Hapşırmayı engellemek

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Hapşırmayı engellemeye calışırsan, başındaki veya boynundaki damarlardan birinin yırtılabileceğini ve ölebileceğini​

Kesinlikle yapmayın biliyorum buna benzer bir durum olmuştu kadının bir tanesi evlilik masasındayken, hapşurduğundan ötürü kalp krizi geçirmişti.

Hapşırdığında ztn 1 saniyeliğine kalp durduktan sonra tekrar normale dönermiş. O yüzden hapşırdıktan sonra şükrediyorum .)

Engellemeye çalışmadığım halde zaman zaman hapşuramadığım oluyor. Doktor reflexi bir durum dedi ve nöroloğa da görünmemi istemişti. Hep te derim ayrıca birgün hapşurur iken geberip gideceğim. Nafile hava da kalacak " çok yaşa " lar.p

Çok tehlikeli olduğunu tüm hekimler söylüyor zaten hapşırın gitsin hem neden engelliyorsunuz ki?

Niye tutuyorsunuz ki? Bırakın mikroplarınız etrafa saçılsın. :T:

1sanıye deılde kalbın durması salise olarak bılınıyor.

Ama bir de mesela hapşırdığın zaman bütün organların dururmuş. kalbin dahi duruyor yani o esnada.

Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşırırken.

Hapşırık metabolizmayı bozduğu için, o yüzden söyledim abi. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelincede de “yarabbi şükür” demek daha mantıklı oluyor

-Bu gene üfledi mi lan?

-Aa bak gönül koyarım ama…

Konuyu açan arkadaş cümlenin yarısında hapşurugunu engellemiş olmalı.

Kızların engellemesine gerek yok.
Kumral mesela, hapşırırken çıkardığı en şiddetli ses şu okuduğunuz kadar:
Sadece kendinizin duyacağı seviyede okuyunuz lütfen:
pışı

Kızların engellemesine gerek yok.
Kumral mesela, hapşırırken çıkardığı en şiddetli ses şu okuduğunuz kadar:
Mırıldayarak okuyunuz lütfen:
pışı

Arkadaşım senin benimle derdin ne sardın bu gece bana git maçın yok mu senin nerde o arkadaşların çagırmıyorlar mı halısaha mıdır maç mıdır nedir ona :@

Bazı insanlar hapşırık sonuçu dışarı çıkabilicek şeylerden çekiniyo olabilir ama tutmamak en doğrusu :)

Birde hapşırmanın hakkını vererek hapşıranlar var. Fütursuzca hapşırmak olsa gerek :)

Zaman zaman kalp sıkısması oluyor hapsırdıktan sonra engellememeye calısıyorum

güneş görmeyeyim 3, 4 kez hapşırıyorum.
engellense ne iyi olurdu
ölümümüz hapşırmktan olacak

Çok tehlikeli hiç yapmayın derim. Bırakın özgür kalsın.

Geri