Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskiden tanirim kuzumu çok temiz kalpli iyi niyetlidir. Severimm bayadir görmüyordum mutlu oldum görünce :srl:
Cig kofte delisi idi bi ara :kiki:
Fenerli olması da ayrı güzel :fenerbahce:
Seviyorummmm seni :kiss:
Forumumuzun yeni üyesi olmasına karşın , çok çabuk uyum sağlayan
Vede foruma kendi şahsi düşüncemle kişiliği ile , renk getiren bir Olgun hanım efendi..
İnsanın kişiliği kalbinin yarısıdır , onun yansıtmış olduğu kişilikte gözle görülüyo
Düşüncelerinin gücünü , sağlam olan kalemiyle aktaran , güzel yorumlara sahip Bir bayan arkadaşımız..
Çok fazla tanımamakla birlikte dışardan göründüğü kadarı ile aşk'a ve dostluğa önem veren,sohbet ediceği yada muhattap alacağı kişileri seçen ve bu hırsla 1907 yi tez zamanda buldurucak yeni ama fazla yeni kalmayan(çabuk alışan) birisi .
Yüreği güzel kardeşim benimmmmmm :srl:
Rabbim her şeyi gönlünce verir inşallah.
Sevdiğinle daimi bir hayat sürdürür ve iş hayatında başarılı bir hayat geçirmeni dilerim.
Tarafımca çok seviliyorsun güzel kardeşim benim.
Kendisini hatırı sayılır bir süredir tanırım. Muhabbet olarak çok fazla konuşma fırsatımız olmadı. Ama tanıdığım süre boyunca hiçbir olumsuzluk gözlemedim. Her daim saygı duyduğum ve kendisinden saygı gördüğüm hanımefendi biri.
Harmonia nickini uzun bir süre kullanmistim görünce bazi anilarimi deprestiriyor hep. Kendisini tanimiyorum ama cok hanimefendi ve kibar durusu var. Herkesle cabucak kaynasti ve herkese karsi sevecen davrandi. "Allah sevdigi insanla birlikte mutluluklar nasip etsin" diyorum.
Forumdaki sevdiğim kişilerden , bu aralar morali bozuk gibi Bana küçük kardeş der takılır hep ama aramızda 1 yaş var :p Kısacası konuşmasını bilen , seviyeli , iyi bir dost
Oturup uzun uzun sohbet etmişliğimiz yok ama neden Harmonia'yı çok sevdim ben,uzaktan da olsa bende bir yeri var. Sıcakkanlı ve samimi bulduğum biri.
Dostluğa önem veriyor.İnsanları kırmaktan çekiniyor.
Güzel şeyleri hak eden biri. :cici:
Sen sakin duruşunla, tatlılığınla, insanlığınla benim Şirinemsin :o Bazı insanlar etrafına bir enerji yayar ve girdikleri her ortamda sevilir ya işte sen de o şanslı yaratılmış kişilerdensin. İyi ki tekrar karşıma çıktın. Hayat sana önce sağlık sonra da mutluluk getirsin. Başarı zaten senin göbek adın olmuş (:
Herşey gönlünce olsun..