Hap Var, Ot Var, Burası Bağcılar...

Konu sahibi son olarak 1271 gün önce görüldü

Charles Dickens - Afyon

charles-dickens.jpg

Ünlü yazar zamanını keşhanelerde afyon kullanarak geçirirmiş. Ölene kadar da kullanmış.

Morgan Freeman - Esrar

morgan-freeman.jpg

Freeman bir torbacıdan daha çok esrar içiyor.

Vincent van Gogh - Absinthe

1392479450.jpg

Büyük usta büyük keyifçiymiş.

Steve Jobs - LSD

20111010stevejobsapplelogo.jpg

Pink Floyd dinlerken asitlenmeyi en çok Steve Jobs'a soracaksınız

Adolf Hitler - Kristal Meth

Adolf_Hitler-2-.jpg

Hitler son gününde dokuz vuruş metamfetamin kullanması ile biliniyor.

Sigmund Freud - Kokain

Sigmund_Freud_01.jpeg

Freud, öyle ağır kokocudur ki kokain ile ilgili şarkıları ve şiirleri biriktirirdi.

Martha Stewart - Esrar

martha-stewart.jpg

Sorulduğunda "Tabii ki şişman sarmayı biliyorum" demiştir.

Francis Crick - LSD

106407-050-F2C714D1.jpg

Nobel ödüllü genetikçi Crick, çifte sarmal DNA yapısını kafası asitle iyiyken bulmuş.

Thomas Edison - Kokain

thomas-alfa-edison.jpg

Edison reyiz, Angelo Mariani'nin kokainli şaraplarının müptelasıymış.

Paul Erdos - Amfetamin

erdos_pal.jpg

Macar matematik dehası Paul Erdos neredeyse yaşamının her günü amfetamin ampulleri çakıp durmuş.

Carl Sagan - Esrar

r-CARL-SAGAN-MARIJUANA-large570.jpg

Dünyanın en önemli astrofizikçisi Carl Sagan tabii ki çifte sarıp takılanlardandı. Kendisi esrar sayesinde bilimi bambaşka açıdan gördüğünü pek çok kez söylemiştir.

Andy Warhol - Adderall

Andy_Warhol_by_Jack_Mitchell.jpg

Memlekete hiç faydası olmadığı gibi uyuşturucu konusunda da gidip diyet hapları ile kafa olan tek kişi Warhol sanırım.

Stephen King

artist_155215.jpg

King büyük keyifçilerden. Her türlü uyuşturucuyu kullanıyormuş. Bunun içinde kokain, Xanax, Valium, NyQuil ve esrar da var.
abd-baskanlari-esrar-bonus.jpg

BeR8oWPIAAAwvyx.jpg

LSD kullandıktan sonra çırılçıplak yola çıkıp yoldan geçen birini yemeye çalışan adam geldi aklıma.
Bunun gibi iki örnek daha vardı.
Yamyam yapıyomuş .p

Hahaha sondaki super :D

Francis Crick - LSD : lsd tehlıke denemeyın ahahaha

Madde kullanmayın. Zararlıdır.

salvia kullanan yokmuymuş ya onun kafasıda fena oluyo pencereden filan atlayanlar görmüştüm :D.

Vincent van Gogh - Absinthe (yeşil peri)

birgün bir resim yaparken resimdeki kulak çizimi bölümünde tıkanmış ressam van gogh absinthe içmiş alkol alırsa ilham gelice kanaatiyle fakat dünyanın en fazla alkol oranına sahip adamı ağır hanüsülasyona iten bir içki oldundan bir süre sonra kulağını kesip tablonun üstüne koyup çizdiği rivayet edilior çok sağlam bir içkidir ayrıca türkiyede ve dünyanın bazı yerlerinde yasaktır kıbrıstan temin edilir türkiyede içen görürseniz.içen bir adamı portakal olduna inandırıp elindeki bıçakla kendini soydurmaya çalıştıklarını görmüştüm bir işkence yönteminde

ve bu içkinin sloganı "KIZ KARDEŞİNLE" içmedir (:

bi tüp bali alıp çekseler di
dünya şimdi daha yaşanacak bi yer olabilirdi
lcdbrnd

hap ot ucuz şeyler bana daha elit taılıyorum canım .s.s.s.s

şu video vardı :DDD

[YOUTUBE]rJqBY2vs9o8[/YOUTUBE]

Bağcılardan bildiriyorum tek çekmeyen benim.
Ama esrara karşı bi sempatim var:p

[YOUTUBE]jrdgLfHVOMc[/YOUTUBE]

Ayıkkkss !

Vincent van Gogh - Absinthe (yeşil peri)

birgün bir resim yaparken resimdeki kulak çizimi bölümünde tıkanmış ressam van gogh absinthe içmiş alkol alırsa ilham gelice kanaatiyle fakat dünyanın en fazla alkol oranına sahip adamı ağır hanüsülasyona iten bir içki oldundan bir süre sonra kulağını kesip tablonun üstüne koyup çizdiği rivayet edilior çok sağlam bir içkidir ayrıca türkiyede ve dünyanın bazı yerlerinde yasaktır kıbrıstan temin edilir türkiyede içen görürseniz.içen bir adamı portakal olduna inandırıp elindeki bıçakla kendini soydurmaya çalıştıklarını görmüştüm bir işkence yönteminde

ve bu içkinin sloganı "KIZ KARDEŞİNLE" içmedir (:

Bu geldi aklima :)

Zelfportret-met-afgesneden-oor-Bron-Vincent-van-Gogh.jpg

Ama o olay farkli diye biliyorum ben. Vincent ve ev arkadasi Gauguin arasinda gecen bir tatisma sonucu kulagi kesildigi soyleniyor. Yine de absinthe kullanigi gercegni degistirmez. Farkli soylentiler var fakat absinthe etkisiyle yaptigi tablolardaki yesil renk dikkatlerden kacmiyor.

Geri