Harbiye'de 10 gün sürecek konser maratonu

Konu sahibi son olarak 1282 gün önce görüldü

Hakan Altun, Gülşen, Selda Bağcan, Levent Yüksel gibi birçok sanatçı Jolly Joker Harbiye Cemil Topuzlu Sahne'sinde 10 günlük konser maratonunda müzikseverlerle buluşacak.​

PyhORZ2JekWqqAoenO98nw.jpg

Her yıl yaklaşık 1,5 milyona yakın müzikseveri ağırlayan canlı müzik mekanı Jolly Joker, sevilen isimlerini Jolly Joker konserleri ile şehrin ve yaz aylarının kalbinin attığı Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi'nde müzikseverlerle buluşturuyor.

Jolly Joker’in sahnesiyle bütünleşen isimlerle Harbiye'de 10 gün boyunca yıldızlar geçidi yaşanacak.

28 Temmuz’da Yıldız Tilbe ile başlayacak konser maratonu, 6 Ağustos akşamı yine Yıldız Tilbe konseriyle final yapacak.

KONSER TAKVİMİ:

28 Temmuz Yıldız Tilbe
29 Temmuz Yaşar
30 Temmuz Gülşen
31 Temmuz Emir Can İğrek

1 Ağustos Hakan Altun
2 Ağustos Yıldız Tilbe
3 Ağustos Selda Bağcan
4 Ağustos Koray Avcı
5 Ağustos Levent Yüksel
6 Ağustos Yıldız Tilbe​

Araya bi de Metallica sıkıştırsaydınız ne olurdu sanki.
yeter be kaç sene oldu ölmeden bir defa daha görelim.
(ben ölmeden değil, metallica ölmeden, ben daha yaşarım çünkü)

Araya bi de Metallica sıkıştırsaydınız ne olurdu sanki.
yeter be kaç sene oldu ölmeden bir defa daha görelim.
(ben ölmeden değil, metallica ölmeden, ben daha yaşarım çünkü)
Metallica, Guns N' Roses, Scorpions, Bryan Adams, DJ Tiesto konserlerine katılmıştım ve dilerim senin de hayalin gerçek olur.

Metallica, Guns N' Roses, Scorpions, Bryan Adams, DJ Tiesto konserlerine katılmıştım ve dilerim senin de hayalin gerçek olur.
inönü stadındaki sonisphere festivali miydi?

ben de 2008 ali samiyen metallica konserine gittim ama yetmedi =) 2 ay önce de deep purple konserindeydim, onların da son turnesi sonra bırakıyorlar.
bi karar aldım metallica'nın 1 sene içinde Türkiye konseri olmazsa avrupa'da olacak ilk konserine parayı kıyıp gideceğim.
bir de sziget festivaline katılırsa tam süper olur.

inönü stadındaki sonisphere festivali miydi?

ben de 2008 ali samiyen metallica konserine gittim ama yetmedi =) 2 ay önce de deep purple konserindeydim, onların da son turnesi sonra bırakıyorlar.
bi karar aldım metallica'nın 1 sene içinde Türkiye konseri olmazsa avrupa'da olacak ilk konserine parayı kıyıp gideceğim.
bir de sziget festivaline katılırsa tam süper olur.
Hayır, maalesef ona gitme şansım olmadı çünkü yoğun çalıştığım bir dönemdi.

Benim gittiğim konser 1993 yılına ait İstanbul konseri yine.:)

Geri