Hasan Can Kaya

Konu sahibi son olarak 1992 gün önce görüldü
Kaliteli mizah ve espri anlayışı ile Youtube'de trendleri yakıyordu ama Acun'un platformuna geçmesi sebebiyle Youtube'deki bütün videolarını kaldırmış. Seni ünlü yapan orasıydı şimdi paralı kim izler seni. Aahh menfaat dünyası işte.

Bu adamın Acunla iş yapmasına neden soyleniyorlar anlamıyorum survivor ,mastercheff izleyen kimlerdi.Adam tabiki parasının peşinde olacak iyide yapmış seve sevede izlemeye devam edicem bebişimi.

Acun'un platform paralı olacaksa büyük sıçtı.

Herkes kendi yararını düşünüyor tabiki.
Ama birşey de biz parası olmayanlara kalsın ya.

Yani tamam komik, gülüyorsun da o kadar çok küfür var ki... Hayatımda hiç duymadığım küfrü orda gördüm.

Umarım kendisinin sıçış hikayesi Exxen'e geçişi olmaz.

şu an acun'un exxen platformundan çok hasan can'ın konuşulması aslında stratejik olarak acun sinsisinin yine işi bilmesiyle ekmeğine balını kaymağını sürüyor. hasan can'ın sırf herkese açık, bedava bir platformda büyümesine abone olarak katkısı olan insanların şimdi paralı mecraya geçti diye bu kadar kızgın olması gereksiz. tamam o parayı vermek istemeyecek çok insan var ama yaptığı işin maddi karşılığını almayı istemesi hasan can'ın en doğal hakkı. bu memlekette acun'un sunduğu imkanları reddedebilecek insan sayısı azdır, bunların içine ünlüler bile dahil. haliyle her zaman kamera arkasında emek veren bir mizahçının, bunu kamera önüne taşıdığı zaman acun gibi bütün medya alanlarına ambargo koyan birini ''yığğaa benim abonelerim nolcaaak'' diye reddetmesini bekleyemeyiz. ha tabii belki eski bölümleri silmeyerek bi güzellik bırakabilirdiler ama onda da vardır bir hak-hukuk davası. son zamanlarda ilk bölümler kadar zevk alamıyordum, gittikçe avlanmaya gelenler doluştuğu için ama yine de güldüren bölümlerinin yüzü suyu hürmetine yolu açık olsun. bu kadar duygusal olmayın, acun selam verse zengin hissedecek insalarız, teklif sunsa eltim sevmiyor gelemem mi diyeceksiniz, lütfen.
ajun beeey, beni de alsanıza...

"Kaliteli mizah ve espri anlayışı " mı ?
Konuyu açan arkadaşın kafa güzel galiba.
Daha önce kaliteli bir mizah görmemiş sanırım :)

Çok severek izliyorum çok iyi mizah yapıyor bel altı biraz ama işi götürüyor. Nereye geçtiği önemsiz artık tanınıyor ve kuralına göre oynamak zorunda. İyi etmiş.

çok küfür ve müstehcen diyaloglar var. Komiklik illa küfür mü bilemedim ama insanlar bilet alabilmek için deliriyor.

bir arkadaşım yolladı videosunu,7-8 dakika dayanabildim,bayağı,küfürden beslenen,küfürlerin kadın erkek farketmez açık açık kullanıldığı çok gereksiz bir program.bir saniye bile izleyip zamanımı boşa harcamam.resmen toplumu dejenere eden bir program.yeni nesil gerçekten kadın erkek sosyal medya da dilediği gibi küfür,argo kelimeler kullanıp Türkçeyi katlediyor.yazık oluyor.

Abartmayın yahu oraya giden katlanıyor ise bizene

recep ivedik ne ağğbi yaa, çok banal ıyyyy diyen ılık g*tlü beyaz yakalı plaza insanlarının yere göğe sığdıramadığı bir öküz

Geri