Hani kelebekleri ömrü 1 gündü?

Konu sahibi son olarak 2136 gün önce görüldü
Perdeye bi kelebek kondu 3 gündür kıpraşmıyo dördüncü gün diye kürdanla dürttüm hala canlı hani kelebeklerin ömrü 1 gün kargaların ömrü 100 yıldı?Karga yakalayıp test etcem

Kafalarına göre yaşıyor onlar bırak 4 günü bir hafta evde kelebek besledim

Edebide 1 gün yaşatılır daha çok. Gerçekte 1 gün ömrü olan kelebek bulunamamıştır bile. En az 1 haftadan 1 yıla kadar ömürleri vardır. Ki bu süreye başkalaşım süreleri dahil değildir. İmago olduktan sonrasıdır bu süre.

Kafalarına göre yaşıyor onlar bırak 4 günü bir hafta evde kelebek besledim

iyide ne yiyip ne içiriyodun beslerken mesela ben sefil bıraktım hayvanı acaba bana küsüp yemeden içmeden mi kesildi

Edebide 1 gün yaşatılır daha çok. Gerçekte 1 gün ömrü olan kelebek bulunamamıştır bile. En az 1 haftadan 1 yıla kadar ömürleri vardır. Ki bu süreye başkalaşım süreleri dahil değildir. İmago olduktan sonrasıdır bu süre.

gittim imogonun anlamı öğrendim geldim ben önceden nasıl olsa 1 gün yaşıyolar diye önüme gelen kelebeği öldürüyodum çok günaha girmiymiyimdir

iyide ne yiyip ne içiriyodun beslerken mesela ben sefil bıraktım hayvanı acaba bana küsüp yemeden içmeden mi kesildi

Kanatlarını temizlemen yeterli hafifçe dokunacak onu olduğu yerden uçurtmamaya özen göstereceksin. Bir şey yemiyorlar küsüp gitmesinin sebebi sevgiyle bakmadığın için olabilir

Kanatlarını temizlemen yeterli hafifçe dokunacak onu olduğu yerden uçurtmamaya özen göstereceksin. Bir şey yemiyorlar küsüp gitmesinin sebebi sevgiyle bakmadığın için olabilir

Romantizme bak beee ..
Sevgiyle beslemiş kelebeği ..
Hiç bişey yemesine içmesine gerek kalmayacak kadar .. .p

kanatları çok tozlu ya anam görse evden kovar bizi hatta elime eski atletlerimden oluşmuş bi bez verip sil onu çabuk der sevgiye gelince severekmi bakacağım yoksa ona güzel sözlermi söylemeliyim

Romantizme bak beee ..
Sevgiyle beslemiş kelebeği ..
Hiç bişey yemesine içmesine gerek kalmayacak kadar .. .p

Ya ne sanıyorsun sen biz sevdik mi böyle severiz :p

kanatları çok tozlu ya anam görse evden kovar bizi hatta elime eski atletlerimden oluşmuş bi bez verip sil onu çabuk der sevgiye gelince severekmi bakacağım yoksa ona güzel sözlermi söylemeliyim

Evet kanatlarına çok nazik davranman gerek. Şimdi şöyle güzel sözler söyleyerek onu alıştırıp sonra sevgini vermen lazım.

ne dürtüyon kelebeği.ırzını koruyo kelebekde demekki senden.
öldük ama henüz o kada da ölmedik diye mesaj vermiş sana aga.

Evet kanatlarına çok nazik davranman gerek. Şimdi şöyle güzel sözler söyleyerek onu alıştırıp sonra sevgini vermen lazım.

kalbimi söküp hediye etcem o derece annadım

ne dürtüyon kelebeği.ırzını koruyo kelebekde demekki senden.
öldük ama henüz o kada da ölmedik diye mesaj vermiş sana aga.

bilader yaşıyomu ona baktım ki yaşıyodu ırzını bende koruması tuhaf olmaz mı tamam tavuk kaz gördü bu memleket kelebeği kaldıramaz bu ülke

Geri