Hangisini Çocukken Yapmadık ki?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
1- Gazoz şişesini çalkalayıp çalkalayıp fışkırtmak
2- İstop oynarken tutulan rengi bulmak uğruna verilen savaşta sokaktan geçen insanların üstüne atlayıp 'tuttum tuttum' diye bağırmak.
3- Bisiklet sürerken elleri bırakıp akrobatik hareketler yapmak ve neticede yere yapışmak.
4- Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek....
5- Namaz kılan anneannenin üzerine çıkıp atçılık oynamak.
6- Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu terlik yemek.
7- Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını görmek için aradan içeri bakmak.
8- Kafayı balkon demirleri arasına sıkıştırmak.
9- Balkona gizlenip gelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek.
10- Yoldan akan suyun önüne çerden çöpten baraj kurmak.
11- Mandalinanın kabuğunu yanındaki arkadaşının ya da kardeşinin yüzüne sıkmak.
12- Koltuk minderlerinden ev yapmak.
13- Kapı aralarına tırmanmak.
Siz Hangilerini Yaptınız?

10406903_840630285983057_2926188070726660700_n.jpg

Televizyondaki kişileri televizyonun içinde sanıp,tvnin arkasını söküp,içini kurcalarken elektriğe çarpılmıştım..Hastaneye gittiğimde 5 saniye daha kalsaymış ölücekmişim..Aklıma nerden getirdiniz yine şunu yaa :DDDDDDDDDDDDD Ah çocukluğum ahh :D

Televizyondaki kişileri televizyonun içinde sanıp,tvnin arkasını söküp,içini kurcalarken elektriğe çarpılmıştım..Hastaneye gittiğimde 5 saniye daha kalsaymış ölücekmişim..Aklıma nerden getirdiniz yine şunu yaa :DDDDDDDDDDDDD Ah çocukluğum ahh :D
hahahah :D

7 hariç hepsini yapmışım. Sanırım en zevklisi de istop oynarken rengi aramaktı. Büyüdük bee, şimdilerde oynayan varmı ki bu oyunu acaba ?

eskiden onlar (: artık çocuklar oyuncaksızlıktan falan öle üretici şeyler bulamıo tablet,pc falan var

kapi aralarina tirmanirdim
ve Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yerdim

Küçükken kertenkeleler yakalayıp pet şişeye koyuyorduk, sonra şişenin içine sinekler atıp yemelerini izliyorduk :)

ben cocuk olmamisim dedim ya okuyunca... iyiki buyudum.

7- Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını görmek için aradan içeri bakmak.

10- Yoldan akan suyun önüne çerden çöpten baraj kurmak.

Geri