Hapşurmak

Konu sahibi son olarak 2500 gün önce görüldü
Kalbin durmasına kadar yolu olan hastalık halindeki tepki genelde burundaki tuhaf hisle başlar nefes ağızdan kuvvetlice dışarı atılır .

gözlerimiz açıkken meydana gelmesi mümkün olmayan bir olay

tutmak da sakıncalı.

Bende başlayınca insanların çok yaşa demekten sıkıldığı eylem .
Alerjim nedeniyle yarım saat sürdüğü görülmüştür :D

Grip olduğum zamanlarda 7-8 kez üst üste hapşurduğum olur ya :o

Fobi oluştu, insanların önünde hapşırma fobisi. Nedeni bilinmez. :/

her defasında 3 kere şaşmaz .

Garip bir şekilde insana hoş bir duygu veriyor aslında .. Sonunda muhakkak Elhamdülillah demeyi ihmal etmeyin ..

bazen o kadar çok hapşırıyorum ki çok yaşa diyenlerden birinin duası kabul olacak ve 200 yaşıma kadar yaşayacağım diye korkuyorum :kiki:

"yerhamükallah"

Ders: Din
Konu: Mastor'la Rahmani Habşırım

Arkadaşlar bakın siz habşırınca elhamdülillah , başkasının habşırdığını duyunca yerhamükallah, tam habşırıcakmış gibi olup habşırığınız kaçarsa da ya Allah bismillah diyeceksiniz, hemen gelir habşırırsınız. Amin.​

Mastor bey ''Yehdina ve yedikumullah'' demeyi unutmussunuz yani diyor ki Allah sana da bana da hidayet versin.. ( aminnnn cokca amin)
Ama ben bunu yazmaya gelmemistimmm. Sey dicektim hapsiran insani slow motion video cekmek ve sonrasinda izlemek cok guzel oluyor….

Hapsirmaktir asli.
Erkek hapsirirsa "yerhamukeallah" (Arapcada muzekker)
Kadin hapsirirsa "yergamukillah" denir. (Arapcada muennes)

Bunlara cevaben de w hanimin yazdigi soylenir.

Sesli hapsirip insani korkutani da vardir sessiz hapsirip varligi ile yoklugu bir olani da.

7 kere üst üstte hapşıran arkadaş var, başlayınca kaçıyoruz.

Karabiberin yüzünden hep ve de beyaz sabun kuru halde olanı.

Bu aylarda başıma gelen, hayattan soğutan durum. Bkz. bahar nezlesi. Henüz kimse kaçmıyor hapşırmaya başlayınca ama yakın gibi.

Bir de burnunu kapatip icine hapsuranlar var, hic bir zaman hapsurduktan sonraki o refresh hissini yasayamayacaklar.

Geri