Harika Avcı'dan Hayranlarını Üzen Haber!

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
3glODiB.md.jpg

Oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı'dan üzen haber geldi. Sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Avcı, "Kısa süre sonra ölümüm duyulacak" ifadelerini kullandı.

Ses sanatçısı Onur Akay, 80'li yıllara damga vuran şarkıcı ve oyuncu Harika Avcı'yla ilgili hayranlarını üzecek bir haber paylaştı.

"Harika abla ile konuştuk" diyen Akay, Harika Avcı'nın son durumuna dair şu bilgileri aktardı:

"KARACİĞERİM BİTTİ"​

Harika abla, "Onur, yarın sana bir şey söyleyeceğim" dedi. Bekledim ve konuştuğumuzda şunları dile getirdi:

"Kısa süre sonra ölümüm duyulacak. Karaciğerim bitti. Doktora da gitmiyorum. Ben ölmeyi tercih ettim. Ölüm sebebim siroz. Daha öncede karaciğer kanseri teşhisi konulmuştu bana. Ancak köpeğim ben öldükten sonra yaşamaya devam ediyorsa ne olur ona sahip çık" dedi. Bugün karaciğer sirozu ile mücadele ederken, tek derdi küçük dostunun güvende olması."

Onur Akay Harika Avcı'nın kendisine "Herkesi affettim" dediğini de aktardı.

KAYNAK

"Kısa süre sonra ölümüm duyulacak. Karaciğerim bitti. Doktora da gitmiyorum. Ben ölmeyi tercih ettim. Ölüm sebebim siroz. Daha öncede karaciğer kanseri teşhisi konulmuştu bana. Ancak köpeğim ben öldükten sonra yaşamaya devam ediyorsa ne olur ona sahip çık" dedi. Bugün karaciğer sirozu ile mücadele ederken, tek derdi küçük dostunun güvende olması."

Onur Akay Harika Avcı'nın kendisine "Herkesi affettim" dediğini de aktardı.

Affetmekle büyük bir yükten kurtulmuş. Affetmek, yapılan yanlışı onaylamak ve kabullenmek değildir ancak karşı tarafı vicdanı ile başbaşa bırakıp kendi yoluna gitmek adına önemli bir adımdır. Acil şifa diliyorum.

Şuan kimsenin umrunda değil. Öldükten sonra kıymetlenir ama. Bir yapımcı para kazanmak için hemen filmini çeker. Ülkede gündem Harika Avcı'nın hayatının anlatıldığı film olur. Şuan kadıncağıza el uzatıp yardım etmekle niye uğraşsınlar ? Bu kadın uzun zamandır yalnızlığa terkedildi resmen. Herkes tarafından. Heyyy gidim heyyyy. Şahsen hala şarkılarını dinleyen ve seven bir hayranıyımdır Harika Avcı hanfendinin.

Kadir İnanır ile bir filmini izlemiştim. Filmin adı Harika Avcı sanmıştım. Başroldeki kadının adı öyleymiş.

Bir dayımı sirozdan kaybettik. O da tedaviyi reddetmişti.: (((

Geri