Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
para için olmadığı biri gibi davranması
ailesinin düşüncesine sizin düşüncenizden daha fazla önem vermesi
zekanızı aşağılaması/entelektüel açıdan aşağılamaya çalışması
sizinkinden farklı bir dini inanca sahip olması
alkol, sigara gibi sizin onaylamadıklarınızdan birini kullanmaya devam etmesi
neredeyse yukardakilerin yarisi, dini vs cok onemli degil ama insan ayrimciligi yapmasi, para icin degismesi, beni cesitli yonlerden kisitlamaya calismasina katlanan izin de vermem zaten. oyle bir iliski olmaz
Sevgili adı altında kukla arayanların birçok maddesi olacaktır sıralayabileceği. Kafası çalışsın, gözüme de hoş görünsün yeter.
Efendim müslüman olacak. Efendim sigara içmeyecek. Efendim patatesi sağ eli ile yiyecek. Efendim sağ kaşı sol kaşından az yukarıda olacak. Efendim oturup beni dinleyecek. Efendim beni aşağılamayacak. Efendim gülümseyecek.
Elimizde az kullanılmış var. Efendim kullanılmış olmayacak.
Sen kimsin lan? Sen kimsin? Bir insan karşısındaki insan istiyor diye bunları yaparsa kaybetmiştir gözümde.
ailesinin düşüncesine sizin düşüncenizden daha fazla önem vermesi.. cok şükür daha öyle bişi olmadı ama olmayacgı anlamına da gelmz
herkesn dolduruşuna gelip bana patlaması..
haklı olduğum halde hala benmle inatlaşması
insanın gönlü yoksa her şey bahanesi olur, gerçek sevgide ise ( maalesef sevginin başına bile gerçek sıfatı ekler olduk) insanın gözü nerdeyse hiçbir şeyi görmez, göremez.