Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'da cinsel yönelimini açıkladı! "Penissizlikten..."

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü

Konuşanlar adlı program Exxen'de yayın hayatına devam ediyor. Hasan Can Kaya'nın izleyiciyi kahkahaya boğan programı Konuşanlar'a katılan bir kadın seyirci açıklamasıyla olay oldu. Cinsel yönelimine dair açıklama yapan seyircinin sözleri o günkü programa damga vurdu.​

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'da cinsel yönelimini açıkladı! Penissizlikten...

Hasan Can Kaya'nın programına katılan Nice adındaki kadın konuk Kore'de Dodi adında siyahi bir adamla tanıştığını anlattı. Şu an Dodi ile evli olan Nice kocasının en çok kasıklarını söyledi.
Sohbet ilerleyince ise sevgilisi varken Dodi ile Tinder'da tanıştığını anlattı. Hasan Can Kaya ise konuğa "Neden sevgilin varken Tinder'a girdin?" dedi.
1

Nice adlı konuk ise bunun üzerine cinsel yönelimine dair açıklama yaparak "O sevgilim kızdı" dedi.

Hasan Can Kaya da kendini tutamadı ve "Büyük bir değişiklik olmamış mı? Penissizlikten bereket tanrısına bayağı" dedi.

aldatma hikayelerine gülünmesi çok asağılık bir durum

Valla izliyorum seviyorum da iyiki de ünlü olmuş. Agzı bozuklardan değil ruhu bozuklardan korkacaksın

bunu ortaya salan exxene felan yayın salanlara selam olsun

Akşam açayım da izleyim canığğmı

bunu ekrana çıkaranın allah belasını versin

Komedi programlarının hiçbirini sevmiyorum.
Bomboş

Yine siyahiler yine penis muhabbeti.
Lan iyi ki bi çükünüz var ha.

Ben artık kızmıyorum çünkü izleyenler ve oraya gidenlerin tamamen hakettiği içeriği aldığını düşünüyorum. Bozuk üslup ya da çarpık ilişkilerin ya da reversesex hikayelerinden ziyade insanların oraya çıkıp "olm nası ya bu adam bunun izleneceğini bilmiyormu" yu bilmemeleri çok vahim.
Bu bir programdan ziyade bir türk freakshow , elbette bu tarz içerikleri izleyen ya da gülen olucak. Çünkü toplum da çok fazla bilinen insanlar değiller. Bu şuna benziyor. Pissing ya da herhangi bir fantezik kategori normal insanlara "olm neden böle içerik çekerler" dedirtir. Ancak normal hayatta bu tarz şeyleri seven insanların olmasından dolayı o içerik o izleyiciye ulaşır. Herkes aynı durumdan izlemese bile eminim bir evde tv başında bunları izleyerek kendinden bir parça görenler vardır. Onlar da toplumun bir parçası. Yani bu programı komedi değil de bir terapi programı gibi görüyorum. Şimdi 45 yaşında ki ökkeş amca bunu izleyerek gülebilir adam derki ohooo konsepte bak bu nasıl bir şey acayip şakalar gomiklikler var. Sluty takılan handan izleyip "ehehe yanlız değilmişiz" diyebilir. Ya da içine kapanık selim`in tokat yemekten ya da başka birinin başkası tarafından aldatıldığını dinlemesi hoşuna gidebilir. Bu yanlızca çok ufak bir kesim , geri kalan herkes ilk defa gördüğü bu konsepti zaten "aşırı rahat bir espirileşme ortamı" olarak izler. Kapatır ve 10 dakika sonra unutur. Bir de işin diğer kısmı var. Acun bu adamı işe aldığında bir ışık görmüş ki kendisi de o da para kazanabileceğini anlamış. Bir program da konuşmasına denk geldim bu adamın. İlk başta oda bunun tutacağından emin değilmiş. Fakat insanları gördükten sonra şaşırmış. Acuna ya da bir başkasına kızmıyorum , talep olduğu için izlenilen bir şey herkese hitap etmeyen bir freak show yapmıssa bu para kazanmayı hedefledikleri için. Çünkü günün sonunda orada kendi yaşadıklarını anlatanlar bir şeylerden ders çıkarıp eve dönmek yerine içini döküp dağıtmaya gidiyor gibi düşünüyorum. Exxen ya da acun türkiye televizyonlarında ki "exclusive" içeriklerin tabutuna son çiviyi çakan adamdır. Ben artık survivor ya da başka bir içeriğin toplumun hakettiğini aldığından ötürü olduğu kanısındayım.Ne hakediyorlarsa onu alıyor insanlar...

Geri