Hareketli misiniz yoksa oturduğu yerden kalkmayan mı?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü

Hareketli misiniz yoksa oturduğu yerden kalkmayan mı?​

yaptığım eyleme bağlı.

Bazen ölü gibi bazen deli sevmis gibi
Bunun da ortasi yok

Düğünlerde bir kere oturduğum yerden kimse kaldıramaz.

iş ortamlarından kaynaklı fazla hareketli enerji doluyumdur devasa yoğunluklardan kaynaklı ister istemez yerleşir
gerektiğinde frene basarım

normalinde de galiba öyle

Söz konusu yemekse hareketliyimdir

Hareketli bir yaşantım var ve zamanın nasıl geçtiğini bile çoğu zaman anlayamıyorum.
Gezmeyi, eğlenmeyi, yeni yerler / insanlar tanımayı ve yaşam içinde aktif olmayı seviyorum. Durgunluk ya da hareketsizlik bana göre değil.
Yüzme ve yürüyüş yapmak da en sevdiğim aktiviteler arasında olup düzenli şekilde devam ettirmeye çalışıyorum.

Meriç gibi dans ederim yıldız

Hareketli bir yaşantım var ve zamanın nasıl geçtiğini bile çoğu zaman anlayamıyorum.
Gezmeyi, eğlenmeyi, yeni yerler / insanlar tanımayı ve yaşam içinde aktif olmayı seviyorum. Durgunluk ya da hareketsizlik bana göre değil.
Yüzme ve yürüyüş yapmak da en sevdiğim aktiviteler arasında olup düzenli şekilde devam ettirmeye çalışıyorum.
peki yarışmaya nereden katılıyorsun? .p

Çok hareketli bir tipim yav. Oturduğum yerde duramıyorum. Yani mecbur oturacaksam bile elim kolum durmaz. Bacağımı zaten sürekli sallarım.

• Wow
Tepkiler: ne
Çocukken ilçeyi yürüyerek alt üst ederdim. Baban sırf bundan dolayı bana evliya çelebi derdi. Yerimde duramayan kıpır kıpır biriydim. Şu anda da böyleyim. Evde pineklemeyi sevmeyen biriyim. En kötü bahçeye iner bahçe işleri ile uğraşırım :)

Özlem 3 kez yazmazsan olmaz hadi bir daha

Geri