Hangisi suçlu

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 4820 gün önce görüldü
Malezya'da uyuşturucu kaçakçılığı davasında hakim önüne çıkan tek yumurta ikizleri, suçu hangisinin işlediği ispatlanamayınca idam cezasından kurtuldu

Uyuşturucunun bulunduğu ev ve arabanın anahtarları her iki kardeşin üzerinde de çıkınca yetkililer çaresiz kaldı.

Hakim: Masum bir insanı idama gönderemezdim. Suçu hangisinin işlediğini anlamanın hiçbir yolunu bulamadık.

siz olsanız ne yapardınız? :icon_yokcanim:

ikizlerin mutlaka birbirinden ayrıldığı bir nokta vardır ve her insan kendi düşüncelerini yönetir ..düşünme tarzları mutlaka farklıdır bu 1
bir psikolog suçlu psikolojisini nasıl ortaya çıkması gerektiğini bilir ikisine de baskı uygulayıp öğrenebilirdi bu 2
suçlu zaten bi şekilde bi açık verirdi bi müddet izlenmeleri gerekirdi buda 3 yeter işte mutlaka biriyle bulursun canııımm :)

mutlaka bir ayrtıntı vardır gerçek suçluyu ele veren...

Fakat bu iş için harcanacak emek ve bu emeği harcayanın kurtarabileceği başka hayatlar ile bu ikizlerin verdiği ve verebileceği zarar göz önüne alındığında sanırım hakim haklı çıkıyor...

sonuçta masum bir insanı katletmenin sorumluluğu çok ağır...

ayrıca ben olsam suçsuz olan suçlu olanı durdurmadığı hatta suça ortak olduğu için oda en az onun kadar suçludur diyerek ikisini de sallandırırdım.

İkisinin cezasını kaldırır ve özgür bırakırdım . Sonra onları takip etme yoluna gider ve bu olaya daha çok sevineni idam ederdim .

Parmak izi daima kişiye özgüdür.anahtar ya da poşetlerdeki parmak izinden anlaşılır

ikizlerin mutlaka birbirinden ayrıldığı bir nokta vardır ve her insan kendi düşüncelerini yönetir ..düşünme tarzları mutlaka farklıdır bu 1
bir psikolog suçlu psikolojisini nasıl ortaya çıkması gerektiğini bilir ikisine de baskı uygulayıp öğrenebilirdi bu 2
suçlu zaten bi şekilde bi açık verirdi bi müddet izlenmeleri gerekirdi buda 3 yeter işte mutlaka biriyle bulursun canııımm :)

1.si düşünme farzları farklı olsa bile kardeş oldukları için birbirlerini ele vermezler.
2.si onun suçlu olduğunu kanıtlamadan ona zorla baskı uygulayarak öğrenemez.
3.sü izlemek için izninin olması gerekir.

Sorunun Cevabı ise parmak izleride değildir çünkü parmak izleri tek yumurta ikizlerinde aynı olur.
ikisini ayırabileceğimiz tek şeyler şunlardır:kilosu,sivilceleri vede genellikle ikisindeki belirgin olan doğum izleridir.
Not : Doğum izleri yani lekeleri farklıdır.

Geri