şu an acun'un exxen platformundan çok hasan can'ın konuşulması aslında stratejik olarak acun sinsisinin yine işi bilmesiyle ekmeğine balını kaymağını sürüyor. hasan can'ın sırf herkese açık, bedava bir platformda büyümesine abone olarak katkısı olan insanların şimdi paralı mecraya geçti diye bu kadar kızgın olması gereksiz. tamam o parayı vermek istemeyecek çok insan var ama yaptığı işin maddi karşılığını almayı istemesi hasan can'ın en doğal hakkı. bu memlekette acun'un sunduğu imkanları reddedebilecek insan sayısı azdır, bunların içine ünlüler bile dahil. haliyle her zaman kamera arkasında emek veren bir mizahçının, bunu kamera önüne taşıdığı zaman acun gibi bütün medya alanlarına ambargo koyan birini ''yığğaa benim abonelerim nolcaaak'' diye reddetmesini bekleyemeyiz. ha tabii belki eski bölümleri silmeyerek bi güzellik bırakabilirdiler ama onda da vardır bir hak-hukuk davası. son zamanlarda ilk bölümler kadar zevk alamıyordum, gittikçe avlanmaya gelenler doluştuğu için ama yine de güldüren bölümlerinin yüzü suyu hürmetine yolu açık olsun. bu kadar duygusal olmayın, acun selam verse zengin hissedecek insalarız, teklif sunsa eltim sevmiyor gelemem mi diyeceksiniz, lütfen.
ajun beeey, beni de alsanıza...