Hasan Mezarcı’dan olay konuşma!

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Tespitleri müthiş.!
Akıl sağlığı yerinde değil dediler ama meğer diyenlerde sıkıntı varmış..Böylesi keskin bir konuşmayı bir daha duyamazsınız..

Herkesin bildiği, duyduğu, okuduğu, konuştuğu konulardan bahsetmiş. Neresi keskin. Bu adam ben İsa peygamberim diye dolaşan biri. İstediği kadar keskin konuşsun ben bunun ipiyle kuyuya inmem.

Herkesin bildiği, duyduğu, okuduğu, konuştuğu konulardan bahsetmiş. Neresi keskin. Bu adam ben İsa peygamberim diye dolaşan biri. İstediği kadar keskin konuşsun ben bunun ipiyle kuyuya inmem.
Isa peygamberim diye dolastigi bir video varsa atarmisin?
Merak etme sendenim. Ben de sevmem bu adami. Daha da cok sevmemek icin soyledigini gormek istiyorum.
Bana bu iyiligi yaparsin degil mi dostum?

Yoo ben severim Hasan Mezarcı'yı. Kimseye zararı olmayan iyi kalpli biri. Bu adamın kalbi o kadar temiz ki karıncayı bile incitecek biri değil. Ben çocuktum haberlerde görmüştüm ben Hz. İsa'yım falan diyordu. Reha Muhtar'ın haber bültenine konuk olmuştu hatta. Çok eskiden beri böyle iddiaları var. Hatta bir yerde kutsal kitap indi bana falan diyordu. Haa bence hepsi akli hastalıktan kaynaklı ama kendisi böyle mutlu oluyorsa takılsın, bana bir zararı yok.

Tam bir sapkın, psikolojik deli. Nice konuşmaları var

Geri