Hanımcılık

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Hanımının bir dediğini iki etmeyen, izin almadan dışarı adımını bile atmayan er kişi mesleği. Delikanlı adam hanımcı olur.

tumblr_lxydzqPGLW1qdzzbho1_250.gif

Duydugum en guzel akim :dusun:
Bu akima kapilin beyler,
''Sen bilirsin hayatim''la da kapanisi yapin, kafaniz rahat eder.

En sevdigim erkek turu, boyle hanimci olanlar :p

Ev reisi amiri erkekdir . Amirlerinize itaat ediniz

Burdan light Selami’ye saygılar... :hi:
İsteseniz de istemeseniz de hanımcı olacaksınız. :p
Bir de ortamlarda Polat Alemdarlık yapıp evde karısının yanında pamuk şekeri olanlara da sevgiler. Şlkjjlk

istemem öyle hanımcı erkek ne oyle bee,erkek erkek gibi olmalı.

yapmanız gerekenleri yapıyosunuz diye "hanımcıyız" deyip takdir bekliyorsanız yandık. hanımcılıktan kastınız ne? kızın soyadını alır mısınız mesela? :D

bu hanımcı erkeklerin eşleri genelde kendilerine kocişim der. bir de kurdele tasarımlı tabaktan çanaktan pembiş pembiş kurabiye falan yer bunlar. :cici:

Dünyayı hanımcılık kurtaracak efendim.. Hanımcı olun rahat edin, mutlu olun-mutlu edin.. Hanımcılık kadar güzel bir şey varsa o da yine hanımcılıktır.. Hanımcı erkeklere sevgiler, saygılar, selamlar.. :dyg: :sırıt:

Mutluluk "hanımcılık"ta efendim. Zeki erkeklerin pek çoğu hanımcı olmanın evliliği güzelleştireceğini bilir. Kadınların aslında bir çoğunu ikna etmek pek kolay. Bunun da yolu işte bu kavramdan geçiyor.
Efendim bakıyorum benim valideyle pedere, tamam peder son sözü söylemekten hoşlanıyor fakat validem işin içine girince bir şekilde "sen ne diyorsun hanım bu işe" diyor. Bilmiyom artık annemin arka arkaya 145678 cümle kurma potansiyeli var, belki de bundan çekiniyordur. Velhasıl, hanımcılık iyidir, güzeldir.

Sen bilirsin hanım deyipte, bildiğini okuyan olmasın bu akımın adı :)

Evli olanları evlenmiş diye hava atmaz mı bir de!?! Ümüğünü sıkasım gelir.

Dünyayı hanımcılar yönetsin!!1!

Aman o ne ya.:sırıt: Yanımdan ırak.:mrslkm:

Dede, baba, sevgili, koca hepsi dahil erkek kesiyor işte son noktayı.ddd

Bildiklerini okurlar.:d

Evliliğe karşıyım, yapısal reformlar olarakta nâmümkün, tiynetim müsait değil, şu Van en verimli çağımda her çiçekten bal topluyorum, balcıyım ben 5 kamonoz 200 lira şerefsizim ki gerçek bal.

Efendim hanımcılığa gelirsek, en doğru yoldur. Evlenirseniz hanımcı olun, kafanız rahat olsun, oh mis, evliliği keyifle yürütmek için haydi erkekler hanımcılığa!​

daha evlenmeden hanım köylü olanlar var birde

Hanımcılık kazanacak!
Forum erkekleri bile bunu anladı kendilerini bir uygulama ile hanım yapı veriyorlar. :D

Geri