. ???? )

+Kimsin Sen İhtiyar ?
( Yanındaki Adamlardan Teki Birden Öne Çıktı. Elinin Tersiyle Ağzıma Vurdu. ''Terbiyeli Ol'' Dedi. Yani Beni Kızdırdı.)
+Kimsin Sen Moruk ?
( Bidaha Vuracakken Adam , İhtiyar Tuttu Kolundan Çekti. )
-Adamımın Kusuruna Bakma Lütfen.Bu Adamlar Birini Öldürmeni İstediler Senden Değil mi?.İşte O Benim.
+EEee Sen Benden Ne İstiyosun?
-Sana İşi Vermek İsteyen Bu Ölü Arkadaşların Patronlarını Benim İçin Öldür.Hesabına Arkadaşlar 400bin Dolar Yatırmışlar.Bu İşleri Bilirsin Ya Sana Verilen İşi Yapacaksın Yada Sana İşi Vereni Öldürceksin.
(Para İyi Ama...)
+Olmaz.500bin İsterim. ( Niyetlerini Anlamam Lazım. )
-Hahaha.Tamam.Sevdim Bu Çocuğu.Çözün.
+Eyvallah İhtiyar.Adın Ne Senin.
(Orada Tanışmıştık.)

( İşi Aldım Ama Aklımda Olan Şey İlk Olarak Hainlerden Başlamaktı.Kendini Avulat Olarak Tanıtan Avukat Rolü Oynayan Kadından Başlıcam. Şimdi Oyun Başlasın. )

Sagopa Kajmer - Bir Kulaç Atsam Karadayım
Sagopa Kajmer - Muamma

Biçok Foruma Kopyalanarak Anlatılan Bu Gerçekler Belli Kısımlar Olmak Koşuluyla Hikayeleştirilmiştir. Ve Bu Hikayeleştirmenin Amacı İse Gerçekleri Olduğu Gibi Anlatmamaktır. Yani Anlayacağınız Bu Anlattıklarımı Kasıtlı Şekilde Hikayeleştiriyorum. Gerçekleri Değil Okumak Biraz Hayalinizde Canlandırmaya Kalksanız Emin Olun Yazılanları Okuyamazsınız. Bazen Anlattıklarımın Gidişatını Ben Bile Takip Edemiyorum. Bu Yüzden Foruma Uygun Düşmeyen Anlattığım Kısımları Adminler Özel Mesajla Uygun Olmayan Kısmı Bana Söylerler Ben Değiştiririm veya Silip Uygun Olmayan Kısmı Yine Özel Mesajla Bildirirler.Ben O Kısmı Sansürleyip Anlattığımı Tekrar Koyarım.

Yazan

GaMeRR119

Oda Güzel.Bu Odayı Tutmak İçin Gerçekten İyi Para Harcamış Olsa Gerek.Bakalım Bana Karşı Ne Kadar Hazırlıklı...Oda Karanlık ve Ben Odanın Balkonundayım.Balkonun Kapısını Çıkarken Kapatmış.Kapıyı Açık Görürse Şüphelenebilir.Bende Kapattım.Oda da Araştırma Yapmayı Bikaçşeyi Gözden Geçirmeyi İsterdim Ama Hiçbişeyin Yerini Bozmadım Böylesi Daha Temiz. Şimdi Balkonun Kapısını Kapattım Dışarda Bekliyorum.Işıklar Açıldı Sonunda.Gözucuyla Baktım.Ağır Bi Dekolteye Sahip Siyah Bir Elbise.Gardrobu Yan Oda da Oraya Geçmesi Lazım Üstünü Değişmesi İçin.O Odanın da Işıklarını Açtı.Balkonun Kapısını Yavaşça Açtım.İçerideyim Artık.İlk Önce Geldiği Odanın Işığını Kapattım Sonra da Onun Olduğu Odaya Girdim.Gardrobunun Kapağını Açtığından Ayna Beni Görmeyen Yana Dönmüş Vaziyette.Herşeyi En Küçük Detayına Kadar Hesapladım.Bu Yüzden Ayna Gibi Küçük Detaylar Benden Kaçmaz.Elbisesini Değiştirmek İçin Çıkarttı.Sadece İç Çamaşırlarıyla Karşımda Arkasındayım Haberi Yok.Işığı Kapattım Sonunda.Biz Bize Kaldık. Hah ! Işık Kapanınca Durumu Anlamış Olacak ki Hemen Çekmeceleri Araştırmaya Başladı.Silahı Aradığını Anladım.Bu Yüzden ;

+Hareket Etme Seni Hemen Öldürmek Zorunda Bırakma Beni.
-Yapma O Paraya İhtiyacım Vardı.O Yüzden Aldım İşi.
( Yabancı Film Sahneleri Gibi.Ama Bu Bi Film Değil. )
+Tabi Tabi.Yaşlı Bi Annen Var Hayati Bi Ameliyata Girecek Ona Para Yollayacaktın.Yok Bu Olmadı.Çoçuğun Var Onun İçin Aldın Parayı.Dur Dur Sakın Söyleme Bulucam Şimdi.Hah Buldum ! Peşinde Birileri Var.Onlara Borcun Var ve Bu Paraya Ondan İhtiyacın Vardı.Hadi Söyle Birisi Doğru De Bana.
-Ben Seni Sevmiştim.
( Heh Şimdi Al Bide Burdan Yak ! )
+Başka Yalan Kalmadı Heralde Aklında. Ee Bu da Diğer Tahminlerimin Arasındaydı Zaten.Şimdi Bide Acıklı Bişeyler Söylersin Kucaklaşır Ağlaşırız.Tamam Mı ?
-Ne Söylersen Söyle Ben Seni Sevmiştim.
+Acelem Var.Bak Boğazına Bi Kesik Atıyorum 5 Dakika İçinde Öleceksin Tamam Mı?
( Reçete Yazar Gibi. Espri Yeteneğim Gelişiyor. )

( Parmaksız Eldivenlerimin Arasındaki Bıçağı Sıktım. Eldivenler Deri. Bu Yüzden Gıcırdıyordu Ne Harika Bi Ses Ama.Şahdamarına Dayadım Bıçağı Hızlıca Çektim Geriye Doğru.Fışkırmaya Başladı Kan.Bi Kadına Vurmam veya Bi Kadını Öldürmezdim.Ancak Şartlar Şuan Değişmiş Durumda. Korkak Birisi Değilim Erkekleri de Böyle Öldürürüm.Eğer Bana En Başında Bu İşi Yapmayacağını Söyleseydi Onu Hayatımın Kadını Yapardım Hatta Onu Eğitirdim.Bana Çalışmasını Sağlardım.Yanı Başımda Bile Tutabilirdim. Bazen Yapabileceğiniz Bişeyin Olmadığı Durumlar Olur. Hani Böyle Kitlenir Kalırsınız. Sözgelimi Olarak Aşağı Tükürsem Bıyık Yukarı Tükürsem Sakal Mantığı. Yapılabilecek Tek Seçenek Buydu.Bende Yaptım.Ben Bazı Şeyleri Düşünmem Sadece Yaparım. )

Ama....... !!!!
wink.png

-Ne Söylersen Söyle Ben Seni Sevmiştim.
+Bende... ( Bıçağımı Boğazından Çektim. ) Bu Şehir Bu Gece Güvenli Değil Canım. Git Buradan Bu Ülkeden Bidaha da Karşıma Çıkma.Yoksa Bidahaki Sefer Düşünmeden Öldürürüm Seni.
-Ben.... Teşekkür Ederim.
+Son Olarak Senden Bi Ricam Var.Bir Erkeğin Duygularıyla Oynamaya Kalkma Bidaha.Burada Herşey Daha Farklı Olabilirdi ve Sen Bu Odadan Canlı Bile Çıkamazdın. Sana İşi Verenin Peşinden Gidiyorum Şimdi. Kaçma Sırası Şimdi Onda.Dediğim Gibi Git ve Bidaha Dönme.

( Neden Öldürmedim Bu Kadını.Niye 2. Bi Şans Verdim Ona.Normalde Böyle Durumlarda Düşünmeden Öldürürdüm.Ne Yapıyorum Ben ? Belki de Yanlış Bişeyler Var.Artık Doğruyu da Yanlışı da Birbirinden Ayırt Edemez mi Oldum ? Evet Bu Bi Yanlıştı. Ceza Ne Olmalıydı ? Cezam Ne Olmalıydı ? Bukez Öldürebilirim Belki Kendimi. Bikez Daha Denesem Ya. Hem Bukez Bahanem Var. Yanlış Yaptım ve Cezam Buydu Derim Kendi Kendime. )

( Korth'umu Çıkardım. ( Korth 357 Magnum ) Altın Kaplama Kurşun Hahahaha İyice Delsin. Bi Yandan Girsin Beynimin Öteki Yanından Çıksın. Acaba Nasıl Dağılacak Beynim. Kurşunu Koydum. Çevirdim Çat ! Alnıma Dayadım Silahı. Hadi Bukez Ölmem Lazım Yaşım Genç Olsa da Çok Bile Yaşadım Heralde Ben. Hem Bu Dünyada Beni Sevebilecek İnsan Bile Kalmadı. Hepsi Öldüler. Hadi Hadi Bukez Olsun Lütfen Hadiiii ! Geber ! Tetiğe Bastım. Çıt ! Ölmedim. Niye Ölmedim ? Bu Hayatın Bana Verebileceği Bişey Mi Kaldı ki ? Neyse Madem Ölmedim. Oyuna Devam Edelim O Halde. Belki Şu Öldüreceğim Adamlar Güçlü Çıkar da Onlar Öldürürler Beni. Ebedi Mutluluk Bu Kadar Yakınımdaysa Ee Benim de Yürmem Gerekiyor Biraz Ona Değil Mi ? )

Sagopa Kajmer - Düşersem Yanarım

+Artık Bu Şirkete Bi Cevap Vermek Lazım Tuğrul.
-Evet Abi.
+Yuri'yi Biliyomusun Tuğrul ?
-Şu X Şirketinin Özel Askeri Mi?
+He O İşte. Onu Yakala Tuğrul.
-Niye Lazımdı Abi Adam Sana.
+Bilgi Alcaz Adamdan. Büyüklere Ulaşmak İçin Küçükler Kullanılır Herzaman Sende Bilirsin.
-Anladım Abi. Ben Seni Ararım.
+Tamam.

( 2 Saat Sonra Beni Aradı. Depoya Bağlamış Adamı. Ben Gelmeden Bişey Yapmamalarını Söyledim. Adresteki Depo Çok Tenha Yerdeydi Açıkcası. Neyse Böyle Detaylarla Şuanlık İlgilenmiyorum. Bağırdığında Sesini Duyacak Kimsenin Olmadığı Biyerde Olması Kâfi. Zaten Yer İyi Neyse İndim Arabadan. Parkmaksız Eldivenlerimi Elime Taktım Sonra Sıkarak Gıcırdattım.Ses Hoşuma Gitti.Sonra İki Elimi de Birbirine Vurdum. Evet Hazırım ! A Pardon Bişey Unuttuk. O da Balta. Arka Bagajını Açtım Aracın Baltayı Aldım. Deponun Önündeki Elemanları Biliyorum. Benim Adamlarım Hepsi. Elimdeki Baltayı Gördüler. Daha Önceden Sorguladığım Adamların Etini Bile Yediğim Olmuştu. Düz Mermere Yatırıp Bacaklarını Testereyle Kestiğim Adamlar Olmuştu. Ahh O Kemiklerin Çatırtı Sesleri Kesildiklerindeki Kan Kokusu Canım Çekti. İçerdeki Adamın Benden Çekeceği Var Bukez Daha Büyük Bi İştahla Geliyorum. Kapıdaki Adamlarım Kendilerine Yaklaştığımı Görünce Biraz Gerildiler ve Birisi Bir Eliyle Diğer Elini Tutuyordu. Elinde Titreme Var Heralde Hasta Olabilir Diye Tahmin Ettim. Ama Ben Gene de Benden Korkuyordur Diye Bikaç Kelam Etmek İstedim. Ve Sağ Elimdeki Baltayı Çevirerek Sol Elime Aldım. Ee Sopa Kullanma Sanatının Sanatçısıyız Sonuçta O Kadar Akrobasi Olsun. Sağ Elimi Adamıma Yanaştırdım. Ve Yanağını Okşayarak... )

+Sakin Ol Koçum. Benden mi Korktun Sen ?
( Tek Kelime Bile Etmedi Sadece Kafa Salladı. )
+Korkmana Gerek Yok.Sen Benim Düşmanım Değil Adamımsın.Şimdi Sakin Ol da Soruma Cevap Ver Bakalım. Tuğrul İçerde Mi ?
-Evet Abi. ( Sesi Titriyor.)
+ŞŞŞşşş Sakin. ( Yanağında Elim Hala. ) Getirdikleri Adam İçerde Mi ?
-Evet Abi.
+Ben İçeri Giriyorum O Zaman.Önemli Bişey Olmadıkça da Kimseyi İçeri Alma Tamam Mı? Hadi Bakalım. ( Yanağına Yavaşça 2 Kere Vurdum. )

( Kapıyı Titrek Değil de Öteki Eleman Açtı. Baltayı Soldan Sağ Elime Aldım Aynı Hareketle. Tak ! Tak ! Tak ! Kunduram İyi Ses Çıkarıyo. Bide Yankı Yapıyor ki Yürürken , Hoşuma Gitti Bu Yer İyi İyi. Tuğrul Geldiğimi Gördü. )

-Hoşgeldin Abi.
+Eyvallah Koçum Hoşbulduk.
-Abi Sen Gelmeden Bişey Yapmadık Konuşarak Ağzından Bilgi Almaya Çalıştık Ama Bişey Demedi Şer.....
+Sen Bu Askeri Nasıl Yakaladın? Bu Adam Ordudan Atılmış Ama Asker Sonuçta. Hiç Yaralanmamışsın Ne Biliyim Kaşın Gözünde Yerinde. Ne İş ?
-Abi Ailesini Esir Aldım. Teslim Olmak Zorunda Kaldı. Yoksa Dediğin Gibi Çetin Ceviz. Uğraştırırdı Bizi.
+He İyi O Zaman ( Elimin Tersiyle Vurdum Tuğrul'a.Ve Sakin Bi Ses Tonuyla... ) Bidaha İşe Kadın , Çoluk Çocuk Karıştırırsan Tuğrul , O Sandalyeye Seni Oturturum. Sana Soru da Sormam. Sesin Kısılıncaya Kadar Bağırtırım. Duydun mu Beni ?
-Özür Dilerim Abi.

( Adam Sandalyeyle Beraber Uzun Bi Demire Bağlanmıştı Sabit Durması İçin Ben İstemiştim Zaten. )

+Yuri Yuri Yuri Yuri......
-Sen Şu Bahsettikleri Meşhur Kravatlısın Heralde. Senin Adın Ne ? ( Biraz Türkçe Konuşmada Sıkıntısı Var Ama Olsun. İdare Ederiz. )
( Buarada Buraya Doğru Türkçeyle ve Anladığım Kadarıyla Yazıcam Bu Adamın Sözlerini. )
+Sen Benim Adımı Bırak da...1000'den Geriye Doğru 8'er 8'er Sayabilirmisin Yuri ? ( Şaşırdı. )
-Evet.
+Say Bakalım.
-1000 , 992 , 984 , 976......
+Tamam. Durabilirsin İyi İyi Sayabiliyosun.
-Beni Öldürcekmisiniz?
+X Şirketine Çalışıyosun.Bana Vermen Gereken Bilgilere Sahipsin.Sonuç Olaraaaaaak Evet Öldürcem.
-O Zaman Benden Bişey Öğrenemezsin.
+Sakinliğimi Zor Koruduğumu Farketmişsindir.Ancak Bugün İyi Günümdeyim.Sana Ödül Olarak Acısız Ölümü Vaadettim.Bundan Fazlasını Veremem Öyle ya da Böyle Öleceksin.
-O Zaman Öldür.Ne İsim Alabilirsin Ne Şirket.

( Çenesini Yakaladım Gözlerimin İçine Bakması İçin. )

+O Kadar Eminsin Yani? Senden Herşeyi Alıcam Yuri. Önce Ayaklarını Sonra Bacaklarını Sonra Organlarını Sonra Kollarını Derken Pat ! Gözlerini Oyucam. Yuvalarından Çıkarcam. Beynini Kesicem Otopsi Yapıcam Binevi. Acının Her Şeklini Hissediceksin. Hadi O Zaman Başlıyalım Oyuna.Oyunun Kuralları Şöyle. 1000'den Geriye Doğru 8'er 8'er Sayıcaksın. ( Aklını İşkence Sırasında Kaçırmaması Lazım. Bu Aklını Kaçırmasını Engelleyen Küçük ve Bi O Kadar da Yararlı Bi Oyun. Sonuçta Benim Alacağım Bilgiler O Akılda ve Ben O Bilgileri Almadan O Akıl Yerinden Kaçamaz.Ben İstemediğim Sürece Olmaz. ) Ben İşkenceyi Gerçekleştircem. Eğer Saymayı Reddedersen veya Küfür , Hakaret Gibi Kelimeler Kullanmayı Seçersen İşkenceyi Ağırlaştırırım.
-O......... ( Küfürler Başladı. Bu Binevi Başlamak İçin Bi Start. )
+Tuğrul Doktoru Çağır. Erkenden Kan Kaybıyla Ölmesini de İstemeyiz Arkadaşımızın. Hadi Başlıyalım Oyuna Yuri Bakalım Ne Kadar Dayanacaksın ?
-Senden Korkmuyorum Kravatlı. Bu Acıya Dayanırım Ben.
+Ben O Kadar Emin Olmazdım.

Model - Antidepresan Gülümsemesi

Anlatılanlar İçinde Kasıtlı Olarak Geçilen Bölümler ;

*** -> Bu İşaret Müstehcen , Terbiye Dışı Bölümleri Gösterir. Bu İşareti Koyarak O Bölümleri Kasıtlı Olarak Kaldırdığımı ya da Kestiğimi Gösterir.

Yazan

GaMeRR119

Bir Sorguyu Hatırladım.Sorguladığım Adam Ne mi Yapmıştı ? En İyi Adamımın Kendi Kafasına Sıkmasını Bana İzletti.Serdar Benim En İyi Adamlarımdandı.Aslında Bu İşin İçersine İlk Onunla Girdik Diyebilirim.Daha Sonra Ben İdare Etmeye Başladım Serdar Uygulamaya.Serdar Adamları Eğitti Hizaya Soktu Ben İse Görevlerini Verdim.Bu İş Anlaşıldığı Gibi 2 Bölümdü Biri Emirleri Verirdi Öteki Uygulardı.Ben Emir Verdim O Uyguladı.Kaçkez Canından Oluyodu.Ama Gene de Emirlerimi Eksiksiz Uygulamayı Başarırdı.Beni Çok Sevdiğini Bana Saygı Duyduğunu Dile Getirirdi.Bende Onu Çok Severdim Öteki Adamlara Hep Örnek Gösterirdim.Başkasına Benzemeyin Benzeyecek Adam Arıyosanız İşte Bu Adam Gibi Olun Derdim Serdar Gibi.Ancak Serdarın Zaafı Vardı O da Selma'ydı.İyi Yemek Yapan Serdar'a Saygı Gösteren Hoş Bir Bayandı.O Gün Yine Arabamla Onu Eve Bırakmak İçin Israr Ettim Tamam Abi Dedi.Evine Geldiğimizde Kapısı Açıktı Yo Hayır Kilidi Parçalanmıştı.Beraber Eve Hızla Daldık Serdar Deli Gibi Bağırıyordu Selmaaaaa Selmaaaaaa ! Mutfak Tarafına Koştu Serdar...Selmanın Karnına Uzun Bi Bıçak Saplanmıştı.Yer Kan Gölüne Dönmüştü.Selma'nın Gözleri Yukarı Bakar Vaziyette Yerde Yatıyordu Hareketsiz Biçimde...Hızlıca Ona Koştu Serdar.Selma Aç Gözlerini Selma.. Seni Hastaneye Yetiştircez Selma Selma...Beni Bırakma Selma ! Selma Selma Selmaaaaaaaaaa ! ( Kulak Delici Yürek Sızlatan Bir İnleyişti Bu. )Anlayacağınız Ölmüştü.Serdar Delirdi Sağa Sola Vurmaya Üzerindekileri Parçalamaya Başladı.Kollarını Kavrayıp Hızlıca Kafasını Yere Bastırdım Ama Adam Güçlü Debelenip Duruyor.Debelenme Kesildi.Ağlamaya Başladı.Bıraktım Yere Yanına Oturdum Başını Göğsüme Yasladım ve Gülmeye Başladım.Ama Sesli Değil Yavaş Yavaş.Hem Gülüyordum Hem Gözümden Yaş Geliyordu.Serdar Bağıra Bağıra Ağlıyordu.Yarın Hemen Selma'yı Defnettik.Ancak Aklıma Selma'nın Ölümü Geldikçe Serdar'ın O Hali Geldikçe Gülesim Geliyordu...Buldum Bi Lavabo Bağıra Bağıra Gülmeye Başladım.Baktım Saate 25 Dakika Boyunca Gözümden Yaş Gelene Kadar Gülmüşüm.Sonra Serdar'la İşlerimize Kaldığımız Yerden Devam Edicektik.Ama Sadece Ben Öyle Sanıyormuşum Biz Selma ile Beraber Serdar'ı da Gömmüşüz.İş Vericem Tahsil Gerekiyor Serdar Yok.Anlaşmaların Sağlanması Gerekiyor Gene Yok.Ne Zaman Sinyalinden Aratıp Bulsam Hep Mezarlıkta Oraya Yatmış Uyumuş Halde Çok Yakaladım.Artık İyice Solmuş , Gözleri Düşmüş ,Zayıflamış , Sakallarını Kesmemiş , Hayattan Bezmiş Birine Dönüşmüştü.Yine Ortalıkta Yoktu.Mezarlığa Gittim.Oradaydı Ancak Bukez Elinde Silah Vardı.Ama Ben Buna Silah Vermemiştim Silah Kullanımını da Belli Süre Yasaklamıştım.Nerden Çıktı O Silah ?

-Serdar ! Silahı Bırak Koçum Gel Hadi Bana Gidelim.
+Artık Selma'sız Olmuyo Be Abi.Ona Gül Almıştım Bikere Çok Sevinmişti.Hatta Saçlarının Arasına Yerleştirmişti.Gülüm Benim Dedim Gülümsemişti Bana.Seni Seviyorum Aşkım Demişti.Şimdi O Gülü Niye Toprağına Attık Abi ? Niye Öldü Ne Oldu Selma'ya ? Kimin Öldürdüğü Bile Belli Değil.
-Bulucam Koçum.Araştırmadığımız Delik Kalmadı.Bulucaz Eli Kulağındadır.Herkimse Bunu Yapan Sana Söz Bulucam Sana Vercem Artık Ne Yaparsın Sana Kalmış...Sakin Ol Gel Hadi Gidelim.
+Selma Beni Çağırdı Abi Benden Bu Kadar Allah'a Emanet Ol Ben Gidiyorum.
( Birden Kafasına Dayadı Silahı Tetiği Çekti. Şakağını Patlattı Kanlar Havada Uçuştu. Donakaldım. Ne Yapacağımı Bilemedim. Sonunda Dizlerim Ağırlaştı Dizlerimin Üzerine Çöktüm. Gülmeye Başladım Bağıra Bağıra. Güldüm Güldüm Güldüm. Ve Sonunda da Olduğum Yere Bayılıp Kalmışım. 2 Ay Sonra Girdiğim Bi İhaleden Çekilmem Karşılığında Selmanın Katilini Bana Verebileceğini Söyleyenler Oldu. Bilginin Güvenilirliğini Kontrol Ettirdim. Hatta Biçok Kez Kontrol Ettirdim. Kesinlikle Doğruydu. İhaleden Çekildim. Bir Resimle Arkasında Adres Yazan Bi Mektup Geldi. Adrese Adamları Yolladım Orada Bağlı Birini Buldular. Alıp Depoya Götürmelerini Söyledim. Ve Depoya Gittim... '' Buradan Sonra Anlatıcaklarım , Daha Önce Anlattıklarımın Arasında Değindiğim Gibi Adamlarımın Bile Benden Korkuyor Olmasının Asıl Nedenidir.'' )

( Adamlarımın Arasında Bi Uğultu Vardı Sonuçta Biçoğu Serdar'a Bağlıydı.Bu Yüzden Bakalım Ne Yapabilecek Diye Sorguya Geldiler. Yani Binevi İzlemeye ve Kimin Emrinde Olduklarını Bilmeye.... Depodan İçeri Girdim. Alet Çantamı da Getirdim. Çok Büyük Bi Çantaydı. Adam ise Demir Yere Tutturulmuş Bi Sandalyeye Bağlıydı. Ağzı Bağlıydı Bezle. Açtım Ağzını... )

+Soruma Cevap Ver. Selma ... Adında Birisi ........ Yerdeki Adreste Kalan Kadını Sen mi Öldürdün ?
-O İşin Ben A...... O İşten Sonra Köşe Bucak Kaçtım. Bi Şirket Beni Arıyomuş Yeraltı Şirketiymiş Tehlikeli Dediler Bende Saklandım O İşten Sonra Başka İşte Alamadım Zaten.
+O Biziz. Seni Alabilmek İçin Ben Ne Kadar Parayı Gözden Çıkardım Bi Bilsen. Öldürdüğün Kadın Benim En Sadık Adamımın Karısıydı. Bunu Senin Yanına Bırakırmıyım Sandın ? Anlat Nasıl Öldürdün ? ( Serdar'a Sadık Olan Adamlara Baktım. Anlat Dememin de Asıl Nedeni Doğrulamak İçindi ve Sinirimi Canlı Tutmak İçin.)
-Zevk Alarak... Tecavüz Etmek İçin Üzerine Yürüdüm Kadın Yürekli Çıktı.Mutfağa Kaçtı Bıçak Aldı Eline... Bana Savurdu Ama Elini Yakaladım. Boğuştuk Üzerine Düştüm Tam Üzerindekileri Yırtacaktım ki Kadın Bıçağı Kendine Sapladı. Yazık Oldu... Tadına Bile Bakamadan Öldü.
( Bu Kadarı Bana Yeter Artardı Bile... Ama Serdar'ın Adamları Tam Saldıracakken '' Geri Çekilin '' Diye Bağırdım... Emrime Zor Dayandılar Ama Geri Çekildiler. )
+Bundan Sonra Sadece Bağıracaksın. Konuşma Hakkın Tükendi. ( Ağzına Bezi Tekrar Geçirdim )

( Önce Alet Çantasından Bıçağımı Çıkardım. Kafayı Saçlardan Yakaladım. Önce Kulaklarını Kestim. Sonra İki Gözünün de Göz Kapaklarını Yavaşçana Kestim. Her Bağırdığında Bende Gülüyodum Aslında Hoşuma Gidiyordu Bağırması...Sonra Sağ Gözünün Gözbebeğine Kadar Soktum Bıçağı Gözü Çektim Santral Retinallerden Kestim Aldım Gözü Çok Kaygandı...Bunu Diğer Göze de Uyguladım.Sonra Geldik Dişlere...Ayraçla Ağzını Açtım.Ayraç Demir... Kapatamaz Yani İstese de... Penseyle Arka Azılardan Başladım Çekmeye Kart Kart Sesler Geliyordu Her Çekişimde... Olmadı Olmadı. Çekiçle, Üst Dudağı Kaldırıp Önden Bi Vurdum Öndeki Yukardaki 2 Büyük Dişi Dağıttım. Sonra Penseyle Devam Çektikçe Ağız Kan Doluyordu.Hayııır Yutma Kanı Boğulursun O Kadar Çabuk Değil.Kafayı Aşağı Eğidim Kanı Akıttım.Sonra Dişleri Çekmeye Devam Azılara Giriştim...Damaklara Bilerek Dokunmadım.Doktoru Çağırdım.İşimi Hızlandırmamı Söyledi.Baltayı Çıkardım. Parmaklarla Tek Tek Uğraşmak Yerine Ayağın Ayak Parmaklarıyla Bağdaşan Kısmına Baltayı Kökledim Beş Parmak Birden Gitti Öteki Ayağa da Yaptım Aynı İşlemi Ama Adam Kan Kaybından Ölecekti.Hızlanmam Gerekli. Diz Kapaklarına İki Sağ İki Sol Vuruşta Bacakları da Kestim. Ve Sonra Uzunlarını Yardım Kökünden Tek Seferde Aldım. Artık Kendimi İyice Kaptırdım.Üzerindekileri Çıkarttım..Tıpkı Bi Sevişme Gibiydi... Gömleğini Parçaladım.Avcı Bıçağımı Çantama Uzanıp Ne Ara Kaptım Onu Bile Hatırlamıyorum. Bıçağımla Karnını Göbek Deliğinin Altından Yatay Olarak Boydan Boya Kestim.Bağırsaklar Dışarı Çıktı. Tam O Sırada Bazı Adamlar İstifra Ediyordu Bazı Adamlar Yok Artık , Az Bile Gibi Sözcükler Kullanıyolardı... Adam Artık Hareketsizdi.Kalbinin Olduğu Bölgeyi Yardım Eşeledim Eşeledim Kalbi Buldum Çıkardım. Masaya Koydum Kandan Herşey Kaygandı... Kalbi Kestim Kestiğim Kısmı Yedim Yuttum... Kalbi Sol Elimde ve Sağ Elimde de Balta... Kaldırdım Bağıra Bağıra Gülmeye Başladım. Buarada Gülerken Pantolonumu Çıkarttım. (***) Gülerek İşimi Tamamlayınca Bütün Adamlara Baktım Geri Adım Atanlar , Gözlerinden Korktukları Belli Olanlar , İstifra Edenler Ayrı Bişekilde Yaptıklarımı Kabullenemediler ve Bağırdım. )

+Aranızda Hakkıma İtiraz Eden Var mı ? ( Sesim Depoda Yankılanmıştı. Ancak Bu Sözüm Özellikle Serdar'ın Adamlarınaydı. Başlarını Öne Eğen Oldu. Belli Belirsiz Sesle Abi Diyenler Olmuştu. Bu Sorgudan Sonra Bende Değişen Biçok Şey Oldu... Parmaklarımı da İçine Alan Deri Siyah Bi Eldiven Takar Oldum... Ellerimi Ne Zaman Çıplak Görsem Kan Vardı ve Sürekli Durmadan Akıyordu... Sesler Çıkmaya Başladı Ağzımdan Yani Nefes Alıp Verirken Dışardan Duyulur Oldu.( Normal Nefes Alış Verişinizin Sesli Olduğunu Düşünün )... En Acı Olaylara Bile Güler Olmuştum.. Sürekli Ağzımdan Hiç Düşmeyen Bi Gülümseme Oluşmuştu. Dişlerim Görünüyo Ağız Güler Vaziyette Ama Bakışlar Donuk ve Hiç Gülermişim Gibi Bi Halim Yoktu.Zorla Gülermiş Gibiydim... Ve Daha Sayamayacağm Biçok Şey. Anladığım Ama Çok iyi Anladığım Bişey Varsa Ben O Depoda Çok Şeyimi Bıraktım. En Başta da İnsanlığımı Bıraktım. Ve İnsanlığı Olmayanın Merhameti de Olmaz. )

Sagopa Kajmer & Kolera - Bir Dizi İz
Sagopa Kajmer - Merhametine Dön

Not : Bu Hikayedeki *** Ölü Bedene Yapılanlar Hakkındadır.

Geri