Hangisine Evet Derdiniz?

Konu sahibi son olarak 968 gün önce görüldü
Çok iyi giden bir ilişkiniz var ,yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorsunuz.Bir gün talihsiz bir kaza sonucu hafızanızı kaybediyorsunuz ve geçmişinize dair en ufak birşey hatırlamıyorsunuz.Artık hayatınızda yeni bir sayfa açtınız ve birine aşık oldunuz.Artık her şey yoluna girdi derken eski sevgiliniz sizinle karşılaşıyor ve size tüm olanları;kim olduğunuzu,onunla yaşadığınız o büyük aşkı ,evlenmek üzere olduğunuzu anlatıyor.resimlerlede bunu ispatlıyor.evet o gerçekleri söylüyor ama şimdi sizin zor bir karar vermeniz gerekiyor.Tercihinizi kimden yana kullanırdınız?Hadi bakalım....

Ben kaza gecirmisim. Hafizami kaybetmisim. Duzelmisim yeniden asik olmusum. Eski sevgilim yeni mi karsima cikmis.

Nerdeymis ben bubkadar zaman gecirirken.

Afedersin de kardesim neyse .d

Hafizami kaybettikten sonraki asik oldugum kisiyi secerim.

Eminim ve son kararim.

Hadi bakalim demis bak bak bizi konuya yoğunlaştıracak.

Benim okurken hafıza gitti :/

Uçurumdan düşmüşüm de birisi beni bulmuş da uzunca süre uyanamamışım da ailem ve biricik sevdiceğim beni aramış da ama izime rastlamamışlar sonra ben o adama aşık olmuşum uyanıp hiçbir şey hatırlamıyorum sonuçta kalmışım orada sonra ailem beni bulmuş da ben her şeyi hatırlayıp sevdiceğimle evlenirim ondan sonra o beni bulan adam takıntılı manyak çıkıp tam biz sevdiceğimle evleneceğimiz düğün günü onu vurur sonra ben ağlarım. Gündüz kuşağı dizisi oldu bu biraz

böyle bir dizi başlamıştı yakın zamanda sonra ne olduysa 3. bölümde mi ne diziyi bitirdiler.

valla ondan yana kullanmazdim. hos bir hikaye, tatli bir masal anlatiyor gibi dinler, hatirlamadigim gecmisimi guzelce yad ederdim ama o kadarcik iste:d

Ben küçükken bunun dizisini izlemistim sanki ya 😄

Geri