Hasan Can Kaya

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Konuşanlar programı sayesinde tanığım kişi.
Programa ait videoları cat pat görüyordum.. ilk tepkim "ne iğrenç program" oldu.
Bisüre hiç izlemedim.. sağda solda hep eleştirdim. gıyabında hakaretler ettim....
Türk aile yapımıza uygun değil diyenlerin yanında yer aldım ve rtük programa para cezası kestiğinde ayakta alkışladım..
Ve şuan programı bayıla bayıla izliyorum.. belki de hasancan icin izliyorum.. cünkü zeki ve komik buluyorum.. başırılı oldu bence.. ne dersiniz?

bazı kısa pasajlarına güldüğüm oluyor, tüm şovun alıcısı değilim. başarılı olduğuna katılıyorum.

biz bir şeyler deriz demesine de hak eder mi acaba? “a… k… beybi bu nasıl yorum” der geçer. başta programı daha eğlenceliydi ya da pandemi döneminde o kadar insansız kaldık ki buna bile güldük bilemiyorum. youtube kariyerinin sonuna doğru iyice bozdu, exxen’e geçmesiyle hepten bozdu. güldürdüğü yerlerden çok avlanmaya gelen gözü dönmüş bireylerle doldu taştı ortam. bir nevi komedi adı altında izdivaç programına döndü-kibarca- başarılı mı? evet başarılı oldu ama tahammül edilir mi? hayır edilmez… farklı işlerini görmek isterim eskisi gibi.

Bazı kesitlerine denk geldim ve bilhassa izlemiyorum.

ilk zamanlar iyiydi. Bana kalırsa bir süre sonra çok sıkıcı bir hal alıcak. Çünkü kim neyi anlatsa patlıyor. Zamanla kimse birşey anlatmak zorunda hissetmeyecek

Programina katilan bayanlarin yuzde 90'inin estetik yaptirmis olmasi ve hasancan'inda hepsinin farkina varmasi ayri bir yetenek ve ulkemizde dogallik kavraminin ne derecede oldugunun gostergesi

bir mesut süre değil, bir cem işçiler değil, bir fazlı polat değil. olamayacak da benim açımdan. konuşanlar da, bir rabarba ya da meksika açmazı değil. ama hasan can kaya da "konuşanlar" programı da bir çıkış yakaladı, bir kitle topladı. başarı sayılır mı? evet.

Türk aile yapımıza uygun değil diyenlerin yanında yer aldım ve rtük programa para cezası kestiğinde ayakta alkışladım..

buna katılıyorum.

Sanırsın hiç küfür duymadılar ne kadar hassaslar aman Allahım.
İzleyip Kahkaha attığım günler oldu çünkü adam gerizekalı insanları tespit edip konuşturuyor ee oraya gitti isen çekeceksin. Bu bir format ve tuttu. Rahatsız değilim. .)

izlemedim, izlemeyi düşünmüyorum. ilerleyen zamanlarda da izlemeyeceğim. popüler kültür tapar arkadaşlarımın istemeden de olsa önüme sunduğu kesitlerinden sezinlediğim kadarıyla bana hitap etmiyor, etmeyecekte.. o yüzden dibine kadar erşan kuneri heheheğ

Komik ve zeki ama artık espiriler tekrara bindi..

Bana hitap etmiyor.

Sevmeyrum. Izlemeyrum

Mizah ve zekâ kalitesine diyeceğimiz yok ve başarısı ortada. Belaltı mizah da seviliyor. Zamanın trendi oldu ama çok sürmez; maksimum bir yılı var.

Geri