harçlığın var mı sorusuna var demek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hala bu soruyu ara ara duymak canımı çok sıkıyor :hıı: Evlenirsem kocadan duymam inş :gamer:
Var diyorum çünkü var.

Eşek kadar olunca çıkmıyor ağızdan yok demek

Askerdeyken aynen şunu yaşıyordum;

Babam arıyor, konuşuyoruz konuşuyoruz en sonunda paran var mı? yollayayım mı? Ben; var baba gerek yok.

Yarım saat sonra ben annemi arayıp ; Anne param yok babama söylesene para yollasın <3

Anne mükemmel bir detaydır...

İhtiyacımız kadar olanını annemizden alırdık. Dükkanlarımız olduğundan hiç var mı yok mu demezdik herkes alırdı ihtiyacı kadar.

E genelde var oluyor çünkü, eğer varsa bile sadece Çağatay a yok derim. Abi değil mi göndersin :s

Üniversite yıllarında da kendim çalıştığım ve ailemden para istemediğim için sadece prosedür gereği soruyorlardı. :) Harçlığın var mı denildiğinde var demek de genelde 2 sebebe bağlıdır.
1- Karşıdaki kişinin maddi durumu kötüdür zora sokmamak için var denir.
2- İstemem yan cebime koy misali naz yapmak için var denir :)

var babuş demek isterdim ama ağzımın ortasına oryuken (aryuket) yeme ihtimalimin olduğu soru başlığı insan babasına da aryuket diyemeyecek mi tufff zalım dünya

Bütün paraları fotokobilere vermek

Çocuklarıma ne zaman sorsam var derler. Hatta hep birikmişleri bulunur. Anne biraz tutumlu ol diye onlar beni uyarır. Bu zamanda çok şanslıyım.

Bu soruya uyuz olurum varsa da yoksa da ver işte **Spam/Adversiting** demek ki sen o parayı gözden çıkartmışsın var dese de ver ne olacak :D

Ben o yüzden hiç sormuyorum direk veriyorum :D

Ayrıca yoksa var demek saçmalık :D

Geri