Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dünya küçük, ben de birilerini gördüm ahaha hatta çok bomba bir mevzu da geçmişti .dGeçen lisede 1 hafta sevgili olduğum kız katılmış programa. Kesitleri izlerken lan elife ne kadar benziyor dedim kendi kendime. Hasan Can Elif deyince şok oldum aw
forumda en az 5 karşı cins var bu programa tapan(konuşanlar)Bir kadının iç çamaşırı giymemesine bir şey diyemem yani istemiyorsa giymez.
Aksine memnun olurum asfkj
Benim anlamadığım bu program neden hastalıklı izleyici-sunucu ilişkisi barındırıyor. Showmen işini yapıyor hadi eyw. Acun adamı almış, program da tutuldu fakat;
Neden yuvarlak sekil de dizilmis bir "grup terapisi" konseptini komple bir show programi yaparsin onu anlamadim. Cunku burda hastalikli bir izleyici-sunucu iliskisi var.
Mizah olarak hep başa saran bir kisirdongu aw1k.
Birini bul kendini tanitsin cesur soru sor ve onun uzerinden yuru. Simdi internette bunu izleyen ve gulen adamı yadirgamıyorum. Yani cigkofteci ali ustaya gidip adami kiskirtip gulmek gibi geliyor bana konsept.
Bir keresinde bir kesite denk geldim kiza bisi soruyor kiz babam senin icin "******cocu gulduruo yaa eheh" dedi diyor. Hasan da babanin ** diyo sonra kahkaha tufani. Hani bu yuzden hastalikli bir iliski gibi geliyor. Hatta bununla alakalı baya bir olay gelismisti rtuk cephesinde. Zaten izlemesenizde takildiginiz mecralarda bir sekil de ekrana kahkaha emojisi montelenmis kisa videolara denk geliyorsunuz.
Sunucu ile yasayici punch-line diyaloglari gulen insanlara empati yapamadigim icin programida anlayamiyorum. Bir kac tane videosuna baktim mizah namınada pek bir şey yok. Oraya gidenleri anlıyorum fakat izleyip gulenlerinde oradaki seyirci ile ayni kafada olabilecegi dusuncesi beni korkutuyor. Evet isteyen istediğine güler ama bu konsept adlandırılamıyor abi.
"Hastaliklı toplu mizah terapisi"geliyor aklıma en son.
Konuşanlar’da mı?Dünya küçük, ben de birilerini gördüm ahaha hatta çok bomba bir mevzu da geçmişti .d
Ya tapabilir onda problem yokta oraya giden adamin ruhsal durumunu merak ediyorum. Dusunsene onenightstand icin bara gitmek yerine bu programa gidiyorsun. Ve adamin abzurd kisiyi saptamasina gerek yok. Kimi secse oyle cikiyor.forumda en az 5 karşı cins var bu programa tapan(konuşanlar)inanılmaz bir durum gerçekten.
Evet .ddKonuşanlar’da mı?
Seko kesin beddua alan eski sevgililerden birisin .dEvet .dd
Kanks 1 hafta lise de firtinali bir iliskinin oralara dustugunu gormek nasil hissettirdi asfkjasfkjSeko kesin beddua alan eski sevgililerden birisin .d
Yok sevgili değil ahhaha bir de komşumuz emlakçı katılmıştı ahaha sevgilisi aldatanSeko kesin beddua alan eski sevgililerden birisin .d
AnlatEvet .dd
Çok uzun, bu da böyle bir anımdır diyelim agshd
Kanks 1 hafta lise de firtinali bir iliskinin oralara dustugunu gormek nasil hissettirdi asfkjasfkj