Hap yutma korkunuz var mı ?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
hayir, her turlu ebat Ve seklini gorduk

Hemde nasıl.Küçükken daha fazlaydı ama şimdide büyük hapları kırmadan yutamıyorum :( yanıma kocaman bardakta su alırım mercimek gibi hapı yutmak için :zuha:

Öcüü çok korkunç .s.s
Yılların hapçısıyız :T:

Var yutamıyorum gitmiyor iki'ye falan bölüyorum çok mecbur kaldıysam.

hapı yuttuk şakası vardir diye gozum kapali yaziyorum.
soru neydi yegen? neyse yatiyim ben.

Hayır böyle bir korkum yok.:u3:

Korkum yok lâkin yutamiyorum. Boğazdan aşağı inmiyor geri geliyor, yanimda biri varken hap yutamiyorum malum çok zor yollardan geçiyor o hap .

Önce yoktu ama artık hiç bir şekilde almak istemiyorum reflum var ve çok a
Rahatsız ediyor
Bir keresinde üç gün o hapı bogazimda hissettim

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle bir korkum yok ama öyle bir korkusu olan biriyle konuşmak isterim merak ettim nasıl oluyor ?

25 li yaslara kadar maruz kaldigim sancili durum berbat bir his agrin var ve gecirecek olan seyi vucudun kabul etmiyor ki psikolojinin getirdigi bir durum oldugunu dusunuyorum. Cesitli yontemler gelistirdim cetin zorluklara karsi her daim uzerimde taktir yetkimi kullanirim..
İlk olarak muz un arasina yerlestirerek yutmaya cabaladim ve bingo ilaci cignemeden mideme indirebilmistim daha sonrasinda agizda kalma suresi uzadigi icin aci tatla birlikte yine sancili doneme girdim ve artik kar etmiyordu..
Kuru ve yutmasi daha kolay birseyler arayisina yoneldim boyle zekiliklerim vardir artik kek arasi hap yiyordum bu yontem 3 sene kadar acil durumlarda imdadima yetisti..

Son buyuk basarim ise beni hala cok sasirtan drajeli haplari dil altina koyup bir yudum suyu yuttuktan sonra hizli bir dil hareketiyle ikinci yudumda hapi yutmamdir..

Benim sorunumun o ilk yudum su oldugunu kesfettim umarim ayni sorunu yasayanlar icin yonteler ise yarar..

Yasayan bilir..

Geri