Hani bizim bu hepimiz Yahudiyiz diyenler?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Kısa özet yazacağım; Adolf Hitler Yahudileri yakarak sabun yapmakta ne kadar haklıymış sanırım anladınız. Hadi buyurun buradan yakın. Devlet liderlerinin de bir takım temizlik takıntıları olabilir Adam tam bir temizlik hastasıymış baksana üzerinde çalıştığı şey bile temizlik malzemesi. Hammadde olarak seçtiği biraz garip ama onu da sonradan anladık Aslında garip değilmiş. Kimse bana devlet politikası ile halkı bir tutmamak gerek demesin Sonuçta Devleti Seçen halkın kendisi. Baştakilerin karakteri buysa seçenlerin karakterini Ben söylemiyorum siz bilirsiniz değil mi? Ya da ilginizi çekmiyor mu bu konular Kim kiminle ne yapmış nerede nasıl aldatmış daha heyecanlı değil mi Yazıklar olsun. size değil yanlış anlamayın, tüm insanlığa.!

bomboş bir yazı. şu an yaşanan olaylar nedeniyle bir tarafa üzülürken diğer tarafın tarihte katliama uğramasını haklı görüyorsunuz, seviniyorsunuz ve bugün de bunu istiyorsunuz.

israil'in devlet politikalarına karşı çıkan muhalif kesim var.

bomboş bir yazı. şu an yaşanan olaylar nedeniyle bir tarafa üzülürken diğer tarafın tarihte katliama uğramasını haklı görüyorsunuz, seviniyorsunuz ve bugün de bunu istiyorsunuz.

israil'in devlet politikalarına karşı çıkan muhalif kesim var.

Iki entel laf edip Hümanizm satanlar mı Kafanı yıkıyor. Homoseksüel ilişkilere gaylik diyerek yumuşaktılar daha sonra bak topluma yedirme derdindeler. Kelime oyunları ile Hümanizm palavralarıyla değiştiremezler karakterlerini Bunlar tarihte de bu şekildeydi Bugün de böyle yarın da böyle olacak Sen kendine dön kimsenin avukatlığını Yapma kötü konuşurum Hani tarih oku biraz diyeceğim ama siz zaten okumuş üniversite mezunu insanlarsınız bizim ne haddimize. Ama şunu bil onların insan hakkı dedikleri sadece Hristiyan insanlar seni bağlamaz bizi bağlamaz hristiyansan bilemem ama eyvallah. Gerçi onlar da Hristiyanı pek takmıyorlar Yahudiler ama sonuçta Müslüman bir millete Tabii isen senin bir ayrıcalığın yok hizmet etmekle görevlisin yeri gelince de ölürsün Bu kadar basit hala anlayamadın mı bunu...

Iki entel laf edip Hümanizm satanlar mı Kafanı yıkıyor. Homoseksüel ilişkilere gaylik diyerek yumuşaktılar daha sonra bak topluma yedirme derdindeler. Kelime oyunları ile Hümanizm palavralarıyla değiştiremezler karakterlerini Bunlar tarihte de bu şekildeydi Bugün de böyle yarın da böyle olacak Sen kendine dön kimsenin avukatlığını Yapma kötü konuşurum Hani tarih oku biraz diyeceğim ama siz zaten okumuş üniversite mezunu insanlarsınız bizim ne haddimize. Ama şunu bil onların insan hakkı dedikleri sadece Hristiyan insanlar seni bağlamaz bizi bağlamaz hristiyansan bilemem ama eyvallah. Gerçi onlar da Hristiyanı pek takmıyorlar Yahudiler ama sonuçta Müslüman bir millete Tabii isen senin bir ayrıcalığın yok hizmet etmekle görevlisin yeri gelince de ölürsün Bu kadar basit hala anlayamadın mı bunu...
tamam.

Reisi, “Dünya bir kurtarıcı bekliyor. Semavi dinlerin hepsi bunu vadetti. Bu kurtarıcı var ve şu an hayatta, yaptıklarımıza şahitlik ediyor” dedi.

Yok mu Kamil ağayı muayene edecek bir doktor arkadaşlar, lütfen yardımcı olun.

Yok mu Kamil ağayı muayene edecek bir doktor arkadaşlar, lütfen yardımcı olun.
Bak Kendini bilmen güzel. zeka seviyemin Seninle aynı yerde olmadığını anladığına göre ilerleme var. Muhatap olacağım kişilerin zaten olgun ve bilgili Olmasını tercih ederim Doktorlar da bunun için güzel seçim teşekkürler sana....

Hitler çok masumdu sadece bir ırkı hedef almıştı tabi safkan bir alman ırkı yaratmak için ne kadar engelli birey varsa yok etmemişti
ben taraf değilim tabiki üzülüyorum masumların çocukların zarar görmesinden ama bu bir futbol maçı değil taraf tutayım

Hitler güdümündeki Nazi Almanyasının Yahudi soykırımına girişmesinin sebebi Yahudilerden özel olarak nefret ediyor olmaları falan değildi ki. Yahudiler Avrupa'da dağınık hâlde yaşıyorlardı ve Hitler'in de hedefi kısa süre içerisinde Avrupa'yı bütünüyle işgâl etmek, ele geçirmekti. Bundan yola çıkarak bütün Yahudiler benim düşmanımdır diyerek onlara ev sahipliği yaptıkları gerekçesiyle - yani bunu bahane ederek - birden fazla ülkeye eş zamanlı olarak savaş açabildi.

Politik bir söylemle bunu yapamazdı. Örneğin komünist olanlar ya da muhafazakâr görüşü savunanlar benim düşmanımdır diyerek bir savaş başlatamazdı. Çünkü hem Sovyet Rusya ile iş tutuyordu, hem de muhafazakâr söylemi kullanan İtalyanlarla. Sadece Polonyalılar, Avusturyalılar, Fransızlar ya da İngilizler benim düşmanımdır da diyemezdi, çünkü Lehistan'ı ve Avusturya'yı, çok geçmeden de Fransa ve İngiltere'yi ele geçirmek istiyordu.

ABD de ikide bir söylediği gibi Yahudileri kurtarmak, soykırıma engel olmak için falan savaşa girmemiştir. O, savaşın sonucu olarak ortaya çıkan bir şey. İngiltere'yi kurtarmak için savaşa müdahil olmuştur. Ayrıca sadece nükleer bombayı Hiroshima'ya atmamıştır, kendi politik güdümünde bir İsrail devleti kurulmasını sağlayarak bir nükleer de Arap Yarımadasına sallamıştır.

Burdaki tek sorun hamas degilki? 75 yillik zulum var. Bu insanlar 75 yil cekiyor. Kendi topraklarinda MULTECI OLDULAR nerdeyse. No no no oyle hamas saldirdi israil zavallimda kendini korudu copuyle kimse gelmesin

Anti-semitizm ile anti-siyonizm birbirine karıştırılıyor sanırım. Birbirinden farklı şeyler.

Antisemitizm kendi kavraminda bir paradoks.
Semit yalniz yahudileri kapsamiyor, araplar da bu grupta yer aliyor.

gösteri yapan yahudiler var

israil devlet , hamas ise terör örgütüdür. önce bunun ayrımını yapabilmen lazım.

ayrıca neden sürekli gaylikten örnekler veriyorsun bi yaran mı var ?
İbn.... ruha işledimi ayollu laflar ile medeni ol sözleri yapışık gelir de ondan. bu medeni köpeklere ruhlarının gevşekliğini anlatabileceğim benzetme bu. Medeniyetin adım attığı ülkeyi de insanları da gördük. Daha ağır laflarda varda gerek yok.

gösteri yapan yahudiler var
Gördüm-gördüm. Ellerinde içkiler yol ortasında dans edenleri de...... Hani özgür basını da gördük Batılı köpek ellerinde, bir köpek sahiplerini bulamamış, manşetlere taşınmış. Ee kanları çekiyor olmalı değilmi?

Geri